- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.575
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.001
SağolAl bakam bir fırt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SağolAl bakam bir fırt
Hani beraber gülecektik?arkadaşlar beynimiz (beyimiz değil haa :) ) neye inanırsa onu yaşatır bize. eğer mutlu olduğuna inandırabilirsek mutluyuz. yok inanmadıysa ha gayret çocuk kandırır gibi kandıracağız onu. mesela şimdi yalandan gülsek beyin bunun yalandan olduğunu anlamaz bizi sahici gülüyoruz sanır. hatta bu gülme işini hep beraber deneyelim şuan :) bakııın nasıl mutlu olmaya başladınız.
GidiyorFatmazell birini takip edince , takip etmeyi hemen bıraksan bile o kişiye bildirim illa gidiyordur dimi (burası)
Belki dediğin gibi olmuş olabilirFatmazell baksana yazamadim aceleden ayrıntılı. Ben simdi birini takip et dedim, tabiki gitti bildirim karşı tarafa,amaa o kadar çabuk takibi bıraktım ki daha bildirimi tiklamamistir, ve tiklamadigindan kayboldu gibime geliyor. Yani takip edildiğini hiç görmedi
Afiyet olsun sandalyeler nerdeyse birebir aynı, rengi bile eşin işte mi?Tavşan kanı çayımdan tatmak isteyen
Sağol, gidiyorsa o ara niye beni takip etmedi. Demek ki boş beleş sevgiler.Gidiyor
Yaa seninkiler de böyle demekburası salonum normalde ama oturma odasından sıkıldık ve buraya geçtikeşim spora gitti ve çay kahve pek sevmez genelde tek içerimAfiyet olsun sandalyeler nerdeyse birebir aynı, rengi bile eşin işte mi?
Gormemis olabilir canımSağol, gidiyorsa o ara niye beni takip etmedi. Demek ki boş beleş sevgiler.
Bende .Çok açım yaa
Nasılsın ?Bende .
Gong ile gecistiriyorum şuan
Eşim işten gelmedi henüz, 11 i bulur
O zamana kadar yaparım yemeği, henüz yapmadım
Yok ay ne alaka neden kiNasılsın ?
Çalışıyor muydun sen ?
İyiyim fatmazelcigimNasılsın ?
Çalışıyor muydun sen ?
Ne bileyim öyle hissettim çoğu çalışıncaYok ay ne alaka neden ki
bende iyiyim görünce bi halini hattını sorayım dedim sevgili psikoloğumunİyiyim fatmazelcigim
Sen nasılsın
Yok kuzum öğretmenim ama görevimi icra etmiyorum etmeyecegim de muhtemelenNe bileyim öyle hissettim çoğu çalışınca
bende iyiyim görünce bi halini hattını sorayım dedim sevgili psikoloğumun
Anladım. Evdesin o zaman. Sıkıldığın zamanlarda neler yapıyorsun veya evde bir hobin yaptığın bir şeyler var mı ? Ben çok sıkılıyorum ve yapcak bir şey bulamıyorum çoğu zamanYok kuzum öğretmenim ama görevimi icra etmiyorum etmeyecegim de muhtemelen
Yedim oh be sen hamaratsin ne güzelBende .
Gong ile gecistiriyorum şuan
Eşim işten gelmedi henüz, 11 i bulur
O zamana kadar yaparım yemeği, henüz yapmadım
kolundaki de güzelmiş cnmTavşan kanı çayımdan tatmak isteyen