- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh hadi bakalim iyi eğlenceler dicemde çoktan uyumustur bicırıklar.Selam kızlar
Küçüğümü tiyatroya götürdük kuzenle beraber kızlar yaşıt iyi eğlendiler ordan çıktık bize geldik yemek di kahveydi derken bol sohbet bugün kız kıza günü ilan ettik burda kalacaklar
Valla gece 1.30 da yattıkOh hadi bakalim iyi eğlenceler dicemde çoktan uyumustur bicırıklar.
Ay benim uykum kacti nedense anlam veremedim
Bereketli olsun canımGünaydın kızlar herkes tatil modunda
Dün üç tam altın aldım , bir yerden beklediğimiz ora vardı , kredilerim var onu kapatmadım zaten ödüyorum bari birikim olsun köşede dedim.
Evde olmak güzelmiş doğru düzgün hiç iş yapmadım biraz keyif yapayım sonra işlere başlarım . Sizlerin tatil nasıl geçiyor ?
İyi tatiller canımSelam kızlar
Cumartesi İstanbul a geldik kızkardeşimde geldi 4 kardeş biraradayızhaftaya cuma döneriz inşallah annemi de götürüyorum yanımda bir hafta bende bir hafta da babasında kalıp dönecek.
Bu ay gelen gitti mtv, sigorta, kasko, tatil, ev ödemeye başladık 24 bin verdik bu ay, 6 bin aylık vereceğiz bundan sonra
Selam kızlar herkese iyi pazarlar
Küçüğü geç yatırıyom artık kalkmamız 12 yi buluyor bugün kimin reels ine uyandım acaba Cedric1003
Büyükk kız dershaneye gitti ordan en yakın arkadaşının doğumgünü arkadaşlarla dışarı çıkacaklar
Kahvaltı sonrası hemen yemeği hallettim
Etli kuru fasulye pişirdim
Şimdi kızı getirdim jimnastiğe
Eve dönünce de pilavı yaparım
Ayyyyy ne güzel burası da iyi soğudu
Bende uyuyorum hep okul açılınca zor olacak
Kar yağmaya başladı burada
Nasıl geçti diyetisyen görüşmenSelammm şekerler
Çarşamba günü diyetisyenle görüşmeye gideceğim umarım güzel sonuçlar alırım . Yarın kan tahlillerimi yaptıracağım sağlık ocağında , ona göre bir yol çizeriz , ciddi kansızlık var bende bakalım umarım yaza kadar 20 kilo veririm .
Diyete başlamadan buryan yemeğe gideceğim
Dolarlarınız bereketli olsun canım .Selamsssssss öğlen anneme gittik ablamın ve yiğenimin doğumgünü yapacaktık gün menüsü gibi hazırladık herşeyi yedik içtik eve geldik
Sabah Kahvaltıdan sonra yine gidecez anneme mangala
Eşim kızlara ve bana 100 er dolar verdi
Küçüğünkini kumbaraya attık
Büyük ne isterse alır kendine
Bende bu ay çeyrek almamıştım birikime atarım dedim
Ama nedenHiç keyfim yok