- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.521
Şoka demlik geliyordu tam senlik günlük taze taze demlemeye birebir dur bulabilirsem ss atayım sanaN11 den dökme sipariş etmiştim canım
Bilmem ki unuttular bence burayı
Bak böyle demlikler çok iyi olurN11 den dökme sipariş etmiştim canım
Bilmem ki unuttular bence burayı
Ayy çok güzelmiş alıyım kuzum teşekkür ederimBak böyle demlikler çok iyi olur
Oyy kuzum sen gibi pek güzelAyy çok güzelmiş alıyım kuzum teşekkür ederim
Yaa yerim esas sen güzelsin inşallah Rabbim bize güzel güzel kız evlatlar yakışıklı yakışıklı erkek evlatlar nasip eder aminnn akşam akşam içimden geçti böyle dua etmek en kısa zamanda inşallahOyy kuzum sen gibi pek güzel
Aminn aminn kuzum inşallah hayırlısıylaYaa yerim esas sen güzelsin inşallah Rabbim bize güzel güzel kız evlatlar yakışıklı yakışıklı erkek evlatlar nasip eder aminnn akşam akşam içimden geçti böyle dua etmek en kısa zamanda inşallah
Yaaa inşallah kuzum benim benimde hayallerim var ama bakalım nasip inşallah olacakAminn aminn kuzum inşallah hayırlısıyla
Herşeye heves ediyorum oğlumla kızımla kombin giyinirim falan diye en çok istediğimde cinsiyet partisi yapmak Allahım inşallah en yakın zamanda
Valla o iyi topluyordu bizi hiç gelmeyecek gibi geliyor nedense banaRose ne zaman gelecek acaba
İnşallah Allahın izniyle olacak inşallah kuzumYaaa inşallah kuzum benim benimde hayallerim var ama bakalım nasip inşallah olacak
Kimsede dönmedi zaten biz ikimiz konuşur konuşuruz sonra kapanış yaparız gibi geliyorRose ne zaman gelecek acaba
İnşallah yakında toparlar gelir. Umarım kötü zamandan geçmiyordurValla o iyi topluyordu bizi hiç gelmeyecek gibi geliyor nedense bana
Ben giremiyor diye biliyorum hesap aktif olur girer se galibaİnşallah Allahın izniyle olacak inşallah kuzum
Rose apla girmiş dün üyelik iptalken girilebiliyor mu ki ?
Gelirler birazdan kuzum anca bebe elin işi evin işiKimsede dönmedi zaten biz ikimiz konuşur konuşuruz sonra kapanış yaparız gibi geliyor
Profiline git bak dün girmişBen giremiyor diye biliyorum hesap aktif olur girer se galiba
Kız cidden dün 14 yazıyor son görülme bende anlayamadım vallaGelirler birazdan kuzum anca bebe elin işi evin işi
Gelir bakalım yakında kuzum acıktım benimkini beklerim bi gelemedi odaKız cidden dün 14 yazıyor son görülme bende anlayamadım valla