🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamssssss
Sabah kahvaltı sonrası anneme gittim küçüğümün üst dişini çekti ordan kızı okula bıraktım markete uğradım geldim evi düzenle süpür çamaşır hallettim
Tavuklu çökertme kebabı yaptım

Yarın kandil nasip olursa oruç tutacağım

Küçüğüm şimdi uyudu yastığının altına koyacağım ufak bir hediye aldım diş perisinden

Merhaba arkadaşlar
Hayırlı kandiller
akşam dışarda yiyeceğiz sonrasında tiyatroya gidecektik iptal olmuş . Yemeği de dışarda yemeğiz eve geliriz artık . Dışarıda balık yeme 800 / 1000 gidiyor ki burası çok çok küçük bir şehir ucuz. Geçen balık yedik iki porsiyon 750 tl tuttu . Kırmızı et ucuz ama balık çok pahalı

Herkese hyırlı kandiller rabbim kimin ne duası varsa hayırla olmasını nasip eylesin inşallahhhhh

Oruçluyum bugün
El açması d börek yaptım yanına patates salatası şalgam sonrasında çay

Balık hep daha pahalı oluyor ccanım ekmek arası yemezsen

kandiliniz mübarek olsun hanımlar Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi gönlümüzdeki güzel dualarımız kabul etsin

Herkese hyırlı kandiller rabbim kimin ne duası varsa hayırla olmasını nasip eylesin inşallahhhhh

Oruçluyum bugün
El açması d börek yaptım yanına patates salatası şalgam sonrasında çay
Allah kabul etsin canım bende oruçtum eşim hazırlıyor akşam yemeklerini ben geç geliyorum eve yarında tutayım diyorum

Selamssssss bugün büyük kız okula gitmedi kardeşini o bıraktı okula
Bugünde oruç tuttum
Ortalığı topladım
Evi süpürdüm
2 makin çamaşır yıkandı astım 1 makina daha attım yıkanıyor
Bulaşık makinasını çalıştırdım

Sebzeli beşamelli tavuk lu spagetti yaptım yanına salata

Küçük kız öksürüyor biraz buhar verdim uyuttum şimdi

Erkenden uyumus bıcırık
Yarın erken kalkar

Selamsssss
Sabah kalktığımdan beri bir bulaşık bir çamaşır

Kızlara dünden makarna var
Bize de portakallı kereviz ve kuru fasulye yaptım birazdan da pilav yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…