Selam canım mutlu yaiları olur inşallah prensesinSelam kızlar iyi pazarlar
Dün büyük kızımın dogumgunuydu arkadaşları geldi , eğlendiler evde 10 çocuk çok zor oldu
Dün kursum , kızın yüzmesi vardı diye burda pasta börek yapan bir kadin var ona yaptırdım herseyi . Çok da güzel yapmıştı .
Bugün biraz evi toparlarım , dinleneceğim yorucu geçti hafta içi .
Kızlar fikirlerinize ihtiyacımı var gün sırası bende altın değil para isteyipte bilezik mi alsam ama öyle bilezik takan birisi değilim , daha doğrusu altın takmam tek zincirim t bileziğim var . Siz olsanız ne yaparsınız ?
Doğum günü kutlu olsun prensesinSelam kızlar iyi pazarlar
Dün büyük kızımın dogumgunuydu arkadaşları geldi , eğlendiler evde 10 çocuk çok zor oldu
Dün kursum , kızın yüzmesi vardı diye burda pasta börek yapan bir kadin var ona yaptırdım herseyi . Çok da güzel yapmıştı .
Kızlar fikirlerinize ihtiyacımı var gün sırası bende altın değil para isteyipte bilezik mi alsam ama öyle bilezik takan birisi değilim , daha doğrusu altın takmam tek zincirim t bileziğim var . Siz olsanız ne yaparsınız ?
Cuma günü döndük kuzum koşturmalı ve yorucu geçti ama güzeldi tören çocuk ilk defa babasının törenine katıldıHayırlı olsun dolarların canisi güzel günlerde harca , evlere , arabalara , yazlıklara olsun
Günaydın gençler
okyonus cnm ne yaptın gittin mi İstanbul a? İyi gezmeler
Günler çabucak geçiyor , şükür bugünümüze
Kalkıp kahveni içeyim küçük kızımı okula bırakayım . Gün başlasın artık
Oooo eşim mi geldiSelam kızlar mutlu pazarlar büyük kız dershaneye gitti biz yine geç uyanmışız 12 ye geliyordu
Hemen kahvaltı hasırladım ortalığı topladım çamaşır katladım 1 makina serdim
Kızı jimnastiğe getirdim
Menümüz eşimden mangal yakacak
Selam canım mutlu yaiları olur inşallah prensesin
Kaç gram altın gelecek ajda bilezik şık ve kibar duruyor takarım dersen yaptır ama takmam diyorsan gram olarak kalsın
Sağolun teyzeleri .Doğum günü kutlu olsun prensesinBen olsam bilezik alırım takarım İnce şık bileziklerden alıp tak bence
Sağol kuzum.Kurmaylık kursunu bitirdi erken terfi alacakSağolun teyzeleri .
En iyisi bilezik alayım peki Ajda mı çöp mü
Rütbe mi aldı esin canisi hayırlı uğurlu olsun .
Ooo mangallar yakılıyor yine
Kız bu arada nerede manga yakıyorsunuz her defasında pikniğe mi gidiyorsunuz ? Yoksa Adana nin evlerin mangal bölümü mu var
Hayırlı olsun canım benim , aynı yerde de buluştu mu artık sizden keyiflisi olmazSağol kuzum.Kurmaylık kursunu bitirdi erken terfi alacakBence Adana’da mangal bölümü var yoksa insan üşenir 2gğnde bir pikniğe gitmeye ben üşenirim şahsen hazır yapan yere gider yerim
Evet canım yılbaşından beri burdaOooo eşim mi geldiBizim menüde döner Eşim ekmek arası döner alacak çocuk çok seviyor bende yemek derdinden kurtulurum.Normalde bugün temizlik günüm ama eşim 2 gün izinli yarın o yapacak temizlik
Kız balkonda yapıyoz her defasında pikniğe gitmeye bende üşenirimSağolun teyzeleri .
Kız bu arada nerede manga yakıyorsunuz her defasında pikniğe mi gidiyorsunuz ? Yoksa Adana nin evlerin mangal bölümü mu var
ben olsam bilezik alırdım altın olarak al sen herkesten tanıdık kuyumcun varsa komisyon koymadan bileziğe çevirirler çeyrek ya da gramı daha kolay sattıkları için onlarında işine gelir benceSelam kızlar iyi pazarlar
benim iki tane ajdam var 2 tane kibrit çöpü eşime diyorum yurtdışı görevi çıksa sana ne güzel olur hep bilezik alırdımSağolun teyzeleri .
Selam canım hoşgeldiniyi akşamlar kızlar giremedim gruba bayadır ara tatilde misafirlerim vardı annemler abilerim yiğenlerim geldi sonra eşimin halası kızı torunları geldi baya güzek dolu dolu geçti çok şükür böyle misafirleri çok seviyorum bana sormadan her şeyi yapıyorlar evin üyesi gibiler çok iyiler annemde halamda birsürü şey almışlar gelirken antalyadan gelen meyve zeytin falan annem un ceviz konserve 10 şişe peynir birsürü şeyler vardı çocuklara harçlık verdiler baya paraları oldu.Haftaya işyerine müfettişler denetime başlayacak inşallah sorunsuz atlatırız
hoşbuldum canım özledim siziSelam canım hoşgeldin
Ooo Adanalı olmak bunu gerektirir afiyet bal şeker olsunSelamsssssss
Kızı okula buraktım hiç bir iş yapmadım valla
Yemek de vardı
Ancak küçük cadım şırdan yap dedi kasaba gittim bulamadım bende mumbar ve karın aldım eve geldim yıkadım üşenmezsem akşamdan doldururum sabah pişiririm üşenirsem hepsi sabaha kalır yarının menüsü belliCedric1003 yarın bize gel yemeğe