- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #3.261
Çok şükür iyiyimHosbuldum iyiyim sen nasılsın
Biraz kendimizden bahsedelim basta bari tanışmış oluruz. Suan da çalışmıyorum 6.5 yasinda bir oglum var. Bosandim suan icin ailemle yaşıyorum. Biraz mutlu olmaya vakit geçirmeye ihtiyacim var
Aaa seni hatırladım şimdi teyzen için zikir çekmiştim. Topik açmıştın teyzen için. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunHosbuldum iyiyim sen nasılsın
Biraz kendimizden bahsedelim basta bari tanışmış oluruz. Suan da çalışmıyorum 6.5 yasinda bir oglum var. Bosandim suan icin ailemle yaşıyorum. Biraz mutlu olmaya vakit geçirmeye ihtiyacim var
Evet cok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Aaa seni hatırladım şimdi teyzen için zikir çekmiştim. Topik açmıştın teyzen için. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Anladım. Rabbim hakkında hayırlısını versin boşanma süreci zordur bir de çocuk olunca arada. Rabbim feraha çıkarsın inşallah seni.Evet cok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Ben 38 yaşındayım
Ben ayrilali 6 sene oldu hatta gecti alıştım benAnladım. Rabbim hakkında hayırlısını versin boşanma süreci zordur bir de çocuk olunca arada. Rabbim feraha çıkarsın inşallah seni.
Nerde oo gelmiyir gari
Dur bakam etiketi görünce gelir belkimNerde oo gelmiyir gari
Benim tüp bebek yaptırdığım hastane çıkarttı raporumu ben söylemeden direkt onlar söyledi. Çok kısa sürede çıktı. Tedavine başladım. Bugün 6. GününCanm kusura bakma mesajını buraya alıntılamışım. Raporunu hemen nasıl çıkartabildin benimde amh düşük direk devlette kadın doğuma gidip rapor istediğini mi söyledin
Hee normal aşı mı bilmiyorum ki yapılıyomu diğeri
Yok İstanbul'da olmadığımdan değil de mesela yarın çağırsalar çok daha iyi olurdu bugün 18 mm yarın çatlayabilir Bi gün sonraya geç olma ihtimali yüksek
Ama böyle ayarlıyorlar Dr o ben bişey diyemiyorum ki
Hayırlı sonuçların olsun inşallahBenim tüp bebek yaptırdığım hastane çıkarttı raporumu ben söylemeden direkt onlar söyledi. Çok kısa sürede çıktı. Tedavine başladım. Bugün 6. Günün
Hayırla sonuçlansın inşallahBenim tüp bebek yaptırdığım hastane çıkarttı raporumu ben söylemeden direkt onlar söyledi. Çok kısa sürede çıktı. Tedavine başladım. Bugün 6. Günün
Yaaaa ikimizde aynı cümleleri kurmuşuz kalp kalbe karşıııHayırlı sonuçların olsun inşallah
Yaaaa ikimizde aynı cümleleri kurmuşuz kalp kalbe karşııı
Yaaaa ikimizde aynı cümleleri kurmuşuz kalp kalbe karşııı
Geldim geldim bu aralar biraz gelen giden oluyor fazla gelemiyorum buralara uzak düştum topiktenNerde oo gelmiyir gari
Hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla güzellikle ilerler işlerinBenim tüp bebek yaptırdığım hastane çıkarttı raporumu ben söylemeden direkt onlar söyledi. Çok kısa sürede çıktı. Tedavine başladım. Bugün 6. Günün
Tamam sana ciğer olsunGeldim geldim bu aralar biraz gelen giden oluyor fazla gelemiyorum buralara uzak düştum topiktenlahmacun mu herkes bayılır da ben o kadar sevmen ciğer varsa daha Makbule geçer
Ayy teşekkürlerTamam sana ciğer olsunnasılsın nasıl gidiyor kuzum ?
Çok şükür iyiyim bazı buhranlar geçiriyorum ama onlar da geçecek inşallah taşınırsakAyy teşekkürlerdaha iyiyim şükür evdeyim müge anlı izleyip kahvaltı yapıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
AminnnnnnSeviyor. Bende onu çok seviyorum umarım çocuk olduğunda da aynı sevgimiz devam eder. Hep korkarım çocuk olunca birbirimizi sevmeyeceğiz vakit ayıramayacağız diye. Ama eşim şimdi neysek o zamanda öyle oluruz diyor rabbim yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin inşallah
Ahahaaa olun tabiiSelam kızlar ben 4. Olmayi deneyebilir miyim o zaman
Geçmiş olsun, inşaallahHosbuldum iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?