Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Günaydın Kıslarr:KK28:Hayırlı Sabahlar :KK37:
good-morning-love.gif

@bir mucizee @PETRA1012 bebeklinick bebeklinick @Nosking
:KK73::KK73::KK73:
A aaa, bana bildirim gelmedi 😳😳😳 Napiyosunuz diye girmesem görmeyecektim gunaydinini 🥺🥺🥺

Nasılsın ?

Nasılsın nerede yaşıyorsun neler yapıyorsun kendini anlatta sohbet olsun 🤗maşallah hamişsin de darısı bizim gibi bekleyenlere🥰🤲🏻
Çok ücra bir ilçe de yalnız başıma yaşıyorum burada görev yapıyorum. Kimsem yok eşim bile yok yanımda. Ama yine de mutluyum sahip olduklarımla :) inşaallah bekleyen herkese nasip eder. Bebek sürecinde çok fazla şeyler denedim. Özelden bu konuda yardım isteyenlere tecrübelerimi anlatabilirim

Şimdi iyiyim de birazdan herkes yatınca benim sklma saatim gelir, çünkü eşim geceye gitti 😅

Oluyormuş
Genelde benim dikkatimden kactigi için olurdu ama bu kez bildirim yok yani 😳
Yaa gecede olunca insan sıkılıyor yaa sende çocuk var mıydı kedilim ?
Evet rose apla seni çok etiketlerdi yine mi gözünden kaçtı diye 🙈😁

Çok ücra bir ilçe de yalnız başıma yaşıyorum burada görev yapıyorum. Kimsem yok eşim bile yok yanımda. Ama yine de mutluyum sahip olduklarımla :) inşaallah bekleyen herkese nasip eder. Bebek sürecinde çok fazla şeyler denedim. Özelden bu konuda yardım isteyenlere tecrübelerimi anlatabilirim
Yaa Allah kolaylık versin tek başına zor olmalı 🥲

Yaa gecede olunca insan sıkılıyor yaa sende çocuk var mıydı kedilim ?
Evet rose apla seni çok etiketlerdi yine mi gözünden kaçtı diye 🙈😁
O da hayal oldu ya gelmedi mi halen ?
Yok kuzum, şimdiye kadar kactigim bı fikir oldu
Ama yaza doğru korunmayı bırakayım diyorum
3 yıllık evli olacağız yaza, boylece uygun zaman denilebilir bence

O da hayal oldu ya gelmedi mi halen ?
Yok kuzum, şimdiye kadar kactigim bı fikir oldu
Ama yaza doğru korunmayı bırakayım diyorum
3 yıllık evli olacağız yaza, boylece uygun zaman denilebilir bence
Hmm kendini hazır hissediyorsan güzel fikir evlat güzel bir duygudur eminim.🥰
Sen düşünüyor musun bir minik ?
Evet tabii düşünüyorum benim 2 düşüğüm var biri mart ayında diğeri ekim de ovulasyonla takip yapıyorum tekrar bakalım nasip kısmet 🥰

Hmm kendini hazır hissediyorsan güzel fikir evlat güzel bir duygudur eminim.🥰

Evet tabii düşünüyorum benim 2 düşüğüm var biri mart ayında diğeri ekim de ovulasyonla takip yapıyorum tekrar bakalım nasip kısmet 🥰
Kimyasal olarak mı ?
Allah en hayırlı zamanda dileğini gerceklestirsin inşallah .

Bilmem ki iyi birsey mıdır evlat
Biraz zahmetli ya 😅

Kimyasal olarak mı ?
Allah en hayırlı zamanda dileğini gerceklestirsin inşallah .

Bilmem ki iyi birsey mıdır evlat
Biraz zahmetli ya 😅
Biri normal sağlıklıydı kürtajla aldılar biraz caihilliğime denk geldi ağır kaldırdım kanamam gelmişti ekimdeki de kimyasaldı
Hahahaha zahmetlidir tabii ki ama senden ve sevdiğin adamdan bir parça evin içinde tıpıl tıpıl koşacak ayy ne tatlı 😂

Biri normal sağlıklıydı kürtajla aldılar biraz caihilliğime denk geldi ağır kaldırdım kanamam gelmişti ekimdeki de kimyasaldı
Hahahaha zahmetlidir tabii ki ama senden ve sevdiğin adamdan bir parça evin içinde tıpıl tıpıl koşacak ayy ne tatlı 😂
İnşallah tatlıdır 😅😅😅Allah yokluklarini göstermesin tabi♥️

X