🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Maddi olarak fena değiliz kredimiz bitmedi ama ödediğimiz tutar artık çerez parası ,kv 3 evi de yıkıldı depremden dolayı yeni dairesi yerinde yapılacak 5 Kardeş onu ortak ödeyecekler devletin hibe ve faizsiz geri ödemesinden yararlanacaklar ama yetmiyor tabi ki ,2 de toki evi çıktı onu kiraya verirler kendi kendini öder.100 Gr bı altınım var Ajda bilezik alıyorum oldukça Kmsl Hnd Kmsl Hnd 2024 hedefim 60 Gr bilezik olsun.

Maddi olarak fena değiliz kredimiz bitmedi ama ödediğimiz tutar artık çerez parası ,kv 3 evi de yıkıldı depremden dolayı yeni dairesi yerinde yapılacak 5 Kardeş onu ortak ödeyecekler devletin hibe ve faizsiz geri ödemesinden yararlanacaklar ama yetmiyor tabi ki ,2 de toki evi çıktı onu kiraya verirler kendi kendini öder.100 Gr bı altınım var Ajda bilezik alıyorum oldukça Kmsl Hnd Kmsl Hnd 2024 hedefim 60 Gr bilezik olsun.
Kuzum benim ❤️❤️❤️
Bereketli olsun

Canım bende çok yiyordum önüne geçmek için Spora başladım bir ay oldu 6 kg gitti biraz rahatladım 10 nisana kadar üyelik yaptırdım baya rahatlamış olur inşallah vücudum imkanın varsa şiddetle tavsiye ederim kuzum.Kizlar nasıl herşey yolunda mi
fırsat bulsam bende gitmek istiyorum ama yetiştiremiyorum ki eşimin nöbetleri oluyor kızlar rahat vermiyor bir yere gitmeye kalkınca peşime takılıyorlar spor salonuna maaile gitmemiz lazım annem gelecek ara tatilde o gelince eşimle yürüyüşlere başlarız birazda diyetle hallederim heralde
Tebrik ederim maşallah 6 kg baya iyi vermişsin

Selam kızlar.Bugun menüde kuzu pirzola salata bulgur pilavı var.Aksam içşn dün pasta yaptık meyve çerez yeni yıl kutlarız ailece🌸Hepinize huzur mutluluk sağlık dolu bir yıl dilerim❤️

İyi akşamlar kızlar gece 3 de geldik çok yorgunduk 💕💕

Yeni yılın ilk menüsü kuru fasulye yaptım çok güzel olmuş valla ama kızlar yemedi nooddle yediler🧐🧐

Selamsssss kızlar bugün okula gidince pazartesi gibi geliyor😅😅😅

Kahvaltı sonrası küçükle pazara gittik geldik onları yerleştirdim

Yemeğim kuru fasulye var yanına pilav yapacam salata turşu yeter
balık aldım çupra küçüğe de hamsi yarın yaparım onu da

Çamaşır makinamın kapağı açılmıyor eşimle denedik olmadı 🥹🥹

Dün alısverişimiz akşami buldu.yemegim vardi ama eşim dısardan yiyelim dedi.yemegimiz bugüne kaldi🤩
Herkese çok cok mutlu yıllar diliyorum
2024 diger yılların aksine çok güzel gelir insallah💕
Oooo hayırlı olsun güle güle kullanın
Amin inşallahhh🤲🤲🤲🫶🫶🫶

Selamssss😅😅😅
Makinamın kapağı kilit yeri kırılmış yapıldı neyseki 2 günde dünya kadar çamaşır birikti mesai başlıyor😅😅😅
Bitmeyen mesaimiz var bende katlanmaktan nefret ediyorum . Bende hafta sonu işlerine perşembeden başlıyorum 😁😁

Selamsss canlar
Pazartesi tatil olması nasıl güzel oldu . Salgın var çocuklar hep hasta . Bugün 15 öğrencim gelmedi . Hayırlısıyla bir tatil gelseydi de ver dinlensek . Annemin yanına gideceğim tatilde masraf çok olacak ama yapacak bisey yok . Aslında bu soğuk havalarda evde dinlenmek en güzeli ama annem mutlu oluyor kızları görünce .

Bitmeyen mesaimiz var bende katlanmaktan nefret ediyorum . Bende hafta sonu işlerine perşembeden başlıyorum 😁😁

Selamsss canlar
Pazartesi tatil olması nasıl güzel oldu . Salgın var çocuklar hep hasta . Bugün 15 öğrencim gelmedi . Hayırlısıyla bir tatil gelseydi de ver dinlensek . Annemin yanına gideceğim tatilde masraf çok olacak ama yapacak bisey yok . Aslında bu soğuk havalarda evde dinlenmek en güzeli ama annem mutlu oluyor kızları görünce .
Öyle valla herkes hasta.bende kızı okula göndermedim kütür kütür öksürüyor

Selamsss canlar
Evet ya yap yap yine aynı anlamış değilim

Annen içinde iyi olur canım benim iyi tatiller şimdiden❤️❤️
Selam canım nasılsın😘😘
Kız evet ya şimdi koltuk örtülerini attım bitsin beyazlar kaldı son inşallah kirli sepetinin dibini göreceğim😅😅

X