- 17 Ocak 2020
- 28.096
- 1
- 40.813
- 548
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #2.701
Polikist mi çikolata kisti mi ?Hadi ya bende kistten dolayı düzensizlik oluyor arada
2022 de kucağına alırsın benceEvet Konyalıyım eşimin ailesi ve benim ailem orada ama ben sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum eşim sever çocukları arkadaşların çocuklarını getirir eve severiz ederiz baştan beri istiyordu ama ben istemiyordum hiç öyle zorlamadı diretmedi bile sen ne zaman hazır olursan demişti hep
Umarım hayırlısı olsun acelemiz yok2022 de kucağına alırsın bence2021 bitti bile zaten
Kendiliğinden gecevk cinsten olan hiç bir tedavi gerek duymadı doktor geçen ay 10 gün gecikmiş ti adetimPolikist mi çikolata kisti mi ?
Bende polikist var iyi geliyor bana
Ablamda çikolata kisti var ona da iyi geliyor Yasmin kullanıyor o da .
Aynı zamanda doğum kontrol hapı da olduğu için çok yönlü işime yarıyor BOyle iste
Aminnn genç anne olacaksınUmarım hayırlısı olsun acelemiz yok
Olmadı bende alayım kullanayim bazıları kilo yaoiyir tuglenme yapiyor vs diye duydum ondan sordumPolikist mi çikolata kisti mi ?
Bende polikist var iyi geliyor bana
Ablamda çikolata kisti var ona da iyi geliyor Yasmin kullanıyor o da .
Aynı zamanda doğum kontrol hapı da olduğu için çok yönlü işime yarıyor BOyle iste
Bence bir jinekologa gidip yada sağlık ocağına.. korunmak istiyorum kistim var hem de .Kendiliğinden gecevk cinsten olan hiç bir tedavi gerek duymadı doktor geçen ay 10 gün gecikmiş ti adetim
yani 11 yıldır kullanıyorum hiç tüylenme yada kilo problemim olmadi . Hep zayıf biseyimOlmadı bende alayım kullanayim bazıları kilo yaoiyir tuglenme yapiyor vs diye duydum ondan sordum
Aynn sormadn kullanmam zatnBence bir jinekologa gidip yada sağlık ocağına.. korunmak istiyorum kistim var hem de .
Şu ilacı iki amaçlı kullanayim mi diye sor
Yaş önemli değil bence. Önemli olan iyi anne olabilmekteAminnn genç anne olacaksın
Demek ki insandan insana değişiyor gittiğimde bir doktorada sorarım yineyani 11 yıldır kullanıyorum hiç tüylenme yada kilo problemim olmadi . Hep zayıf biseyim
Ne güzel dedin oyleYaş önemli değil bence. Önemli olan iyi anne olabilmekte
Umarım anneliği layıkıyla yerine getirebilirimNe güzel dedin oyle
O günleri de konuşacağız dogurunca, merak etme seeeenUmarım anneliği layıkıyla yerine getirebilirim
Ayy inşallah kediliiimO günleri de konuşacağız dogurunca, merak etme seeeen
Yaa çok sevimli keşke benim olsann
Günaydın ciciş ben çalışıyore
mavispreyboya bir mucizee bebeklinick S sebbo
Uzun zaman sonra bu kadar geç uyanmışım günaydın kıslarr Mutlu Sabahlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?