- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.561
Noldu kuzum bebelermi yine Allah yardımcın olsun onları bi merak ediyorum geride nazar felan olur amanBacımsu zor ve ötesi bi gün geçirdim aha şimdi oturuyorum
Yap kız yazarık elbet
Yaaaa şorayy
Ay ne çok izlerdik bunu ben ortaokuldayken
Rahmetli dedem çok severdi
Bebeler kuzucumNoldu kuzum bebelermi yine Allah yardımcın olsun onları bi merak ediyorum geride nazar felan olur aman
Allah işini rast getirsjn inşallah kuzucum.Kızz birsürü elma vardı yiyemedik çürüyor du eşim görmeden naparım naparım rn son 10 litre sirke kurdum inşallah tutar
Kocam yeni geldi da yemah yicezBana eşlik etmek isteyen var mıdırrrtek başıma pek iyi gitmiyor şöyle biraz dedikoduyla güzel olur
Amin kuzum çok sağol Rabbim seninde işlerini rast getirsin inşallahAllah işini rast getirsjn inşallah kuzucum.
Bizimde elmalar çürüyor kaynanam yollamıştı bahçeden.
Ayvalari oyup içine elma rendesini tarçınla şekerle kavurup atıyorsun ya. Firinliyosun sonra beraber.ayva tatlısı .. onu yapim diyorum bende iki gündür ama üşendim.yarin akşam saatlerinde yaparım artık eşim yokken
Ooo afiyet olsun miss ben gelem miiBana eşlik etmek isteyen var mıdırrrtek başıma pek iyi gitmiyor şöyle biraz dedikoduyla güzel olur
Afiyet olsunKocam yeni geldi da yemah yicez
gel kuzum gell koca spora gitti tek de olmuyorOoo afiyet olsun miss ben gelem mii
Yaa sahi mi .Amin kuzum çok sağol Rabbim seninde işlerini rast getirsin inşallah
Valla benimde eşim bişeyler israf edilince çok kızar elmaları unutmuşum ben Allahtan gördüm de o görmeden
Ayy çok güzel olur diyetteyim diye öyle bişey yapmadım şeker var için de diye ama pekmez ve tahin kullanabilirim aslında bende istersen çoksa bi kısmınıda sirke yap kuzum biz kadınlara çok faydası var doğal prebiyotikmiş o
Ben burdayım ama kızlara yorgunluk çöktü galiba
Yasnaz denileni tanıyor musun kedilim ?Ben burdayım ama kızlara yorgunluk çöktü galiba
Çoluk çocuk
Evet cok yakından tanır kendileriYasnaz denileni tanıyor musun kedilim ?
Benim samimi olduğum birisiYasnaz denileni tanıyor musun kedilim ?
Ayrıca yasnaz denilen derken?? Biraz kibarmı olsaydıkYasnaz denileni tanıyor musun kedilim ?
Ama arkadaş kötüye çekmek istedi galibaBenim samimi olduğum birisitatlılık olsun diye beğenmedim atmıştır
Hani kıskandım imajı vermek için, o tarz sirinlikleri olan bir kız
Ben kibar olamıyorumAyrıca yasnaz denilen derken?? Biraz kibarmı olsaydık
Belli belliiiiBen kibar olamıyorum