- 17 Ocak 2020
- 27.423
- 39.606
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.041
Kocama sinyallleri yollayacam bakalımTeşekkür ederim daha iyileri senin olsun kediliiimm
Evlilik yildonumu yaklaşıyor aliversin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocama sinyallleri yollayacam bakalımTeşekkür ederim daha iyileri senin olsun kediliiimm
Onu da iki gün sonra araba alacam der geri alırOlsun kız çeyrekte para artık onlarla 5i bir yerde yaparsın işte hahaha
Alsın alsın şimdi de bu ezme zincirler varya onları çok beğeniyorum bende yıldönümümüze onu isterimKocama sinyallleri yollayacam bakalım
Evlilik yildonumu yaklaşıyor aliversin
Bende yaşıtın değilimama ben reel değilim beni kim sallar zaten demiiii.Aynenn dediğine katılıyorum. Ve burada yaşıtım hiç yok hepsi 27 30 35 yaşları arasında o yüzden de belki kafam pek uyuşmuyor olabilir. Ama el mahkum mecbur takılıyorum
Hahahaha inan erkeklerin hepsi öyle benimde bileziklerin hepsini öyle arabaya yatırmıştıkOnu da iki gün sonra araba alacam der geri alır
Arkadaşının kocası zenginmişBenim arkadaşımın eşi sevgililer gününde bilezik doğum gününde küpe( altın bunlar)
Evlilik yıldönümünde çeyrek altın bilekligi alıyordu
Önce bı tuhaf geliyordu ama şimdi baktım ki çiçege giden para boşa
Kıyafet alsa istediğim tarz olmuyor ayıp olmasın diye giyiyorum .
Bana da altın alsın gayri
Altın değerli hem artık
Alnıma dolar da yapistirabiliiir.
Branşımi paylaşma konusunda biraz gizli kalmak istiyorum çiçeğim.
Buraya girdigini söyleyen bır akraba ve birkaç reelden arkadaşa sahibim.
İfsa olmak istemem o kadar bilgi vermişim ki kendime dair bu zamana dek meger onlarda buraya uyeymis, bilmiyordum
Olsun konuşman bile ne kadar rahatlatıyor beni bilsen(tabii orgazm anlamında değil yanlış anlaşılmasın)Bende yaşıtın değilimama ben reel değilim beni kim sallar zaten demiiii.
Vaaay be.
Pavyonda yemiyor yaHahahaha inan erkeklerin hepsi öyle benimde bileziklerin hepsini öyle arabaya yatırmıştık
Ben bilmiyorum neymiş ooooAlsın alsın şimdi de bu ezme zincirler varya onları çok beğeniyorum bende yıldönümümüze onu isterim
Dur atayım kediliimmBen bilmiyorum neymiş oooo
Çok zarif ve şık duruyorBen bilmiyorum neymiş oooo
Bilezik alıp hemen elinden alıp araba,ev almak çok saçma bankada birikim yapsana o zaman e tabiki ev araba alınırken vericez, turşusunu kuracak diiliz ama durun bı takalım, hemen olmasınHahahaha inan erkeklerin hepsi öyle benimde bileziklerin hepsini öyle arabaya yatırmıştık
Artık hiç birimiz zengin değiliz bir kişi hariç..neyse 2023Arkadaşının kocası zenginmiş
Çeyrek altın bilekligini 5 sene sonra birikimlerle anca yaptırırım
Nasıl istersen canım
Amaan 2 tane kaldı onlar duruyor öyle bayramdan bayrama onu da memlekete gidersek takarım burada bayramda berede takacaksın boşver araba olsun ev olsun vermek mantıklıBilezik alıp hemen elinden alıp araba,ev almak çok saçma bankada birikim yapsana o zaman e tabiki ev araba alınırken vericez, turşusunu kuracak diiliz ama durun bı takalım, hemen olmasın
Ben yokken kediliyi kapmissinDur atayım kediliimm
Buna degindigin iyi olduOlsun konuşman bile ne kadar rahatlatıyor beni bilsen(tabii orgazm anlamında değil yanlış anlaşılmasın)
Hahahaha hepimizin kedilisi aplammBen yokken kediliyi kapmissin
Ay harikaaaaa.Çok zarif ve şık duruyor