- 17 Ocak 2020
- 27.436
- 39.621
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.441
Halbuki sayfada da bu kız nerde niye habersiz gidiyor diye soylendim durdumKaostan beslenme kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halbuki sayfada da bu kız nerde niye habersiz gidiyor diye soylendim durdumKaostan beslenme kız
Arada seni görünce aklıma geliyor delleniyorum yeniden zaten, yine habersiz gider kesin diyeKaostan beslenme kız
yoklugum senin için çok da bı şey ifade etmedi kedili, ben dışarıdan baktım.ama valla kızmıyorum. Yas tutacak halin yok yadonuk tip mesajlardi onlar. Boşver be kedili,ben de aşkımin değerini bilene giderim,Halbuki sayfada da bu kız nerde niye habersiz gidiyor diye soylendim durdum
Oooo, bu mesajın iyiydi bak, içten arada geliyolar, giderim diye evet,iyi anlamışsın , bu sefer zaten bı daha gelmem,cicuj oyuncağı diil, sizleri de bıktırmam.Arada seni görünce aklıma geliyor delleniyorum yeniden zaten, yine habersiz gider kesin diye
Kimle gideceksin ?yoklugum senin için çok da bı şey ifade etmedi kedili, ben dışarıdan baktım.ama valla kızmıyorum. Yas tutacak halin yok yadonuk tip mesajlardi onlar. Boşver be kedili,ben de aşkımin değerini bilene giderim,
İyi mademyoklugum senin için çok da bı şey ifade etmedi kedili, ben dışarıdan baktım.ama valla kızmıyorum. Yas tutacak halin yok yadonuk tip mesajlardi onlar. Boşver be kedili,ben de aşkımin değerini bilene giderim,
Mesajı duzenleyecektim,dedim okuduysa.ask olsun kız. Belki ben o duyguyu alamamisimdir (yokluğumda attığın mesajlardan)İyi madem
Mesajı duzenleyecektim,dedim okuduysa.ask olsun kız. Belki ben o duyguyu alamamisimdir (yokluğumda attığın mesajlardan)
Dostum şaka yapıyorsun dimi?
Rose neden profiline kısıtlama getirdin ?Oooo, bu mesajın iyiydi bak, içten arada geliyolar, giderim diye evet,iyi anlamışsın , bu sefer zaten bı daha gelmem,cicuj oyuncağı diil, sizleri de bıktırmam.
Ne konudaDostum şaka yapıyorsun dimi?
Hayır hiç dokunmadım. Eskiden yapmisimdir.Rose neden profiline kısıtlama getirdin ?
Öpücük atıp Konuyu kapatmak konusundaNe konuda
Yani oğlak burcuyumÖpücük atıp Konuyu kapatmak konusunda
Anladım pekiiHayır hiç dokunmadım. Eskiden yapmisimdir.
Yok kedili bayadır öyle profili kısıtlı yeni yapmadı senin de öyle sanki önceden kısıtlı değildi diye hatırladım o yüzden sordumAaa kedili kısıtlama getirmiş profiline,ne oldu şimdi. Yani bu kadarini haketmedim,sağlık olsun
Kusura bakma,şimdi böyle önemsediğin için fikrim değişti, inanıyorum sanaYani oğlak burcuyum
Biri biseyi öyle anladiysa açıklama yapmam, durumun öyle olmadığıni kendisinin görmesi gerektiğine inanıyorum çünkü.
Nasıl böyle düşünür nasıl görmez filan oluyorum
Ama daha yeni bı konuya bakıyordu, konuşmakla meşgul diyordu.simfi de hemen uyarı verdi. Bnm kini de anlamadımYok kedili bayadır öyle profili kısıtlı yeni yapmadı senin de öyle sanki önceden kısıtlı değildi diye hatırladım o yüzden sordum
Ay neyse teknik bı şey, çözdüm sorun yokAma daha yeni bı konuya bakıyordu, konuşmakla meşgul diyordu.simfi de hemen uyarı verdi. Bnm kini de anlamadım