🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

üç gündür sadece yemek yapıyorum , keyifsizim dinleniyorum . Biraz toparlanayım evi düzenleyeceğim , temizleyeceğim .
Menü
Mercimek çorbası , brokoli salatası , pırasa bieragi yaptım .
soğuk hava da evde olmak çok güzelmiş

Selam kızlar

Küçüğümü tiyatroya götürdük kuzenle beraber kızlar yaşıt iyi eğlendiler ordan çıktık bize geldik yemek di kahveydi derken bol sohbet bugün kız kıza günü ilan ettik burda kalacaklar

Oh hadi bakalim iyi eğlenceler dicemde çoktan uyumustur bicırıklar.
Ay benim uykum kacti nedense anlam veremedim

Günaydın kızlar herkes tatil modunda
Dün üç tam altın aldım , bir yerden beklediğimiz ora vardı , kredilerim var onu kapatmadım zaten ödüyorum bari birikim olsun köşede dedim.
Evde olmak güzelmiş doğru düzgün hiç iş yapmadım biraz keyif yapayım sonra işlere başlarım . Sizlerin tatil nasıl geçiyor ?

Bereketli olsun canım

Kaç gündür evi ellemiyordum bugün temizlikle çamaşırla geçti günüm

Selam kızlar
Cumartesi İstanbul a geldik kızkardeşimde geldi 4 kardeş biraradayızhaftaya cuma döneriz inşallah annemi de götürüyorum yanımda bir hafta bende bir hafta da babasında kalıp dönecek.
Bu ay gelen gitti mtv, sigorta, kasko, tatil, ev ödemeye başladık 24 bin verdik bu ay, 6 bin aylık vereceğiz bundan sonra

İyi tatiller canım

Ev kredisini mi 6 bin vereceksiniz

Selam kızlar dün kuzenin kızının doğumgünü vardı gittik çocuklar güzel eğlendi eve geldik dizimi izledim

Sabah da kahvaltımızı yaptık ortalığı topladım şimdi kızı jimnastiğe getirdim

Akşama yemek tavuk midye,,,mercimek çorbası,,salata

Selam kızlar herkese iyi pazarlar

Küçüğü geç yatırıyom artık kalkmamız 12 yi buluyor bugün kimin reels ine uyandım acaba Cedric1003

Büyükk kız dershaneye gitti ordan en yakın arkadaşının doğumgünü arkadaşlarla dışarı çıkacaklar

Kahvaltı sonrası hemen yemeği hallettim
Etli kuru fasulye pişirdim

Şimdi kızı getirdim jimnastiğe

Eve dönünce de pilavı yaparım

Bende uyuyorum hep okul açılınca zor olacak

Kar yağmaya başladı burada

Selammm şekerler
Çarşamba günü diyetisyenle görüşmeye gideceğim umarım güzel sonuçlar alırım . Yarın kan tahlillerimi yaptıracağım sağlık ocağında , ona göre bir yol çizeriz , ciddi kansızlık var bende bakalım umarım yaza kadar 20 kilo veririm .
Diyete başlamadan buryan yemeğe gideceğim

Nasıl geçti diyetisyen görüşmen

Selamsssssss öğlen anneme gittik ablamın ve yiğenimin doğumgünü yapacaktık gün menüsü gibi hazırladık herşeyi yedik içtik eve geldik
Sabah Kahvaltıdan sonra yine gidecez anneme mangala

Eşim kızlara ve bana 100 er dolar verdi
Küçüğünkini kumbaraya attık
Büyük ne isterse alır kendine
Bende bu ay çeyrek almamıştım birikime atarım dedim

Dolarlarınız bereketli olsun canım .
Ablaciginin yegeninin doğum günü kutlu olsun

Niyet ettim kilo vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…