Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha mumbar almadım alayım yapacağım yapmadan yüz kere sorarım sanaCedric1003 kız yaptın mı mumbarı
Balık hep daha pahalı oluyor ccanım ekmek arası yemezsenMerhaba arkadaşlar
Hayırlı kandiller
akşam dışarda yiyeceğiz sonrasında tiyatroya gidecektik iptal olmuş . Yemeği de dışarda yemeğiz eve geliriz artık . Dışarıda balık yeme 800 / 1000 gidiyor ki burası çok çok küçük bir şehir ucuz. Geçen balık yedik iki porsiyon 750 tl tuttu . Kırmızı et ucuz ama balık çok pahalı
yok canım il müdürlüğündeyim sen nasılsınPenguen iş yerin ile ilgili varmı bir gelişme çocuklar nasıl okullarına alıştılarmı?
Allah kabul etsin canım bende oruçtum eşim hazırlıyor akşam yemeklerini ben geç geliyorum eve yarında tutayım diyorumHerkese hyırlı kandiller rabbim kimin ne duası varsa hayırla olmasını nasip eylesin inşallahhhhh
Oruçluyum bugün
El açması d börek yaptım yanına patates salatası şalgam sonrasında çay
Sağol canım seninde Allah kabul etsinAllah kabul etsin canım bende oruçtum eşim hazırlıyor akşam yemeklerini ben geç geliyorum eve yarında tutayım diyorum
Erkenden uyumus bıcırıkSelamssssss bugün büyük kız okula gitmedi kardeşini o bıraktı okula
Bugünde oruç tuttum
Ortalığı topladım
Evi süpürdüm
2 makin çamaşır yıkandı astım 1 makina daha attım yıkanıyor
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Sebzeli beşamelli tavuk lu spagetti yaptım yanına salata
Küçük kız öksürüyor biraz buhar verdim uyuttum şimdi
Tabi canım 8 de kalktı yeter ama yaniErkenden uyumus bıcırık
Yarın erken kalkar
Bende iyiyim canım aynıyok canım il müdürlüğündeyim sen nasılsın