- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #3.021
Teşekkür ederim ablacımm daha iyileri senin olsunkolundaki de güzelmiş cnm
Benim sonradan görmem ne bir ayı, bir gün ancadirGormemis olabilir canım
Ben bazı bildirimleri bir ay sonra filan görüp aaa oha diyorum kendime çünkü her nasılsa arada kaynamis oluyor
İnsanlar dalgın da olabilir
Bir de takibe anlam yüklemiyor da olabilir
Ben takibin ne işe yaradığını bilmem mesela.
Takip etsem nolur beni takip etseler nolur hiç anlamiyorum bı önemi yok gibi geliyor bana.
Kendimce yorumlarsam böyle, yolladığın kişi için de böyledir
Düşük ihtimalle de sallamiyor olabilir tabi
Sklmyorum ki hiçAnladım. Evdesin o zaman. Sıkıldığın zamanlarda neler yapıyorsun veya evde bir hobin yaptığın bir şeyler var mı ? Ben çok sıkılıyorum ve yapcak bir şey bulamıyorum çoğu zaman
Benim de kapalıBenim sonradan görmem ne bir ayı, bir gün ancadirtakip etme sebebim özel mesaj atmak çünkü baZi insanlar kapatıyor mesaj alımını.
Ya aslında bende öyle evlenmeden önce sürekli gezen bir tip değildim tabii ama bu şehir sıkıyor galiba beni ve memleketimdeki arkadaşlarımın kafa yapısı givi bir arkadaş burada bulamamam galibaSklmyorum ki hiç
Hayatım boyunca böyle alistirildim ondan galiba
Evde otur dışarda napcan derdi mesela annemler
Çıkamazdim
Sonra üniye basladim ama hep çalıştım
Öyle öyle evin beni sıkmamasi konusunda yetistirilmis gibi oldum
Bordo bereliyim bu konuda
Ne yedinYedim oh besen hamaratsin ne güzel
Yoksa kolumdaki çiziklere mi diyorsunuz siz ?Bu iyiydi
Yaa branşın ne kedili?Yok kuzum öğretmenim ama görevimi icra etmiyorum etmeyecegim de muhtemelen
Kocan zevkiymiş ben de beğendimTeşekkür ederim ablacımm daha iyileri senin olsun
Biri eşimin sevgililer günü hediyesi diğeri setimin bilekliği bu tarz altın şeyleri takmayı çok seviyorum
Hiç bulamayacaksin da aslaYa aslında bende öyle evlenmeden önce sürekli gezen bir tip değildim tabii ama bu şehir sıkıyor galiba beni ve memleketimdeki arkadaşlarımın kafa yapısı givi bir arkadaş burada bulamamam galiba
Ya dediğine gülüyorumYoksa kolumdaki çiziklere mi diyorsunuz siz ?
Olsun kız çeyrekte para artıkYaa branşın ne kedili?
Kocan zevkiymiş ben de beğendim
Gule gule kullan canım
Benim öküz anca çeyrek altın alır
Özel gün oldu mu değişmez
Standart çeyrek altın
Ya dediğine gülüyorumsebonun,ben de baktım takına, aklıma ne geldi, şu halıdaki leke nasıl çıkar espirisini biliyorsun dimi
Yokk bilmiyorum ney ki ?Ya dediğine gülüyorumsebonun,ben de baktım takına, aklıma ne geldi, şu halıdaki leke nasıl çıkar espirisini biliyorsun dimi
Benim arkadaşımın eşi sevgililer gününde bilezik doğum gününde küpe( altın bunlar)Yaa branşın ne kedili?
Kocan zevkiymiş ben de beğendim
Gule gule kullan canım
Benim öküz anca çeyrek altın alır
Özel gün oldu mu değişmez
Standart çeyrek altın
Aynenn dediğine katılıyorum. Ve burada yaşıtım hiç yok hepsi 27 30 35 yaşları arasında o yüzden de belki kafam pek uyuşmuyor olabilir. Ama el mahkum mecbur takılıyorumHiç bulamayacaksin da asla
Konya nere Diyarbakır nere
Hele ki belli bı yaştan sonra edinilen arkadaşlıklarda kimse eski arkadasliklarimiz gibi olmuyor
Güle güle kullan çok tatlı kolindakiiiiiTavşan kanı çayımdan tatmak isteyen
Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun kediliiimmGüle güle kullan çok tatlı kolindakiiiii
Bayyyyilirim.Kızarmış ekmekle tereyağ, peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?