- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.301
Opu olcam nasip olursa bidecik yımırta varHaklısın kabalık ettim
Merak ettim cidden o yüzden daldım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi hayırlısı inşallah çok sevindim inşallah istediğin gibi kolay güzel olur herşey nerde Olcan devlet mi özel miOpu olcam nasip olursa bidecik yımırta var
Sagol , şükür idare eder, pro üyelik başvurusunda bulundum şimdi bakalım, kendimi motive etmeye çalışıyorum sen napiyosun?@Rose36 sen nasılsın neler yapıyorsun
Amin canm aminnn ist. Tüp merkezi özelAyy hadi hayırlısı inşallah çok sevindim inşallah istediğin gibi kolay güzel olur herşey nerde Olcan devlet mi özel mi
Çok teşekkür ederim. Şimdi doktordan geliyorum. Maalesef bu ayki tedaviyi sonlandırdı doktorum. Yumurtalarım gelişmediHayırlı olsun inşallah ben de 86 lıyım
Çok teşekkür ederim canım Koç Üniversitesi Hastanesinde başladım. Doktorum maalesef bu ayki tedaviyi sonlandırdı. Yumurtalarım gelişmemiş.Hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla güzellikle ilerler işlerin hangi hastane desin
Hayırlı olsun şimdiden ben de iyiyim şükür teşekkürler evdeyim yemek yapma vakti yaklaşıyor ve canım sıkılıyor nefret ediyorum yemek yapmaktanSagol , şükür idare eder, pro üyelik başvurusunda bulundum şimdi bakalım, kendimi motive etmeye çalışıyorum sen napiyosun?
Ay inşallah yakın zamanda çok güzel haberler alırız sendenAmin canm aminnn ist. Tüp merkezi özel
Hayırlısı olsun canım olur böyle aksilikler önemli olan pes etmemek rabbim en güzel zamanda hayırlısını verir inşallahÇok teşekkür ederim canım Koç Üniversitesi Hastanesinde başladım. Doktorum maalesef bu ayki tedaviyi sonlandırdı. Yumurtalarım gelişmemiş.
Amin canım çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun şimdiden ben de iyiyim şükür teşekkürler evdeyim yemek yapma vakti yaklaşıyor ve canım sıkılıyor nefret ediyorum yemek yapmaktan
Ay inşallah yakın zamanda çok güzel haberler alırız senden
Hayırlısı olsun canım olur böyle aksilikler önemli olan pes etmemek rabbim en güzel zamanda hayırlısını verir inşallah
Sağol, çok uzun zamandır eşim yapıyor yemekleri kolay gelsin,ne yapmayı düşünüyorsun?Hayırlı olsun şimdiden ben de iyiyim şükür teşekkürler evdeyim yemek yapma vakti yaklaşıyor ve canım sıkılıyor nefret ediyorum yemek yapmaktan
Ay inşallah yakın zamanda çok güzel haberler alırız senden
Hayırlısı olsun canım olur böyle aksilikler önemli olan pes etmemek rabbim en güzel zamanda hayırlısını verir inşallah
Ahh ahh, bir mucizee de uğraşıyor, Allah kolaylık versin . İnşaallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin AllahÇok teşekkür ederim. Şimdi doktordan geliyorum. Maalesef bu ayki tedaviyi sonlandırdı doktorum. Yumurtalarım gelişmedi
Selamselam kızlarrrrr
Amin çok teşekkür ederim.Ahh ahh, bir mucizee de uğraşıyor, Allah kolaylık versin . İnşaallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah
Selam
Ayyy ne güzel bakayım pilav bide taze fasulye almıştım onu yaparım büyük ihtimalleSağol, çok uzun zamandır eşim yapıyor yemekleri kolay gelsin,ne yapmayı düşünüyorsun?
Amin canmAhh ahh, bir mucizee de uğraşıyor, Allah kolaylık versin . İnşaallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah
Selam
Selamselam kızlarrrrr
Ne konuşuyorsunuz alın benide aranıza bakem
Her telden var kuzum buyur herkese yerimiz varNe konuşuyorsunuz alın benide aranıza bakem
Nasıl oluyormuş ? Artık aramızda pro peo mu gezeceksinSagol , şükür idare eder, pro üyelik başvurusunda bulundum şimdi bakalım, kendimi motive etmeye çalışıyorum sen napiyosun?
Çok sevindimDün gece eşim gelince konuştuk. Onu da üzdüm ama konuşup snlatmak rahatlattı. Beni böyle yazıp anlatmak rahatlatmıyor. Gerçekte biriyle konuşmam gerekebiliyor her neyse işte konuştuk dedim ben burada yapamıyorum daha fazla gitmek istiyorum. Eşim de dedi hiç bir şey senden önemli değil yerler sçıklansın konya varsa konyaya yoksa yakın yerler yazarız gideriz dedi benim içime soğuk soğuk sular serpildi ve huzurla uyudum