HAYATA DÖNMEM MÜMKÜN MÜ ?

Şiddet uygulaması etik mi dedim ben. Kendinize gelin. Ne şiddet etiktir. Ne de evlilik kanunen sonlanmadan yeni bı ilişki yaşamanız. Binlerce kişinin dahil olabilecegi yere konu açıp sonra yapılan yorumlar için cildirmayin. İster beğen ister beğenme. Evlilik bitmeden ilişki yaşamak etik değil.

Boşanma gerçekleşmeden görüşmem doğru mu. Fikirlerinizi merak ediyorum. İyi ki varsınız demişsiniz. Bence etik değil değince de başka yere çekip sinirleniyorsunuz. Vazgeçtim. Böyle devam edin. Doğru olan yoldasınız. Hayırlı olsun

Ben hayal kırıklığı yaşamam çünkü bağlanmam. 26 senelik Hayatımda bir kere bağlandım ve evlendim onunda sonu hüsran ile sonuçlandı . Bir daha birine bağlanıp, yenilmem.
Biraz dramaquennlik var galiba, bağlanmam yenilmem falan hiç olgun ne istediğini bilen kadın hareketi değil. Açsınız, ilgiye konuşmaya karşı cinse bu da zaaf oluşturur ve bağlanırsınız. Bkz: su an adama tekmeyi koymayıp “arkadasca” konusmak
Yani zaten adama tutunmaya calısıyorsunuz, ikna etmesi icin de yüzüme vurursun diye olay çıkarıyorsunuz, sonra da yok yenilmem üzülmem. Eee problem ne peki? Arkadasca konusuyor yenilmiyor ve dikseniz yaptığınız da yanlıs değilse bu konu neden açıldı? Cevap veren herkesi kalaylayasınız diye mi?

Çok haklısın ilk başlar da böyle mükemmel davranan sonra hiç ummadığın bir yerden patlak veriyor, şuan bende yaşıyorum bunu

Sevgili kardeşim lütfen kendine gel önce boşanmanı bitir ve bu adamı o kadar önemseme erkekler köprüyü geçene kadar çok iyi rol yapar öncelikle git sınavlarına gir ve kesinlikle internetten ordan burdan birini boşver bu hatayı ben yaptım ve çok pişmanım git sınavlara gir işine gir bulunduğun ortamda tanı birilerini bu adam çok iyiyse telegramda kadınların profilinemi takılmış ona neki kimbilir kaç kadına böyle yaklaştı anladığım kadarıyla ilaç mümessili olabilir onların ağzı iyi laf yapar biz kadınlar çok safız iki çift lafa kanıyoruz üstelik boşanmadan böyle konuştuğun ortaya çıkarsa tazminat bile ödersin lütfen aklını başına topla önce şu içinde bulunduğn girdaptan çık bi kendine gel

Sen de biliyorsun zaten kafandaki soruların cevabını. Burada tamam dogru yoldasin deyince mesele çözülecek mi? Eski esin normal bir insan değilmiş velev ki ogrendi boşanma sürecinde. Anlayisla mi karsilar? Eline koz vermis olursun.

Boşanmadan kimseyle ilişki icinde olma. Ayrica toksik ve sorunlu iliskiden çıkmışsın adam seni oldurmeye kalkmis, önce bir kafani topla. Ruhsal olarak tedavini tamamla ki saglikli kararlar alasin.

Görüştüğün kişiyle tanistigin zemin de temkinli olman gereken bir zemin. Bu kisi ne kadar güvenilir? Ne kadar taniyorsun? Yagmurdan kaçarken doluya tutulmayasin.

Seni yargılamıyorum .Ben bunlari senin iyiligin icin söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…