- 17 Ocak 2020
- 27.432
- 39.617
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.361
Aşklar yalan be
Aşklar yalan be
Şimdiki aşklar yalan olmuş, ben yine aşıkNoldu yine sana roseee
Demiş Yıldız Tilbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşklar yalan be
Aşklar yalan be
Şimdiki aşklar yalan olmuş, ben yine aşıkNoldu yine sana roseee
Süpürmedimm pekk bugün çocuk odasını yavaşça boşaltmaya başladımm kafam rahat olsun diye dünden beri orayla uğraşıyorumm sonunda evin için nereye koyacağımı yer buldumm birkaç parça kaldııİş mi yapiyosun evi sen supursen silmesini kocana bırak, yüklenme öyle kendine
Aaa bebek odası mi yapiyoesun e niye bahsetmedin ozeldeee, ya da bahsettim de ben mi kacirdim yine banlı filan mıydımSüpürmedimm pekk bugün çocuk odasını yavaşça boşaltmaya başladımm kafam rahat olsun diye dünden beri orayla uğraşıyorumm sonunda evin için nereye koyacağımı yer buldumm birkaç parça kaldıı
Sen napiiinnn
Hahahahahaha yokk şimdi bakmadık odasınaaa ani olduu ben oda yavaştan bi boşalsında kafma rahatlasın dedim ondan nickomm yoksa özelde paylaşmadan dururmuyumm sizeeAaa bebek odası mi yapiyoesun e niye bahsetmedin ozeldeee, ya da bahsettim de ben mi kacirdim yine banlı filan mıydım
İyi dusunmussun birden bütün işler insanı bekleyince zorlanıyor insan, psikolojik olarak daHahahahahaha yokk şimdi bakmadık odasınaaa ani olduu ben oda yavaştan bi boşalsında kafma rahatlasın dedim ondan nickomm yoksa özelde paylaşmadan dururmuyumm sizee
İnşallah kuzum inşallahHayattt hep öylee beee kuzu biyerden bi derdimizz bi sıkıntımız elbet çıkıyorrr ama sonra neoluyor bi bakıyorsun düzelmiş oluyorr caninı sıkmaa
Kiz sen ne ediyon burdaSüpürmedimm pekk bugün çocuk odasını yavaşça boşaltmaya başladımm kafam rahat olsun diye dünden beri orayla uğraşıyorumm sonunda evin için nereye koyacağımı yer buldumm birkaç parça kaldıı
Sen napiiinnn
Aynen aynenn ondan iyi oldu yaaaİyi dusunmussun birden bütün işler insanı bekleyince zorlanıyor insan, psikolojik olarak da
Hele cinsiyeti de belli olsun
O başka rose yalnız
Pazartesi 14.haftaya mi giriyorsunAynen aynenn ondan iyi oldu yaaa
Hele bi olsa inşaallahh pazartesii
A aaaO başka rose yalnız
İnşallah kuzum inşallah
Şeeeyyyyyy taş gibi kuzlaraa konişiyimm sen beni nasıl yakaldun burda benii abovvvKiz sen ne ediyon burda
Evett nickommPazartesi 14.haftaya mi giriyorsun
Topic yok piyasada bugun buraya daldım bendeŞeeeyyyyyy taş gibi kuzlaraa konişiyimm sen beni nasıl yakaldun burda benii abovvv
Iyii yaptınn pozitiff enerji lazım bizeTopic yok piyasada bugun buraya daldım bende
Hic birsey yapmıyorum ayni devamIyii yaptınn pozitiff enerji lazım bize
Sen napiiyunn uşak napıyo
Yok düzelmemiş kedilimA aaa
Duzenlemistim hemen saniyeler içinde
Duzelmemis mi
Hahahha eşekk sıpasuu emiiiHic birsey yapmıyorum ayni devam
Uşak okusun diye yazi yazıyorum kitaptan okurken agliyor.