Öyle olacak maalesef şehir dışına göndermediler.Üniversiteye ailenizin yaşadığı şehirde mi devam edeceksiniz?
zor bir durum ,
insanın içinde varsa kapanmalı baskıya ne gerek var ki.
anne baba bu şekilde olunmuyor işte bir genç kızı içine kapatarak hayata küstürerek anne baba olunmuyor..
hepimiz Müslümanız elhamdülilllah kapalılık yada açıklıkta bitmiyor iş.
şöyle bir durum var bildiğim kapanıpta açılmak çok günah tamm ben istemiyorum sevmiyorum alışamadım diyorsunda 3 senedir öyleymişsin. bir nebze kendini iyi hissetmen adına söylüyorum kapalılar için çok güzel kıyafetler var biraz tarzını değiştirsen kapalı olupta çok güzel bayanlar var belki daha mutlu olursun üniversitede de göreceksin birçok kapalı arkadaşın olacak ..
benden tavsiye başörtü bağlamanı degişitir kıyafetlerini değiştir tarzını değiştir.
bak bu bile senin psikolojini daha iyi yapıyor renkli eşarplar tak kendini mutlu et yani güzel mi görünmek istiyorsun makyajınıda yap kapalı olup bakımlı olanlarda varÖnerin için teşekkür ederim. Şöyle bir sorun var, babam ferace ya da pardesu olmadan dışarı çıkmama izin vermiyor. fakat o görmediği zamanlar daha renkli giyiyorum evet
Lütfen şimdi resti çekmeyin, okulunuzu bitirin ve maddi özgürlüğünüzü kazanın, ondan sonra yapın bunu. Zaten belli ki kabullenemediğiniz bir durum. Tanıştığınız kişilere de özellikle belirtin ki bir gün başınızı açacağınızı bilsinler. Bu arada da psikolojik destek almayı ihmal etmeyin. Güçlü olun, bu bir süreç. Ömür boyu özgürlük için birkaç yıllık fedakârlık yani.Öyle olacak maalesef şehir dışına göndermediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?