İngiltere vizeme üzüldüm bir depresyon havasındayım birkaç haftadır.Eşimle aynı şehire artık tayin olabiliriz inşAma neden
Yaaaa canım benim hakkınızda hayırlısı olur inşallahİngiltere vizeme üzüldüm bir depresyon havasındayım birkaç haftadır.Eşimle aynı şehire artık tayin olabiliriz inşÇocuk her seferinde çok ağlıyor çok üzülüyor ayrılırken
Ohhh iyi yaptınSelam kızlar dün eğlencenin dozunu fazla kaçırmışım bugün heryerim ağrıyor
Ayyy hadi bakalım bol birikimlerOhhh iyi yaptın
Selam kızlar bir tatilin daha sonuna geldik ne yaptık bilmiyorumbitti gitti işte .
Çocuklara pizza , kendimiz barbunya bulgur pilavı yedik dünden kalmıştı .
Dün bir tanıdığım vardı askeriyenin kantinine gitti baya uygundu ordan alışveriş yaptım .
Bu ay gün bendebirikime atacağım
Kolay gelsin canım , aldıklarını güle güle kullan .Evet ya çamaşır işi üffff yoruyor gerçektensen aldın mı kırutma makinası bende bakıyorum bu aralar
Sabahtan beri bende temizlik yaptım
Nevresimleri değiştirdim
Evi süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Kaç kes çamaşır makinası çalıştı bilmiyorum hala var yıkanacak
Şimdi kızın banyosunu yaptıracağım sonra banyoyu yıkar duş alırım kapanışşşş
Banyo için çamaşır sepeti,,,paspası ve wc takımı aldım çok beğendim
Sağıl canım ya benim burda kurutmak sorun olmuyor hava çok yağmurlu ve soğuk değil ama ben sermekten üşeniyorum birde toz azalır diye istiyorumKolay gelsin canım , aldıklarını güle güle kullan .
Yok almadım daha ama kısın bu çamaşır işi çok zor oluyor .
Temizlikle iş yapmakla gün bitti .
Kuru fasülye pilavdı salata yoğurt akşam menüm .
Kuru fasülye biraz kaldı yarına esim yesin kızlara yarın için lahmacun alacağım bugün istediler yemek var diye istemedim , bende sebze yemeği yaparım kendime .
Yeni dönem herkese hayırlı uğurlu olsun .
Güle güle gidin canımBenimde çamaşır temizlik yemek ile geçti günlerimPerşembe günü İstanbul’a gidiyoruz cuma eşimin töreni var hem çocuğu doktora götüreceğiz gecede döneceğiz geri.Bu hafta koşturmalı geçecek.Yarın okul açılıyor çok mesudummm
Mayıs haziran gibi belli olacak.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inçGüle güle gidin canım
Tayin ne zaman belli oluyor
Ayyyy inşallah hadi bakalımMayıs haziran gibi belli olacak.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inç
Hayırlı kandiiler biraz geç oldu amaGünaydın arkadaşlar
Hayırlı kandiller
Bugün depremin yıl dönümü , olenlerimizin mekanı cennet olsun , Allah ailelerine sabır versin .hala konternirda yaşananları düşündükçe çok öfkeleniyorum . Neyse yeri burası değil .
Hayırlı olsun dolarların canisi güzel günlerde harca , evlere , arabalara , yazlıklara olsunSelam kızlar kaç gündür giriyorum siteye tam yazacam geri çıkıyorum
Dün kandil üçin oruç tuttum akşama çiğköfteydi menüm
Küçüğün okulunda etkinlik vardı gittim kitap okudum çocuklara
Bugün de kıı bıraktım geldim eve hiç bir iş yapmadım büyük kıza biraz not hazırladım çalışması için tarih türkçe ve coğrafyadan
Akşama da balık menümüz
200 dolar daha attım birikime şubat ayı üçin
Sağol canım benim hayırlısıylaHayırlı olsun dolarların canisi güzel günlerde harca , evlere , arabalara , yazlıklara olsun
Günaydın gençler
okyonus cnm ne yaptın gittin mi İstanbul a? İyi gezmeler
Günler çabucak geçiyor , şükür bugünümüze
Kalkıp kahveni içeyim küçük kızımı okula bırakayım . Gün başlasın artık