- 17 Ekim 2021
- 11.328
- 37.582
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.961
Fatmazell baksana, eşi Whatsapp fotosu silmiş diye şüphelenen sen mıydın? Ben ikinizi karıştırıyorum hâlâ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben değildim fundaydıFatmazell baksana, eşi Whatsapp fotosu silmiş diye şüphelenen sen mıydın? Ben ikinizi karıştırıyorum hâlâ
Bir tane arkadaşım var da oda eşiyle sorun yaşıyor dertleşiyorduFatmazell konuşmakla meşgul
Her gün yazıyorum ama cevap yok en son konuşmamızda eşiyle ilgili hayatıyla ilgili sorunlarından bahsediyordu ama diyordu da netim az idareli kullanıyorum diye inşallah bir sorun yoktur ve interneti olmadığı için giremiyordur.En son eşinden bahsetmiş sanırım. Ben de tek takılıyorum çay fotosu atmış, inşaallah eşiyle sorun yoktur, üzülürüm, 1 haftadan uzun sürünce merak ettim ben de yaa
Amin ya, erkekler kadınları mutlu etse, hiç bi kadın kolay kolay isyan etmez , sorun falan çıkarmaz. Evlenmek cidden çok kolay, bu erkekler ne istiyor Allahtan, anlamış değilim, anlayamam da zaten, sevsenize bizi .Bir tane arkadaşım var da oda eşiyle sorun yaşıyor dertleşiyordu
Rabbim yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin. Evlenmek kolayda gerisini sürdürebilmek iyi günde kötü günde sabredebilmek kolay değil
Evet çok haklısınAmin ya, erkekler kadınları mutlu etse, hiç bi kadın kolay kolay isyan etmez , sorun falan çıkarmaz. Evlenmek cidden çok kolay, bu erkekler ne istiyor Allahtan, anlamış değilim, anlayamam da zaten, sevsenize bizi .
Canım benimEvet gittim hala tedavideyim aynen sanırım kaliteli olmuyo
İzmiri dağlarında açan çiçak misin acepaa
Sigarami kapmissinEvet çok haklısın
Hiç sevmem kendisini boşver sende içme bendeSigarami kapmissin
İnşallah mucizem sen nasılsın ?Aklınıza kötü getirmeyin yaa neti bittiği için giremiyodur gelir o
Birşeyler düşünüyorum nasıl motivasyom geri gelir diye . Planlama yapmaya çalışıyorum. Şuan dert çözmeye çalışmıyorum . Alışveriş yaparak geçiştiricem kendimi ama tabi netten anca , zaman yokKıslarrr napıyorsunuz bakalım ?
İyidri bugün dr gittim yarın yine gidicem bakalm ne dicek lerİnşallah mucizem sen nasılsın ?
Yaa hadi hayırlı haberlerle gel kuzummİyidri bugün dr gittim yarın yine gidicem bakalm ne dicek ler
Sen nasılsın
Gökyüzünü fotoğraflıyorumFatmazell sen napiyosun?
Harika ne güzel bak alışverişle kafanı dağıttrrendyolda 7 ve 9 aralık indirm olacak oradan alacakların Varsa bekleBirşeyler düşünüyorum nasıl motivasyom geri gelir diye . Planlama yapmaya çalışıyorum. Şuan dert çözmeye çalışmıyorum . Alışveriş yaparak geçiştiricem kendimi ama tabi netten anca , zaman yok