🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar 😍😍😍
Sabah bayağı geç uyandım😅😅

Kahvaltı sonrası evi topladım süpürdüm toz aldım balkon yıkadım

Dünden yaprak sarması hazırladım onu da pişirdim

Kızı jimnastiğe getirdim

Çıkışta markete uğrar eve giderim🥰🥰

Selam kızlar iyi pazarlar 😎😎
Dün büyük kızımın dogumgunuydu arkadaşları geldi , eğlendiler evde 10 çocuk çok zor oldu 😁😁
Dün kursum , kızın yüzmesi vardı diye burda pasta börek yapan bir kadin var ona yaptırdım herseyi . Çok da güzel yapmıştı .

Bugün biraz evi toparlarım , dinleneceğim yorucu geçti hafta içi .

Kızlar fikirlerinize ihtiyacımı var gün sırası bende altın değil para isteyipte bilezik mi alsam ama öyle bilezik takan birisi değilim , daha doğrusu altın takmam tek zincirim t bileziğim var . Siz olsanız ne yaparsınız ?

Dün büyük kızımın dogumgunuydu arkadaşları geldi , eğlendiler evde 10 çocuk çok zor oldu 😁😁
Dün kursum , kızın yüzmesi vardı diye burda pasta börek yapan bir kadin var ona yaptırdım herseyi . Çok da güzel yapmıştı .

Kızlar fikirlerinize ihtiyacımı var gün sırası bende altın değil para isteyipte bilezik mi alsam ama öyle bilezik takan birisi değilim , daha doğrusu altın takmam tek zincirim t bileziğim var . Siz olsanız ne yaparsınız ?
Selam canım mutlu yaiları olur inşallah prensesin😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

Kaç gram altın gelecek ajda bilezik şık ve kibar duruyor takarım dersen yaptır ama takmam diyorsan gram olarak kalsın 👍👍👍

Doğum günü kutlu olsun prensesin❤️☺️Ben olsam bilezik alırım takarım 😂İnce şık bileziklerden alıp tak bence 😬

Selam kızlar mutlu pazarlar büyük kız dershaneye gitti biz yine geç uyanmışız 12 ye geliyordu
Hemen kahvaltı hasırladım ortalığı topladım çamaşır katladım 1 makina serdim

Kızı jimnastiğe getirdim

Menümüz eşimden mangal yakacak😝😝😝

Hayırlı olsun dolarların canisi güzel günlerde harca , evlere , arabalara , yazlıklara olsun ❤️❤️

Günaydın gençler
okyonus okyonus cnm ne yaptın gittin mi İstanbul a? İyi gezmeler 🌸

Günler çabucak geçiyor , şükür bugünümüze 🤲
Kalkıp kahveni içeyim küçük kızımı okula bırakayım . Gün başlasın artık 😁😁
Cuma günü döndük kuzum koşturmalı ve yorucu geçti ama güzeldi tören çocuk ilk defa babasının törenine katıldı😁

Selam kızlar mutlu pazarlar büyük kız dershaneye gitti biz yine geç uyanmışız 12 ye geliyordu
Hemen kahvaltı hasırladım ortalığı topladım çamaşır katladım 1 makina serdim

Kızı jimnastiğe getirdim

Menümüz eşimden mangal yakacak😝😝😝
Oooo eşim mi geldi 😃Bizim menüde döner 🤪Eşim ekmek arası döner alacak çocuk çok seviyor bende yemek derdinden kurtulurum.Normalde bugün temizlik günüm ama eşim 2 gün izinli yarın o yapacak temizlik:KK76:

Selam canım mutlu yaiları olur inşallah prensesin😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

Kaç gram altın gelecek ajda bilezik şık ve kibar duruyor takarım dersen yaptır ama takmam diyorsan gram olarak kalsın 👍👍👍

Doğum günü kutlu olsun prensesin❤️☺️Ben olsam bilezik alırım takarım 😂İnce şık bileziklerden alıp tak bence 😬
Sağolun teyzeleri .
En iyisi bilezik alayım peki Ajda mı çöp mü 😁

Rütbe mi aldı esin canisi hayırlı uğurlu olsun .

Ooo mangallar yakılıyor yine 😁😁
Kız bu arada nerede manga yakıyorsunuz her defasında pikniğe mi gidiyorsunuz ? Yoksa Adana nin evlerin mangal bölümü mu var 🤣🤣

Sağolun teyzeleri .

Kız bu arada nerede manga yakıyorsunuz her defasında pikniğe mi gidiyorsunuz ? Yoksa Adana nin evlerin mangal bölümü mu var 🤣🤣
Sağol kuzum.Kurmaylık kursunu bitirdi erken terfi alacak 🤗Bence Adana’da mangal bölümü var yoksa insan üşenir 2gğnde bir pikniğe gitmeye ben üşenirim şahsen hazır yapan yere gider yerim😂

Sağol kuzum.Kurmaylık kursunu bitirdi erken terfi alacak 🤗Bence Adana’da mangal bölümü var yoksa insan üşenir 2gğnde bir pikniğe gitmeye ben üşenirim şahsen hazır yapan yere gider yerim😂
Hayırlı olsun canım benim , aynı yerde de buluştu mu artık sizden keyiflisi olmaz ❤️
Ben de öyle düşünüyorum ben piknikte bile üşeniyorum en güzeli ocakbaslari 😁😁😁

Oooo eşim mi geldi 😃Bizim menüde döner 🤪Eşim ekmek arası döner alacak çocuk çok seviyor bende yemek derdinden kurtulurum.Normalde bugün temizlik günüm ama eşim 2 gün izinli yarın o yapacak temizlik:KK76:
Evet canım yılbaşından beri burda

Ooo size de afiyet olsun
Sağolun teyzeleri .

Kız balkonda yapıyoz her defasında pikniğe gitmeye bende üşenirim😅😅

ben olsam bilezik alırdım altın olarak al sen herkesten tanıdık kuyumcun varsa komisyon koymadan bileziğe çevirirler çeyrek ya da gramı daha kolay sattıkları için onlarında işine gelir bence

Sağolun teyzeleri .

benim iki tane ajdam var 2 tane kibrit çöpü eşime diyorum yurtdışı görevi çıksa sana ne güzel olur hep bilezik alırdım😂

iyi akşamlar kızlar giremedim gruba bayadır ara tatilde misafirlerim vardı annemler abilerim yiğenlerim geldi sonra eşimin halası kızı torunları geldi baya güzek dolu dolu geçti çok şükür böyle misafirleri çok seviyorum bana sormadan her şeyi yapıyorlar evin üyesi gibiler çok iyiler annemde halamda birsürü şey almışlar gelirken antalyadan gelen meyve zeytin falan annem un ceviz konserve 10 şişe peynir birsürü şeyler vardı çocuklara harçlık verdiler baya paraları oldu.Haftaya işyerine müfettişler denetime başlayacak inşallah sorunsuz atlatırız

iyi akşamlar kızlar giremedim gruba bayadır ara tatilde misafirlerim vardı annemler abilerim yiğenlerim geldi sonra eşimin halası kızı torunları geldi baya güzek dolu dolu geçti çok şükür böyle misafirleri çok seviyorum bana sormadan her şeyi yapıyorlar evin üyesi gibiler çok iyiler annemde halamda birsürü şey almışlar gelirken antalyadan gelen meyve zeytin falan annem un ceviz konserve 10 şişe peynir birsürü şeyler vardı çocuklara harçlık verdiler baya paraları oldu.Haftaya işyerine müfettişler denetime başlayacak inşallah sorunsuz atlatırız
Selam canım hoşgeldin😍😍😍

Selamsssssss
Kızı okula buraktım hiç bir iş yapmadım valla😅😅😅
Yemek de vardı 👍👍

Ancak küçük cadım şırdan yap dedi kasaba gittim bulamadım bende mumbar ve karın aldım eve geldim yıkadım üşenmezsem akşamdan doldururum sabah pişiririm üşenirsem hepsi sabaha kalır yarının menüsü belli 🤪🤪 Cedric1003 Cedric1003 yarın bize gel yemeğe😜😜😜

Selamsssssss
Kızı okula buraktım hiç bir iş yapmadım valla😅😅😅
Yemek de vardı 👍👍

Ancak küçük cadım şırdan yap dedi kasaba gittim bulamadım bende mumbar ve karın aldım eve geldim yıkadım üşenmezsem akşamdan doldururum sabah pişiririm üşenirsem hepsi sabaha kalır yarının menüsü belli 🤪🤪 Cedric1003 Cedric1003 yarın bize gel yemeğe😜😜😜
Ooo Adanalı olmak bunu gerektirir afiyet bal şeker olsun 😍😍
Penguen Penguen bende bilezik alacağım sanırım

Yorucu yoğun geçiyor günler

Canlar selam
Sevgililer günümüz kutlu olsun 😁😁😁
Eşim kızların baş harfiyle altın kolye almış çok hoşuma gitti ben ona bisey almadım param yok 😃😃

Dünden nohut sarma vardı onları yedik , yarına da et haşlama yapayım diyorum yada balık var aklımda .
Regli oldum karnım ağrıyor 😣

X