HAYATA DÖNMEM MÜMKÜN MÜ ?

Adam kısa sürede bu kadar mükemmel davranması garip geldi.
Telegramın böyle bi özelliği var maalesef.. Bende hep kapalı . .
Gözunuzde perde olup olmadığını anlamak için acele etmeyin derim.
boşanma aşamasındaymışsınız karşı tarafa koz vermeyin. Burada okuyoruz boşanırken çirkinleşiyor herkes
bu sefer de başka damga yemeyin eliniz de alınacak haklar varken de kaybetmeyin. .

Bu adam aranıyor ki görünürde olan numaralara hep göz atıyor. Numaranızı bilinçli de açmış olabilirdiniz. Meleklik edip sizi uyarmış öyle mi? Normal bı insan boşanma aşamasındaki bı insandan korkardı kendini biraz geriye iterdi. İyi niyetli olduğuna emin misiniz? İşi gücü ne hayatı yalan olabilir gerci

eski konularınız üzülerek okumuştum. yanlış bir şey görmüyorum .temkinli adımlarla ilerleyin.

Eşiniz tuzak kuruyor olabilir mi , davada sizden tazminat vs almak için. Bu kadar kusursuz davranması tuhaf geldi .
Nasıl devam eder bilmiyorum ama böyle herşeye uyan birisine ilerde ciddi birşey olursa saygı duyar mısınız ?

Aynısını söyleyecektim, bunu yapan eşiniz bile olabilir. Davaya karar kesinleşene kadar sunma hakkı var, sonra hop zina davasında davalı olursunuz. Yapmayın. Mahkeme kararı kesinleşene kadar(karar duruşması+gerekçeli kararın taraflara tebliği+15 gün) sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor.

Ayrıca boşanma aşamasında olmasanız bile bu adama güvenmeyin derim ben... tanımadan etmeden ne bu ısrarla mesaj atmak, çok etkilenmek falan?! Sizden önce ne yapıyordu ki şimdi sürekli sizinle mesajlaşmak konuşmak görüşmek istiyor?

Haklısınız tabi. Ayrıca evimiz satıldı gönderdi yarısını. Ama dediklerinizi ciddiye alacağım tabiki

Bunu yapan eşim olamaz , benim eşim bu kadar Zeki bir adam değil. Ve uyuşturucu kullanmaya hala devam ediyor. Hayaller görüyor hala. Ayrıca biz eşimle aynı şehirde değiliz. 25 saat mesafe var aramızda. Ama haklısınız tabiki , bekleyip göreceğim ve daha temkinli yaklaşıyorum

Bunu yapan eşim asla olamaz. Çünkü eşimi çok iyi tanıyorum. Bu kadar Zeki bir adam değil. Ayrıca aynı şehirde değiliz eşim ile. Aramızda 25 saat mesafe var . O şu an kendini yitirmiş durumda. Beyni tamamen gitmiş, yani hala uyuşturucuya devam. İlerde saygı duyar mıyım bilmiyorum onu da zaman gösterecek. Ama insana ne kadar iyi davranılınca o kadar umursamaz oluyor , ne demek istediğinizi anlıyorum

Bunları bende düşündüm tabiki. Ama beni tanı bir şey kaybetmezsin , kendimi sana ispatlayacağım dedi

Evet haklısınız , öyle yapmam doğru olur

Hukuken hatalı bir davranış.

Şahsi fikrim ise pratikte %100 bitmiş evliliklerde , yıllarca sürme ihtimali olan mahkemeyi beklemeye gerek olmadığı...

Elbette herkes gibi mutlu olmak istiyorsunuz, hakkınız da. Ama bana henüz boşanma aşamasındayken ve boşanmamışken bu konuşma hiç doğru gelmedi, dahası hikayenin sonunda adam evli çıkacakmış gibi hissettim... Yeniden bir hayal kırıklığı yaşamamanız dileğiyle...

Böyle tatlı tatlı anlatinca masum bı hikaye gibi mi görünüyor sanki. Bu ihanettir.hala evlisiniz. Bana etik gelmedi. Bilemiyorum.

Bunları bende düşündüm tabiki. Ama beni tanı bir şey kaybetmezsin , kendimi sana ispatlayacağım dedi
Yahu millete kendinizden emin konusmussunuz adamın lafını öne sürüp kendimi ispatliycam lafına bile guveniyosunuz şuan. Bence kandirilicaksiniz. Adam tekin değil bundan oldukça eminim

Böyle tatlı tatlı anlatinca masum bı hikaye gibi mi görünüyor sanki. Bu ihanettir.hala evlisiniz. Bana etik gelmedi. Bilemiyorum.
Ne ihaneti hanımefendi ? 8 aydır ayrıyım ben. Bana şiddet uygulayıp hastanelik etmesi , öldürmeye çalışması etik ama benim 8 ay sonra ilk defa birisi ile konuşmam mı etik değil ? Kanunen sadakat yükümlülüğüne aykırı olabilir ama benim kimseyi aldattığım falan yok.

Ben hayal kırıklığı yaşamam çünkü bağlanmam. 26 senelik Hayatımda bir kere bağlandım ve evlendim onunda sonu hüsran ile sonuçlandı . Bir daha birine bağlanıp, yenilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…