- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.541
Benimkide geç geliyor beklemiyorum ben artık 9 da yemek mi yenir hep onun yüzünden dengesiz beslendim kilo aldım 5 de yiyorum bende akşamlarıGelir bakalım yakında kuzum acıktım benimkini beklerim bi gelemedi oda
Dur şunları bi etiket yapayımbir mucizee bebeklinick Nosking S sebbo nirelerdesiniz hayırsızlar size grubun dağılmasına izin vermem demiştim belanızı olurum sapığınız olurum böyle kara bela derler bana
Dur namaz kılıp gelcembebeklinick bir mucizee Nosking @Rprnn S sebbo Hoohh Hohhh telefon sapıkları yaparya ondan nefes alıp vermeli felan siz yazana kadar etiket yaparım sizi
5 ten sonra hiç bişey yemiyosun mu ?Benimkide geç geliyor beklemiyorum ben artık 9 da yemek mi yenir hep onun yüzünden dengesiz beslendim kilo aldım 5 de yiyorum bende akşamlarıneyse hadi sen de sofranın eksikleri varsa onu tamamla bende elma sirkesi yapıyordum akşam akşam su ılıdıysa onu kurayım akşam tv 100 saat 8 de
Kolay gelsin kuzum ellerine sağlık eminim çok güzel oluyordur öpüyorum yemekten sonra görüşürüz kıslarrBenimkide geç geliyor beklemiyorum ben artık 9 da yemek mi yenir hep onun yüzünden dengesiz beslendim kilo aldım 5 de yiyorum bende akşamlarıneyse hadi sen de sofranın eksikleri varsa onu tamamla bende elma sirkesi yapıyordum akşam akşam su ılıdıysa onu kurayım akşam tv 100 saat 8 de
afiyet olsun grsKolay gelsin kuzum ellerine sağlık eminim çok güzel oluyordur öpüyorum yemekten sonra görüşürüz kıslarr
Selam ablacım yemek yendi mutfak temizlendi çay demleyeceğim sen napıyorsunselam canlar bn geldim ne yapıyorsunuz bakal im:)
Gelir birazdan sirke yapmaya gitti sanırsam
bnde dizi izliyorum cnm iyim çok şükur:)Selam ablacım yemek yendi mutfak temizlendi çay demleyeceğim sen napıyorsun
Dur şunları bi etiket yapayımbir mucizee bebeklinick Nosking S sebbo nirelerdesiniz hayırsızlar size grubun dağılmasına izin vermem demiştim belanızı olurum sapığınız olurum böyle kara bela derler bana
Sapığım ol yi beni parçala benibebeklinick bir mucizee Nosking @Rprnn S sebbo Hoohh Hohhh telefon sapıkları yaparya ondan nefes alıp vermeli felan siz yazana kadar etiket yaparım sizi
Ooo kırbaçlarım bile seniSapığım ol yi beni parçala beni
Konuşmanın tamamı yanmakla geçiyor
Kızz birsürü elma vardı yiyemedik çürüyor du eşim görmeden naparım naparım rn son 10 litre sirke kurdum inşallah tutar
Bacımsu zor ve ötesi bi gün geçirdim aha şimdi oturuyorumDur şunları bi etiket yapayımbir mucizee bebeklinick Nosking S sebbo nirelerdesiniz hayırsızlar size grubun dağılmasına izin vermem demiştim belanızı olurum sapığınız olurum böyle kara bela derler bana
Yap kız yazarık elbetbebeklinick bir mucizee Nosking @Rprnn S sebbo Hoohh Hohhh telefon sapıkları yaparya ondan nefes alıp vermeli felan siz yazana kadar etiket yaparım sizi
Yaaaa şorayy