Derdimi sıkmadan doğru bir şekilde anlatmak istiyorum. 32 yaşındayım aslında genele bakarsanız insanlara göre iyi bir işim iyi bir ailem iyi bir nişanlım var çok ama çok şanslıyım birçok kişiye göre. Ama neden kendimi tam anlamıyla iyi hissetmediğimi bilmiyorum. Yakın arkadaşlarıma göre bunun sebebi mükemmelliyetçilik olabilirmiş. Örnek vermem gerekirse mesela yüzme bilmiyorum araba süremiyorum hiç uçağa binmedim hiç güzel bir tatil yapmadım şöyle canımdan öte diyebileceğim bir dostum olmadı becerebildiğim bir hobim yok mesela müzik aleti çalmayı denedim beceremedim, boyama elişi vs denedim onu da beceremedim yatkınlığım sıfır yaptığım şeyler asla güzel olmuyor. Mutfakta da aman aman iyi değilimdir tariflerden birkaç kez deneye deneye belki tuttururum ama mutfağa ilgim diğer alanlar kadar olmadı hiçbir zaman. Çok uzun yıllar obezite ile savaştım belki sebebi budur bilmiyorum. Umarım şımarıklık olarak algılanmıyorumdur. Anlatmak istediğim kendimi mutlu edecek küçük sebeplere ihtiyacım var ama ben bunları nasıl başarabilirim bilmiyorum.
Mesela küçük bir sahil kasabasına atanmak istiyordum olmadı istanbulda kalmak zorunda kaldım. Atanınca arabayla yakın illere gidip gezmek gibi hayaller kuruyordum motivasyonum buydu sınava çalışırken. Kazandım atandım da şükür hatta arabamı da aldım ama bir dosya yaktım hala geçemedim ehliyet sınavından ve özgüvenim zedelendi. Tekrar girip denemedim bile. Yüzme kursuna başladım anksiyete sorunum yüzünden yapamadım. Spor salonuna yazıldım çalışma saatlerim yüzünden gidemiyorum. Kendime meşgale arıyorum (iş dışında) ama hiçbirinde başarılı olamıyorum. Ne olacak benim bu halim? Bana önereceğiniz birşeyler olur mu? Sorunum gerçekten ne benim? Ne yapmalıyım. Hayatım iş ev arasından ibaret. Çok bunaldım. Neden bu kadar başarısızım bilmiyorum..
Mesela küçük bir sahil kasabasına atanmak istiyordum olmadı istanbulda kalmak zorunda kaldım. Atanınca arabayla yakın illere gidip gezmek gibi hayaller kuruyordum motivasyonum buydu sınava çalışırken. Kazandım atandım da şükür hatta arabamı da aldım ama bir dosya yaktım hala geçemedim ehliyet sınavından ve özgüvenim zedelendi. Tekrar girip denemedim bile. Yüzme kursuna başladım anksiyete sorunum yüzünden yapamadım. Spor salonuna yazıldım çalışma saatlerim yüzünden gidemiyorum. Kendime meşgale arıyorum (iş dışında) ama hiçbirinde başarılı olamıyorum. Ne olacak benim bu halim? Bana önereceğiniz birşeyler olur mu? Sorunum gerçekten ne benim? Ne yapmalıyım. Hayatım iş ev arasından ibaret. Çok bunaldım. Neden bu kadar başarısızım bilmiyorum..