Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Dün ben sinir oldum onlara Nalan ın sürekli kendini salak yerine koydurması Sedatın tipi Muzonun sevgililik oyunu felan öğğğ geldi
Dün yarısını izledim bi yarısını izleyememiştim izlediğim kısımda nalana bende sinir olmuştum sedat kıskandı nalanı nalanda bir daha böyle birşeye izin vermeyecem etmeycem salak kendini neden ezdiriyorsun güzel kızsın kocandan öne çıkabilirsin bazen

Ayy aynen kadınların ezik gösterildiği filmlere dayanamıyorum izlemeyeceğim artık çoluk çocuk oluyor aldatıyorlar aşk adı altında masum göstermeye çalışıyorlar Bir zamanlar Çukurova yı izliyordum oda aynısı bi kadın kaç erkeğin elinden geçiyor bi adamın nikahı altında en iyisi belgesel izlemek
Bugün bide zaten Kayıt Dışım var değmeyin keyfime

Kayıt dışı ne ? Dizi mi belgesel tarzı bir şey mi

Hmm daha varmış bende yemeğimi yaptım onlar pişerken başından ayrılamıyorum ocakta unutuyorum çünkükahvemi içtim şimdi oturdum dizinin kalanını izleyeceğim
İyi yapmışsın kuzum eline sağlık aynen daha çok var ama iyikide akşam oluyor konuklar kim bilmiyorum ama süpriz oluyor bazen sıkıcı konularda olabiliyor bakalım belki değişik konuların konuşulduğu bi program olur bugün şansına
Afiyet şifa olsunn benimde yeşilçayım bitti 4 gündürde ptt kargo bekliyorum sabah ptt posta geldi oda önceki kiracılarınmış ben posta olduğunu görünce modum düştü amcaya kargo yokmu dedim acıdı galiba bana çok aşırı yoğunluk var gelir gelir diye tezkin etti adam

Çatı internetten mi sipariş ettin kuzucum ?
Fatmazell im fark ettin mi kimse yazmıyor grup da Tek başına olduk resmen
evet bebeğim herkes çalışmakla meşgul sanırsam biz evde olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…