- 17 Ocak 2020
- 27.440
- 39.628
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.681
Arkadaşıma bulduğum yöntem 6 aydır kocasının bebek isteginden böyle siyriliyor yapıyoruz da olmuyor hayatım işte bak filanYaa zehirsin zehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşıma bulduğum yöntem 6 aydır kocasının bebek isteginden böyle siyriliyor yapıyoruz da olmuyor hayatım işte bak filanYaa zehirsin zehir
Hahahaha bu erkeklede neden karlısındaki kadını düşünmezseArkadaşıma bulduğum yöntem 6 aydır kocasının bebek isteginden böyle siyriliyor yapıyoruz da olmuyor hayatım işte bak filan
Güzel fikir gittiği yere kadarArkadaşıma bulduğum yöntem 6 aydır kocasının bebek isteginden böyle siyriliyor yapıyoruz da olmuyor hayatım işte bak filan
Nasıl rahat bı adammış yani geçim derdi malumBen istemwidkten sonra yapmaz zatn ama bütün yollar beni kandırmaya çalışıyor
Cok şükür bu günümüze çocuk olsunda hiç sıkıntı değil ona 5 e kadar yolu var dyoNasıl rahat bı adammış yani geçim derdi malum
Hadi 3-5 milyarı geçiyorum 15 bin kazananda 3 çocukla yetistiremez parayı ama
Kesinlikle yarın bir gün okulları başlayacak nasıl olacak işte anca çok çocuk olsun derdindelerNasıl rahat bı adammış yani geçim derdi malum
Hadi 3-5 milyarı geçiyorum 15 bin kazananda 3 çocukla yetistiremez parayı ama
Allah bereketli kazançlar nasip etsin elifcigim.Cok şükür bu günümüze çocuk olsunda hiç sıkıntı değil ona 5 e kadar yolu var dyo
Aynn öyle bende çok yıprandım hem bedenen hem kafa coxuklarda ilgi zamanı suanAllah bereketli kazançlar nasip etsin elifcigim.
Sen yine elinden geleni yap ağırdan al
Çocuklar bı ilkokula başlasın annesi, onlara da yazık
İlgilerini bölüyosun
Çocuklar büyüyünce de vay efendim yetmiyo da az yeKesinlikle yarın bir gün okulları başlayacak nasıl olacak işte anca çok çocuk olsun derdindeler
Mesela çocuklar varken merak ettim Başbaşa hiç vakit gecirebiliyor musunuz ?Aynn öyle bende çok yıprandım hem bedenen hem kafa coxuklarda ilgi zamanı suan
Ben yasmin kullaniyorumKorunmada ilaç kullananiniz var mi
Onlar uyuduktan sonra ancak vaktimiz oluyor bazen kaynanam bakıyor bazen annem dışarda vakit geçiriyoruz o yönden sikinti yokMesela çocuklar varken merak ettim Başbaşa hiç vakit gecirebiliyor musunuz ?
Evet çok haklısın. Kanmamak gerek çocuklarımızın geleceklerini düşünmemiz gerekÇocuklar büyüyünce de vay efendim yetmiyo da az ye
Az elektrik yak
Kombiyi az aç git kalın giyin diyen adamlara dönüşebiliyor bazıları ..
E önceden çocuk diye tuttururken hesap etseydin aga.
Bayramlarda tüm çocuklarına bayramlık alıp dizebilecekmisin bakalım sıraya ?
Yok.
Birine ayakkabı alsan ötekine kazak alır kalırsın öyle.
Sorun değil almasın bende küçükken babama aldirmiyordum çocuk aklımla kiyamazdim, istekli bı cocukta değildim zaten de yani ne bileyim bunları düşünmek lazim
Peki yan etkisi oluyor muBen yasmin kullaniyorum
Bu yönden şanslısınOnlar uyuduktan sonra ancak vaktimiz oluyor bazen kaynanam bakıyor bazen annem dışarda vakit geçiriyoruz o yönden sikinti yok
Bana olmadıPeki yan etkisi oluyor mu
Aynn bu yönden sansliyimBu yönden şanslısın
Fatmazell sen gurbettesin di mi ? Aileden kimse yok sanirim
Aslen nereliydin unuttum
Diyarbakirda oldugnu biliyorum suan
Hadi ya bende kistten dolayı düzensizlik oluyor aradaBana olmadı
Adeti de düzenliyor öyle bir sorunun varsa
Evet Konyalıyım eşimin ailesi ve benim ailem orada ama ben sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum eşim sever çocukları arkadaşların çocuklarını getirir eve severiz ederiz baştan beri istiyordu ama ben istemiyordum hiç öyle zorlamadı diretmedi bile sen ne zaman hazır olursan demişti hepBu yönden şanslısın
Fatmazell sen gurbettesin di mi ? Aileden kimse yok sanirim
Aslen nereliydin unuttum
Diyarbakirda oldugnu biliyorum suan