- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.081
Kuzum buranın mıhtarı üyelik iptal etti o yok biz varız katılmak istersenedeliiiiiiiiimmmmmm :)
afferim çekirge bak bi da gözüme girdinYap abla yap çok çocuk iyidir benimde hedefim 4
Tamam küsmedim gel aplacık sarılalım
İlkini bi tutturabilsek 4 düncüye sıra gelirde tutturamadıkafferim çekirge bak bi da gözüme girdin
tutar tutar siz çalışınİlkini bi tutturabilsek 4 düncüye sıra gelirde tutturamadık
İnşallah aplatutar tutar siz çalışın
Oooohhh sefan olsun ayolGelin kıslar bi sütlü köpüklü içelimvala belim ağrımış şimdi oturdum
Nosking
mavispreyboya
bir mucizee
Ay kafamda azıcık acaba vardı onu da aldım götürdünkızzz saçmalama niye linçleyelim :)
ben arkandayım yap valla eğer mümkün olsa ben de arka arkaya yapardım 4 e kadar yolu var.hiç öyle biri yeter buna gelecek hazırlasam tamm modları olanları anlamam.tahtını yaparsıu-n da bahtını yapamazsın sözünü söylerim hep.ben çok çocukluya tarafımyeter ki Allah ferasetini içinden versin hayırlı evlat olsunlar.
Maşallah bunu ortalama hangi sıklıkta yapıyorsun?Tabii makine yıkıyorda ben önce leğene su kpyup içinde çitiliyorum 1 saat bekletip öyle makineye atıyorum bembeyaz pırıl pırıl oluyorrr
Sizin ilkine yetişemem bebeler küçük dahaYap abla yap çok çocuk iyidir benimde hedefim 4
Oturmak mi ne büyük lüksGelin kıslar bi sütlü köpüklü içelimvala belim ağrımış şimdi oturdum
Nosking
mavispreyboya
bir mucizee
Benim dedigimde guzeeellKız yorumlarına baktım da herkes çok memnun kızzz
Ama biraz fiyetliymişbunu favliyim de yarın bakayum
5 6 ayda bir yapıyorum çünkü evde sigara içen yok anca kirleniyorAy kafamda azıcık acaba vardı onu da aldım götürdün
Hay Allah razı olsun
Maşallah bunu ortalama hangi sıklıkta yapıyorsun?
Sizin ilkine yetişemem bebeler küçük daha
Ikinci bebeler için çalışmaya başlarken bana da haber verin anneler topiğinde buluşak
Kedili apla hoşgeldin napıyon nasılsın görünmüyorsun buralardaBenim dedigimde guzeeell
Kuzucum haftasonuydu yaKedili apla hoşgeldin napıyon nasılsın görünmüyorsun buralarda
Çok şükür iyiyim ablam bendeKuzucum haftasonuydu ya
İyiyim hamdolsun başım ağrıyor birazcık da olsun buna şükür
Sen nasılsın
Bizim kız gelmedi dönmedi dimi halen
Allah ağır bir sınavdan geçirmiyor dur inşallahÇok şükür iyiyim ablam bendegelmedi halen
5 6 ayda bir yapıyorum çünkü evde sigara içen yok anca kirleniyortamam biz ikinci bebelere başladığımızda haberleşiriz inşallah ilkini bi tutturalım da
Hepsine baktım ayolBenim dedigimde guzeeell
Bakacaksin tabi kiHepsine baktım ayol