- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.661
Deneyip göreceğiz tatlı olup olmadığınıİnşallah tatlıdırAllah yokluklarini göstermesin tabi
Ne acelesi varDeneyip göreceğiz tatlı olup olmadığınıhem yazı neden bekliyorsun çalışıyor kuydun sen ? Hemen başlasana
Hahahaha yaza kadar romantik kalın bakalımNe acelesi varzaten doğduktan sonra ömrü billah yakamizdalar
Biraz eşimle vakit gecireyimsonra basbasa bşey yapmak istiyorsun bırakacak kimse olmuyor gidiyor romantik günler
Çalışmıyorum canim
Ogretmenim ama pek düşünmüyorum yapmayı, izmirdeki duzenimi bozamam
Hahahaha yaza kadar romantik kalın bakalım
erkenArkadaşlar 4 yıllik evliyim esimde bende seviyorum coucuk evlenir evlenmez çok şükür oglum oldu ve aradan geçmeden ikinci oğluma hamile kaldım aralarında 16 ay var şuan büyük oğlum 3 yaşını doldurdu diğeri oğlum 2 yi doldurdu eşim tekrar cocouk istiyor ama bn yoruldugum için daha sonra buyusunlerde diyorm birde etraf ne der kafayı mı yedin der diye dusunuyirm daha çok erken üçüncü çocuğa değil mi düşüncenizi alabilir miyim
Tipe bak ya nasıl sevimli
Aynn benim düşüncem de o ama eşim çok seviyor ve çok istiyorerken
Hiç dinlenememissin
Bence son çocuğu , çocuk özlemi duyduğunda yap bunlar ilkokuldayken filan
Benim yerime babanneye vereyuim tolere etsin buyutsun bana versin teyzesi nolur yaTipe bak ya nasıl sevimlitabii aklı erene kadar böyle yaramazlıklar yapacak sen onları tolere edeceksin sonra zaten alışıyorsun yaramazlıklarına
Bence yalın daha çok küçük biraz kafanı dinle kendine vakit ayır çocuklarında büyüsün biraz daha sonra yaparsınız erkeklere hava hoş tabii kadın bakıyor ediyor her işini o görüyor çocuklarınArkadaşlar 4 yıllik evliyim esimde bende seviyorum coucuk evlenir evlenmez çok şükür oglum oldu ve aradan geçmeden ikinci oğluma hamile kaldım aralarında 16 ay var şuan büyük oğlum 3 yaşını doldurdu diğeri oğlum 2 yi doldurdu eşim tekrar cocouk istiyor ama bn yoruldugum için daha sonra buyusunlerde diyorm birde etraf ne der kafayı mı yedin der diye dusunuyirm daha çok erken üçüncü çocuğa değil mi düşüncenizi alabilir miyim
Olabilir de kendisi çocuklara bakıyor mu ?Aynn benim düşüncem de o ama eşim çok seviyor ve çok istiyor
Oldu sen şimdiden anlaşmanı yap mademBenim yerime babanneye vereyuim tolere etsin buyutsun bana versin teyzesi nolur ya
Emekli olmasını boşa beklemiyorumOldu sen şimdiden anlaşmanı yap madem
Canm migrende dolayı doktor tavsiye etmesi ilacı daOlabilir de kendisi çocuklara bakıyor mu ?
Sizin kadar yoruluyor mu ?
Siz korunmaya devam edin
Korunmuyorsaniz da korunun
Haberi olmasına gerek yok ilaç için geçin
Hahahaha baksın tabii yaşlıların işi oEmekli olmasını boşa beklemiyorum
Aynn öyle onlara göre birşey yokBence yalın daha çok küçük biraz kafanı dinle kendine vakit ayır çocuklarında büyüsün biraz daha sonra yaparsınız erkeklere hava hoş tabii kadın bakıyor ediyor her işini o görüyor çocukların
O zaman ovulasyon testi alCanm migrende dolayı doktor tavsiye etmesi ilacı da
Yaa zehirsin zehirO zaman ovulasyon testi al
Ovulasyona çatlama yumurtlama vs gördüğün günlerde bahane bul ilişkiye girme.
Diğer günlerde yani tehlikesiz günlerde yumurtlama olmayan günlerde ilişkiye gir
Ben istemwidkten sonra yapmaz zatn ama bütün yollar beni kandırmaya çalışıyorO zaman ovulasyon testi al
Ovulasyona çatlama yumurtlama vs gördüğün günlerde bahane bul ilişkiye girme.
Diğer günlerde yani tehlikesiz günlerde yumurtlama olmayan günlerde ilişkiye gir
Masallahi varYaa zehirsin zehir