- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.481
Olmaz ki öyle sizinde herşeyi yaşamaya hakkınız varişte öyle olmuyor sen kendine güveniyorsan olur demiyorlar en iyisini bn bilirim diyorlar
buldum bi ara burnumdan getirdiler gerçi bnm hatalarim da oldu o ayri konu güven sifira indi ödleri kopuyor birini bulcam diyeOlmaz ki öyle sizinde herşeyi yaşamaya hakkınız varsiz bence koca adayını bulun onlar illa ikna olur
Yaa kimin hatası olmuyor ki sen düşünme bunlarıbuldum bi ara burnumdan getirdiler gerçi bnm hatalarim da oldu o ayri konu güven sifira indi ödleri kopuyor birini bulcam diye
Yaa kimin hatası olmuyor ki sen düşünme bunlarıkader gerçi herşey konuşmaktan da zarar gelmez ne olacak
Amin canım.Rabbim bereketini arttırsın inşallaholur olur süt yapan şeyler tüketmeye çalış inşallah daha çok olur sütün
Veriyorum kuzumİlaveten mama da veriyor musun kuzucum
Ne kadarlık ufakliklarin ?
Bı an aklım çıktı üçüz diye
Ben birini hayal edemiyorum üçüz görünce bir gözüm onların yerine binaların çatısına bakıyor çıkıp atlasam garanti ölür muyum acaba diye
MaşallahAmin canım.
Ama bebekler emmedigi sürece zor hatta imkansız artması.
Sağarak değirmeni taşıma suyla döndürüyoruz
Bir ay önce bu sütü 20 dakikada çıkartıyordum şimdi 1 saat sağmam gerekiyor
Nasipleri kadar içerler napalim
Veriyorum kuzum
Gündüz süt gece mama veriyorum
Bu zaten gündüz de yetmiyor. Önceden sağıp buzluğa atmıştım onlardan takviye yapıyorum
Bir kilo mama da 10 gün gidiyor benimkiler oburcuk
Bi de günde bir çay bardağı kadar yoğurt veriyorum
Ama yoğurt bana mısın demiyor.
Insanın midesinde az yer kaplar. Yoğurttan sonra normalde içtikleri kadar süt içiyorlar
5 aylık olacaklar 4 gün sonra.
Üçüz olsa ben de kendimi atacak bi dam arardım herhalde. Huni kesmez çünkü
Başlamasın hiç hazır değilimMaşallahyakında dis telaslariniz da baslar
Ahahaha rüya görmek için başımı yastığa koymak yetiyor ve bence benim rüyalar sabaha kadar sürüyorTuhaf tuhaf rüyalar görmekten nasıl yoruldum uyku uyumak istemiyorum artık hergün mü dötü açıkta kalır bi insanın reglim diye halbuki pijamamı taaa kafama kadar çekiyorum
Kuzu benimkiler çok farklı Allah hayra çıkartsın inşallahAhahaha rüya görmek için başımı yastığa koymak yetiyor ve bence benim rüyalar sabaha kadar sürüyor
Yaaa