- 16 Haziran 2020
- 4.449
- 9.943
- 108
- 28
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #3.281
VaooovvÇok şükür iyiyim bazı buhranlar geçiriyorum ama onlar da geçecek inşallah taşınırsakben çoktan yaptım kahvaltımı cilt bakımımı yapıyorum
Hayırlı olsun inşallahBenim tüp bebek yaptırdığım hastane çıkarttı raporumu ben söylemeden direkt onlar söyledi. Çok kısa sürede çıktı. Tedavine başladım. Bugün 6. Günün
Evet alışmak lazımVaooovvben çok üşeniyorum be öyle şeylere
Alışmak lazım yoksa bitmez bu buhranlar
Ayy inan hiç bilmiyorum böyle şeyleri kendin mi hazırlıyorsn cilt bakımı için malzemeleri yoksa hazır mı aliyosunEvet alışmak lazım
Alışkanlık haline getir sürekli yapmak istersin zaten inan insan kendini bi arınmış hissediyor
Hazır alıyorum kuzum makinemde var yüz temizleme cihazları var ya titreşimli fotoğraflarını atabilirim istersenAyy inan hiç bilmiyorum böyle şeyleri kendin mi hazırlıyorsn cilt bakımı için malzemeleri yoksa hazır mı aliyosun
daha iyim cnm tsk ederim sen nasilsin
Yok yok teşekkür ettim o kadar yapmam kendimi biliyorumHazır alıyorum kuzum makinemde var yüz temizleme cihazları var ya titreşimli fotoğraflarını atabilirim istersen
Geçmiş olsun neyin vardaha iyim cnm tsk ederim sen nasilsin
TişikkürlerYok yok teşekkür ettim o kadar yapmam kendimi biliyorumsana kolay gelsin
Heee haaaa hımmmGeldim geldim bu aralar biraz gelen giden oluyor fazla gelemiyorum buralara uzak düştum topiktenlahmacun mu herkes bayılır da ben o kadar sevmen ciğer varsa daha Makbule geçer
Yok daha başlamadım ptesi gittim test verdim ve galiba bu sefer temiz çıktı çok mutlu oldum cumaya randevu aldım Artk temiz deseelr dosya açarlarHeee haaaa hımmm
Naptın bebe işine başladın mı
Hadi hayırlısıyla inşallahYok daha başlamadım ptesi gittim test verdim ve galiba bu sefer temiz çıktı çok mutlu oldum cumaya randevu aldım Artk temiz deseelr dosya açarlarrapor için beklicem ama 1 2 ay
Amin amin canım teşekkürler sen neler yaptın nasılsınHadi hayırlısıyla inşallah
Ben de işte iyi diyelim İyi olalım,daha iyim cnm tsk ederim sen nasilsin
Ben de napim yaa aynı işte yarın estanbula gedecemAmin amin canım teşekkürler sen neler yaptın nasılsın
Hayırdır ne yapcan buralardaBen de napim yaa aynı işte yarın estanbula gedecem
İnsan biraz misafirperver olur ne o öyleHayırdır ne yapcan buralarda
Haklısın kabalık ettim⁶İnsan biraz misafirperver olur ne o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?