Hadi bakalım hayırlısıSelam yavru kuşlarBaya kartlar yüksek geldi.Pazartesi kartları ödeyip kalan parayla sterlin alacağım.Vize başvurusu yaptık inş olumlu sonuçlanır hayırlısı ile
Bak iyi hatırlattın bende fasülye islatacaktım yarın için ıslatayım hemenSelam gençler
Eşim hasta umarım bizlere geçmez . Bu salgın beni korkutuyor çocuklar bir türlü iyileşmiyor sınıfta .
Yemekte çorba , makarna , köfte salata vardı . Yarına ne yapacağım yine dert
Yarın yapılacaklar ;
Nevresim yakınları değiştirebilecek
Ev temizlenecek
Birkaç makine çamaşır
Sınıf defteri doldurulacak
Kurs defteri doldurulacak
Sınıf kitaplığını oluşturmam lazım
Bugün kızımın öğretmeni bilseme öğrenci seçmek için sınav yaptı , saçma sapan birsey birinci sınıf çocuğuna ne sınavı şükür geçti ama çok gereksiz bir şeydi bu yaştaki çocuklar için .
Bakanın hafta içi açıklaması vardı , ilkokullarda test , deneme kesinlikle yasaklanacak . Aslında doğru yapmıyoruz , sürekli test test . Çocuklarda okuma alışkanlığı yok , yazılar berbat küçücük bir kompozisyon yazamiyorlar ailelerinde tek odaklandığı test .Bak iyi hatırlattın bende fasülye islatacaktım yarın için ıslatayım hemenYa aileler çok baskı yapıyor çocuklara test çözmesi için.Benim arkadaşım çocuğu 4.sınıf 2 yıldır devamlı çocuk test çözüyor hele bu sene bide dershaneye yazdırmış çocuk Haftasonuda dershanede.Haftaiçi ders çalışıyor haftasonu kurs için test çözüyor devamlı çocuk odasında.Dün 2bucukta okuldan gelmiş 7de telde konuşuyoruz yeter yapma artık dedi arkadaş çocuk diyor yok bşrazdaha yapim anne Ama sürekli bu hiç test çözmüyor yapmıyor etmiyor sürekli oyun istiyorsun diye söyleniyordu şimdi çocuk dersten kalkmıyor.
Bak bu konu doğru gerçekten ben ilkokuldayken her hafta kompozisyondan yazılı olurduk sınavlar klasik di cümle yeteneğimiz vardı ama şimdi öyle değilBakanın hafta içi açıklaması vardı , ilkokullarda test , deneme kesinlikle yasaklanacak . Aslında doğru yapmıyoruz , sürekli test test . Çocuklarda okuma alışkanlığı yok , yazılar berbat küçücük bir kompozisyon yazamiyorlar ailelerinde tek odaklandığı test .
Merhaba kızlar
Güzel bir pazar olsun , dünden beri moralim bozuk saçma sapan okulla ilgili bir olaya . Sanırım iş yerinde en doğrusu herkesle resmî olup iş dışında ilişki kurmamak .
Ev savaş alanı gibi yardımcı kadin bulamadım yoksa gelsin temizlesin diyecektim .
Aksama et haşlama , bulgur pilavı salata olacak menü . Yarın in yemeğini de akşamdan yaparım .
Hepinizi öpüyorum akşama gelirim
güzel haberler alırsınız inşallah canım sorunsuz gider gelirsinizSelam yavru kuşlarBaya kartlar yüksek geldi.Pazartesi kartları ödeyip kalan parayla sterlin alacağım.Vize başvurusu yaptık inş olumlu sonuçlanır hayırlısı ile
Amin canım insgüzel haberler alırsınız inşallah canım sorunsuz gider gelirsiniz
Geçmiş olsun canım benim .Selam kızlar karneler alındı eşim kızları markete götürdü bir dünya abur cubur
2 gündür küçük kızla ben hstayız hiç halimiz yok öksürük filan derken atlatmaya çalışıyoruz
Dün döner yaptım yemeğe
Bugünde yeşil fasulye pirinç pilavı yaptım yanına da cacık yaparım
Bende aynı durumdayım bugün bir tık daha iyiyizSelam hanımlar
Hem soğuk algınlığı, hem reglihalimi siz düşünün .
Eşim buryan alMaya gitti, biraz enerji depolayayım . Bugün iyi olursam markete gideriz , alışveriş için . Et tavuk almam lazım . Akşama niyetim tavuk corbasi , ıspanaklı pide .
Hafta içi kurutma makinesi alacağım , setin dibi görünmüyor geç kuruyor toz oluyor . En mantıklısı kurutma sanki .okyonus senin vardı sanki başka kullanan var mı ? Memnun musunuz ?
Koltuk takımısın yüzünü değiştireceğim dedim ama adam üç ay sonrası demiş . Değiştirmek mi bekleyip sonrasında yeni almak mı bilemedim
Var kuzum bende Arçelik çok memnunum.Selam hanımlar
Hem soğuk algınlığı, hem reglihalimi siz düşünün .
Eşim buryan alMaya gitti, biraz enerji depolayayım . Bugün iyi olursam markete gideriz , alışveriş için . Et tavuk almam lazım . Akşama niyetim tavuk corbasi , ıspanaklı pide .
Hafta içi kurutma makinesi alacağım , setin dibi görünmüyor geç kuruyor toz oluyor . En mantıklısı kurutma sanki .okyonus senin vardı sanki başka kullanan var mı ? Memnun musunuz ?
Koltuk takımısın yüzünü değiştireceğim dedim ama adam üç ay sonrası demiş . Değiştirmek mi bekleyip sonrasında yeni almak mı bilemedim
Offf çok sinir bozucu . Ne yazık ki birçok ülke artık Türklere vize vermiyor .saglik olsun bozma moraliniMoralim bozuk bugün elime vize red geldi.Nanem oğlan benimkinden haber yok.Gerekce olarak bankadaki tüm parasını harcarsa orada kalırmış Dönecegıne ikna olmamışlar.Turistik olarak gitmesine ikna olmamışlar