🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yemeğimizi yedik bulaşık makinasını çalıştırdım

Netten dyson parçalarını takmak için metal stand ve sürgülü dolabım in tekerlek sipariş verdim 1000 küsür tuttu ☹️☹️

Selam gençler
Eşim hasta umarım bizlere geçmez . Bu salgın beni korkutuyor çocuklar bir türlü iyileşmiyor sınıfta .

Yemekte çorba , makarna , köfte salata vardı . Yarına ne yapacağım yine dert 😁😁
Yarın yapılacaklar ;
Nevresim yakınları değiştirebilecek
Ev temizlenecek
Birkaç makine çamaşır
Sınıf defteri doldurulacak
Kurs defteri doldurulacak
Sınıf kitaplığını oluşturmam lazım 😱😱😱😱
Bugün kızımın öğretmeni bilseme öğrenci seçmek için sınav yaptı , saçma sapan birsey birinci sınıf çocuğuna ne sınavı şükür geçti ama çok gereksiz bir şeydi bu yaştaki çocuklar için .

Selam gençler
Eşim hasta umarım bizlere geçmez . Bu salgın beni korkutuyor çocuklar bir türlü iyileşmiyor sınıfta .

Yemekte çorba , makarna , köfte salata vardı . Yarına ne yapacağım yine dert 😁😁
Yarın yapılacaklar ;
Nevresim yakınları değiştirebilecek
Ev temizlenecek
Birkaç makine çamaşır
Sınıf defteri doldurulacak
Kurs defteri doldurulacak
Sınıf kitaplığını oluşturmam lazım 😱😱😱😱
Bugün kızımın öğretmeni bilseme öğrenci seçmek için sınav yaptı , saçma sapan birsey birinci sınıf çocuğuna ne sınavı şükür geçti ama çok gereksiz bir şeydi bu yaştaki çocuklar için .
Bak iyi hatırlattın bende fasülye islatacaktım yarın için ıslatayım hemen😂Ya aileler çok baskı yapıyor çocuklara test çözmesi için.Benim arkadaşım çocuğu 4.sınıf 2 yıldır devamlı çocuk test çözüyor hele bu sene bide dershaneye yazdırmış çocuk Haftasonuda dershanede.Haftaiçi ders çalışıyor haftasonu kurs için test çözüyor devamlı çocuk odasında.Dün 2bucukta okuldan gelmiş 7de telde konuşuyoruz yeter yapma artık dedi arkadaş çocuk diyor yok bşrazdaha yapim anne🤦‍♀️Ama sürekli bu hiç test çözmüyor yapmıyor etmiyor sürekli oyun istiyorsun diye söyleniyordu şimdi çocuk dersten kalkmıyor.

Bak iyi hatırlattın bende fasülye islatacaktım yarın için ıslatayım hemen😂Ya aileler çok baskı yapıyor çocuklara test çözmesi için.Benim arkadaşım çocuğu 4.sınıf 2 yıldır devamlı çocuk test çözüyor hele bu sene bide dershaneye yazdırmış çocuk Haftasonuda dershanede.Haftaiçi ders çalışıyor haftasonu kurs için test çözüyor devamlı çocuk odasında.Dün 2bucukta okuldan gelmiş 7de telde konuşuyoruz yeter yapma artık dedi arkadaş çocuk diyor yok bşrazdaha yapim anne🤦‍♀️Ama sürekli bu hiç test çözmüyor yapmıyor etmiyor sürekli oyun istiyorsun diye söyleniyordu şimdi çocuk dersten kalkmıyor.
Bakanın hafta içi açıklaması vardı , ilkokullarda test , deneme kesinlikle yasaklanacak . Aslında doğru yapmıyoruz , sürekli test test . Çocuklarda okuma alışkanlığı yok , yazılar berbat küçücük bir kompozisyon yazamiyorlar ailelerinde tek odaklandığı test .

Merhaba kızlar
Güzel bir pazar olsun , dünden beri moralim bozuk saçma sapan okulla ilgili bir olaya . Sanırım iş yerinde en doğrusu herkesle resmî olup iş dışında ilişki kurmamak .
Ev savaş alanı gibi yardımcı kadin bulamadım yoksa gelsin temizlesin diyecektim .

Aksama et haşlama , bulgur pilavı salata olacak menü . Yarın in yemeğini de akşamdan yaparım .

Hepinizi öpüyorum akşama gelirim 😁😁😁

Bakanın hafta içi açıklaması vardı , ilkokullarda test , deneme kesinlikle yasaklanacak . Aslında doğru yapmıyoruz , sürekli test test . Çocuklarda okuma alışkanlığı yok , yazılar berbat küçücük bir kompozisyon yazamiyorlar ailelerinde tek odaklandığı test .

Merhaba kızlar
Güzel bir pazar olsun , dünden beri moralim bozuk saçma sapan okulla ilgili bir olaya . Sanırım iş yerinde en doğrusu herkesle resmî olup iş dışında ilişki kurmamak .
Ev savaş alanı gibi yardımcı kadin bulamadım yoksa gelsin temizlesin diyecektim .

Aksama et haşlama , bulgur pilavı salata olacak menü . Yarın in yemeğini de akşamdan yaparım .

Hepinizi öpüyorum akşama gelirim 😁😁😁
Bak bu konu doğru gerçekten ben ilkokuldayken her hafta kompozisyondan yazılı olurduk sınavlar klasik di cümle yeteneğimiz vardı ama şimdi öyle değil

Selam canlar bizde sabah kahvaltı sonrası ortalıpı topladık çamaşır bulaşık rutin
Üstten evi süpürdüm
Buzluktan boyun çıkarmıştım o nu haşladım ama sonra fikir değüştirdim
Bugün babamın doğumgünü annemi aradım malzemeleri alim gelim doğumgünü şerefine mangal yakalım🤣🤣
Ablamı da aradım oda pastayı alıp gelecek 👍👍

Eşime bikaç atlet aldım küçüğün şemsiyesi kırılmıştı ona şemsiye
Anneme 2 tabak babama kupa aldım 😍😍

Adım atsak artık para😱😱

Selam canlar😍😍😍

Küçüğümü okula bırakıp büyüğümle kuaföre geldik bugün anne kız günü
Saçımızı kestirdik keratin bakım yaptırdık
Kızım araya balyaj attırdı daha işimiz var
Burdan çıkıp yemeğe gideceğiz
Küçüğümü de annem alacak🤣🤣

Selam kizlarrrr
Son hafta çok yoğun geçti , karne , evraklar , defterler derken .
Bütün öğrencilere güzel bir tatil olsun 🩷🩷
Öğretmenlerde bol bol dinlensin 😁😁
Herkes iyi mi büyük kızım da bugün karnesini aldı veli olmakta ayrı bir güzelmiş 🥹🥹

Selam kızlar karneler alındı eşim kızları markete götürdü bir dünya abur cubur 🤣🤣🤣
2 gündür küçük kızla ben hstayız hiç halimiz yok öksürük filan derken atlatmaya çalışıyoruz

Dün döner yaptım yemeğe
Bugünde yeşil fasulye pirinç pilavı yaptım yanına da cacık yaparım👍👍

Selam kızlar karneler alındı eşim kızları markete götürdü bir dünya abur cubur 🤣🤣🤣
2 gündür küçük kızla ben hstayız hiç halimiz yok öksürük filan derken atlatmaya çalışıyoruz

Dün döner yaptım yemeğe
Bugünde yeşil fasulye pirinç pilavı yaptım yanına da cacık yaparım👍👍
Geçmiş olsun canım benim .
Ben de dünden halsizim . Kuru fasülye yapmıştım dün bugüne de kaldı , bugün kursum vardı sabahtan oraya gittim yoruldum . İki hafta iyi gelecek hepimize dinleneceğiz . Kadin arıyorum haftanın iki günü gelsin diye , bakalım umarım temiz , düzgün birini bulurum .

Selam hanımlar
Hem soğuk algınlığı, hem regli 🥸🥸halimi siz düşünün .
Eşim buryan alMaya gitti, biraz enerji depolayayım . Bugün iyi olursam markete gideriz , alışveriş için . Et tavuk almam lazım . Akşama niyetim tavuk corbasi , ıspanaklı pide .
Hafta içi kurutma makinesi alacağım , setin dibi görünmüyor geç kuruyor toz oluyor . En mantıklısı kurutma sanki . okyonus okyonus senin vardı sanki başka kullanan var mı ? Memnun musunuz ?
Koltuk takımısın yüzünü değiştireceğim dedim ama adam üç ay sonrası demiş . Değiştirmek mi bekleyip sonrasında yeni almak mı bilemedim

Selam hanımlar
Eşim buryan alMaya gitti, biraz enerji depolayayım . Bugün iyi olursam markete gideriz , alışveriş için . Et tavuk almam lazım . Akşama niyetim tavuk corbasi , ıspanaklı pide .
Hafta içi kurutma makinesi alacağım , setin dibi görünmüyor geç kuruyor toz oluyor . En mantıklısı kurutma sanki . okyonus okyonus senin vardı sanki başka kullanan var mı ? Memnun musunuz ?
Koltuk takımısın yüzünü değiştireceğim dedim ama adam üç ay sonrası demiş . Değiştirmek mi bekleyip sonrasında yeni almak mı bilemedim
Bende aynı durumdayım bugün bir tık daha iyiyiz
Büyük kız dershaneye gitti
Küçükle nevresim değiştik ortalıpı topladık çamaşır astık

Şimdi biraz oyuncak oynuyor söylene söylene🤣🤣

Selam hanımlar
Var kuzum bende Arçelik çok memnunum.

Moralim bozuk bugün elime vize red geldi.Nanem oğlan benimkinden haber yok.Gerekce olarak bankadaki tüm parasını harcarsa orada kalırmış Dönecegıne ikna olmamışlar.Turistik olarak gitmesine ikna olmamışlar :kızgın:

Moralim bozuk bugün elime vize red geldi.Nanem oğlan benimkinden haber yok.Gerekce olarak bankadaki tüm parasını harcarsa orada kalırmış Dönecegıne ikna olmamışlar.Turistik olarak gitmesine ikna olmamışlar :kızgın:
Offf çok sinir bozucu . Ne yazık ki birçok ülke artık Türklere vize vermiyor .saglik olsun bozma moralini 🩷❤️🩷

X