Ben de yüzme bilmiyorum denizi de severim, makarnamı alıp kıyıdan çok uzaklaşmadan yüzüyorum yetiyor bana hiç yüzme öğreneceğim diye kasmıyorum. Ehliyetim yok en ufak bir arzum da yok sizin gene isteğiniz var illa alırsınız ehliyet ne salak erkekler alıp kullanıyor hiç mesele etmeyin bunu. Önemli olan gerçekten istediğiniz şey için ısrarlı olmak tekrar tekrar girin ehliyet sınavına böyle bir sürü insan var. Kendinize hobi konusunda aşırı hedefler koyuyorsunuz müzik aleti resim filan ciddi yetenek işleri. Bende de yok mesela, mandala boyuyorum fotoğraf resim kumaş filan karışık kolajlar yapıyorum çiçek büyütüyorum. Ben de deniz kenarında yaşamak isterdim ama mümkün değil o yüzden yazları Datça’da bir ay mütevazi bir ev tutuyorum en azından yılın en güzel zamanlarını orada çay bahçelerinde sahilde pazarda geçiriyorum. Ya hep ya hiç ya tümü ya da asla insanı olmayım. Ne kadarcığına imkanınız varsa o kadarıyla mutlu olmaya bakın. Bu arada mutfakta değişik tarifler insanı olmasanız da kene yiyeceklerinizi sağlıklı ve basit bit şekilde pişirmey öğrenin hele de obezite geçmişiniz varsa