- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #3.381
Başlamışsın hazırlıklara yiycem onu bi doğsunSüpürmedimm pekk bugün çocuk odasını yavaşça boşaltmaya başladımm kafam rahat olsun diye dünden beri orayla uğraşıyorumm sonunda evin için nereye koyacağımı yer buldumm birkaç parça kaldıı
Sen napiiinnn
Yavruumm fenaa olcakk heryer rujjjBaşlamışsın hazırlıklara yiycem onu bi doğsun
Yok yok merak etme hic bir bebeğe makyajla dokunmamYavruumm fenaa olcakk heryer rujjj
Hee az da sen onu etiketle de kıskanmasın
Teyzoşuna kurban olurkiiYok yok merak etme hic bir bebeğe makyajla dokunmam
Beni çok seviyorHee az da sen onu etiketle de kıskanmasınsabah berili kedili kedili
Hee az da sen onu etiketle de kıskanmasınsabah berili kedili kedili
Evet evet çok sevdiği belli her gün seni ayrı etiketler çağırır seniBeni çok seviyor
Bı ara bıze haber vermeden çekti gitti ya
Anaaa dedim koca bir boşluk
Evet çok oldu geleli de bu çıkacak yerleri konuştuk gidersek iyi yönünü kalırsak kötü yönünü falan konuştukEşinn mi geldi daha bı az yazar oldun
Yesin onu teyzosuTeyzoşuna kurban olurkii
Ben etiketleyip çağırınca şeyine takmıyor amaEvet evet çok sevdiği belli her gün seni ayrı etiketler çağırır senine güzel hep sevgi dolu kalın inşallah
Konusacak bişey yok .Evet çok oldu geleli de bu çıkacak yerleri konuştuk gidersek iyi yönünü kalırsak kötü yönünü falan konuştukartık müsaitim rose mucize de gelse iyi olacak
Özelden yazdım mail gidiyor ya belki gelir öylelikleBen etiketleyip çağırınca şeyine takmıyor ama
Hahahaha yaa alemsin kediKonusacak bişey yok .
toplanın gidiyok hepsi bu
Yesin onu teyzosu
İyiyim abla sen nasılsın hayırdır ne oldu ?slm kızlar iyi akşamlar çok şükür bir macerali is gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayim nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?