- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.621
Goley gelsin kocişcinlemi yapıyon kız belinin ağrısı uzatmalı olsun ona yık herşeyiBeraber temizlik yaptık bi banyo lavabo kaldı oraları da temizleyeceğim yorgun hissetmezsem daha sonra avmye kıyafet alışverişine çıkabilirizzzbelim ağrıdı da biraz uzandım
4 5 aydır denemeye başladığımızdan beri beraber yapıyoruz kıyamıyorum ona da kız bel fıtığı başlangıcı var genç yaşta nerden oldu anlamadık ortak yapıyoruz o ban kıyamıyor ben onaGoley gelsin kocişcinlemi yapıyon kız belinin ağrısı uzatmalı olsun ona yık herşeyi
Bende bugünden yapıyorum temizliği pazar günü hiç sevmem bişey yapmayı
bugun sporum vardi tenise gittim sonra bir burger yedim eve şimdi geldim
Ohh harikasın ablacımbugun sporum vardi tenise gittim sonra bir burger yedim eve şimdi geldim
Kızzz görmemişim bewwğnnn
Yaaa soğuk algınlığı mı ? Geçmiş olsunKızzz görmemişim bewwğnnn
Hasta oldum kocicim sayesinde
Kız kociş öyle grip gibi biraz hasta da ben şey regl oldumYaaa soğuk algınlığı mı ? Geçmiş olsun
Yapma beeKız kociş öyle grip gibi biraz hasta da ben şey regl oldum
Apse yapmış olabilir ablacım pazartesi bi doktora görün istersenhasta olan canlar geçmiş olsun kizlar sağ üst azi disimin damagi çok ağrıyor yara oldu sanirim yada şişti napcam nasil geçer sakiz bile çiğneyip şisiremiyorum:)
Üzülmedim kiYapma bee
Hmm tekrar İstanbul’a mı gideceksiniz adet bitince ?Üzülmedim kibekliyordum hemen başlaması iyi oldu
Yok burda yumurta kontrolüneHmm tekrar İstanbul’a mı gideceksiniz adet bitince ?
Hmm hayırlısı olsunYok burda yumurta kontrolüne
Noldu gülo
Bu mesaj kutusunda birden fazla kişiyle konuşma şeysi var mı ? Birşeyler konuşmak istiyorum seninle ve fundayla buradan herkes görsün istememNoldu gülo
Var kuzuBu mesaj kutusunda birden fazla kişiyle konuşma şeysi var mı ? Birşeyler konuşmak istiyorum seninle ve fundayla buradan herkes görsün istemem