- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.575
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.981
Sağol ama inanmıyorum ben öyle şeylere .Harika ne güzel bak alışverişle kafanı dağıttrrendyolda 7 ve 9 aralık indirm olacak oradan alacakların Varsa bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ama inanmıyorum ben öyle şeylere .Harika ne güzel bak alışverişle kafanı dağıttrrendyolda 7 ve 9 aralık indirm olacak oradan alacakların Varsa bekle
Tabii bazı satıcılar önce yükseltiyor daha sonra normal fiyatını koyuyor indirim olmuş gibi gösteriyorlarSağol ama inanmıyorum ben öyle şeylere .
İnşaallahGökyüzünü fotoğraflıyorum
Çok seviyorum manzara izlemeyi çekmeyi bir gün kısmet olursa kamera alıp her şeyi daha profesyonel çekmek isterim
Tabii bazı satıcılar önce yükseltiyor daha sonra normal fiyatını koyuyor indirim olmuş gibi gösteriyorlar
Evet maalesefKimseler yok yine Fatmazell
Bilmiyorum ki kuzum bende bir saat önce birini takip etmeyi bıraktım banlı bir haftadır baktımli banlıyken benim profilime girebiliyor bende mesaj attımFatmazell birini takip edince , takip etmeyi hemen bıraksan bile o kişiye bildirim illa gidiyordur dimi (burası)
Burdaki takipçin hiç Bi önemi yokki senin ne yaptığına ilgili bildirim gitmiyorBilmiyorum ki kuzum bende bir saat önce birini takip etmeyi bıraktım banlı bir haftadır baktımli banlıyken benim profilime girebiliyor bende mesaj attım
Sigara emojisini iyi kaptin benden, ver bi fırtEvet maalesef
Afiyet olsun, ben de içmek istiyorum, bu sefer yapicam o kahveyi, yarın ki hedefim kahve yapmak ,,selam kizlar iyi akşamlar nasılsınız kahvemi içtim yargiyi açtım izliyorum hayatı yargıliyoruz siz napiyonuz:)
Al bakam bir fırtSigara emojisini iyi kaptin benden, ver bi fırt
harikasinAfiyet olsun, ben de içmek istiyorum, bu sefer yapicam o kahveyi, yarın ki hedefim kahve yapmak ,,
İyi akşamlar selam ablacım, yemeği yedik mutfağı toparlayıp bi sütlü köpüklü yaparım bende belkiselam kizlar iyi akşamlar nasılsınız kahvemi içtim yargiyi açtım izliyorum hayatı yargıliyoruz siz napiyonuz:)
yap ic valla iyi geliyor:)İyi akşamlar selam ablacım, yemeği yedik mutfağı toparlayıp bi sütlü köpüklü yaparım bende belki
Çay demledim ya ben çaycı olmaya başkadım galibayap ic valla iyi geliyor:)
Hee geçen banliyken nasıl oluyo muhabbeti dönüyordu, benim için de tahminim girmeye çalışırken sistem bizim son yaptığımiz hareketi sayıyorBilmiyorum ki kuzum bende bir saat önce birini takip etmeyi bıraktım banlı bir haftadır baktımli banlıyken benim profilime girebiliyor bende mesaj attım
Evet evet sende bir kaç kere girmiştin gittiğinde dedik nasıl giriliyor kiHee geçen banliyken nasıl oluyo muhabbeti dönüyordu, benim için de tahminim girmeye çalışırken sistem bizim son yaptığımiz hareketi sayıyor
Aynen aynen. Banliyken girilir mi kız, tahmin etmeliydin olayıEvet evet sende bir kaç kere girmiştin gittiğinde dedik nasıl giriliyor ki