- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.341
Selam nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelikHerkese selamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelikHerkese selamm
Gittiğin yerde 20 yıl kalacaksınız artık...Evet ama istersen kiraya da çıkabiliyorsun lojmanda birdaha kalmam zaten çok bakımsızlar
Yok 20 yıl kadar kalma devri bitmiş artık bölge gelmiş biz şuan 4. Cü bölgeyi yaptık her yerde 4 yıl mecburi 2 yılda uzatma hakkın var daha sonra tayincisinGittiğin yerde 20 yıl kalacaksınız artık...
Lojmanın içini yaptırırsın zevkine göre
Ama yok sürekli tayinciyseniz evet olmaz gibi
Iyiyimm canım cok şükürr biraz ağrım var kasiğımda sanırım çok iş ettim bugünSelam nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik
yorma kendini yardım alarak yap kuzumIyiyimm canım cok şükürr biraz ağrım var kasiğımda sanırım çok iş ettim bugün
Teşekkür ederim canım sen nasılsın hayatın nasıl geçiyorr evlisin dimiyorma kendini yardım alarak yap kuzum
bebeklinick hayırlı işleerrr nickoooo
Buyrunnn benimm neolmiiiişş
Evet evliyim hayat biraz buhranlı geçiyor ama halledicemTeşekkür ederim canım sen nasılsın hayatın nasıl geçiyorr evlisin dimi
Noldu yine sana roseeeAşklar yalan be
Tayincisin kelimesini başka bişey okudum ya , iki y li sonu p li olandanYok 20 yıl kadar kalma devri bitmiş artık bölge gelmiş biz şuan 4. Cü bölgeyi yaptık her yerde 4 yıl mecburi 2 yılda uzatma hakkın var daha sonra tayincisin
NapiyosunnnnBuyrunnn benimm neolmiiiişş
Hayattt hep öylee beee kuzu biyerden bi derdimizz bi sıkıntımız elbet çıkıyorrr ama sonra neoluyor bi bakıyorsun düzelmiş oluyorr caninı sıkmaaEvet evliyim hayat biraz buhranlı geçiyor ama halledicem
Ama senin hep önemli işlerin varBı girdim, kedili başka arkadaşlarıyla oynaşıyor, böyle olmaz kedili bebeklinick
TayyipçiiiTayincisin kelimesini başka bişey okudum ya , iki y li sonu p li olandan
Uzanıyoreeee geelll beraber uzanahhhNapiyosunnnn
İş mi yapiyosun evi sen supursen silmesini kocana bırak, yüklenme öyle kendineUzanıyoreeee geelll beraber uzanahhh
Biraz ağrım var nickom yordum sanırım bugün