🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar kızı aldım okuldan komşuya geçmek istedi orda oynar biraz arkadaşıyla
Eve geldim
Yeşil mercimekli bulgur pilavı ve tavuk attım ocağa pişiyor yanına salata ayran yaparım

Bu ay kart yine uçtu 😱😱

Aldığım nevresimler geldi çok güzel bayıldım 💕💕

Evet ya yap yap yine aynı anlamış değilim

Annen içinde iyi olur canım benim iyi tatiller şimdiden❤️❤️

Selam canım nasılsın😘😘

Kız evet ya şimdi koltuk örtülerini attım bitsin beyazlar kaldı son inşallah kirli sepetinin dibini göreceğim😅😅
İyiyim canım iş güç hep koşturmaca valla sen nasılsın🌸

Öyle valla herkes hasta.bende kızı okula göndermedim kütür kütür öksürüyor
İyi yaptın cnm geçmiş olsun dinlensin bütün çocuklar aynı .

Selam kızlar nasılsınız ? Dönem sonu ya yapmam gereken çok iş var ama hiç yapasım yok 😁😁son hafta evrak işlerini hallerim , notları veririm bu hafta . Çocuklar e okuldan bakıyor eski zamanlardaki gibi karnenin keyfi de olmuyor .

İyi akşamlar kızlar kızı aldım okuldan komşuya geçmek istedi orda oynar biraz arkadaşıyla
Eve geldim
Yeşil mercimekli bulgur pilavı ve tavuk attım ocağa pişiyor yanına salata ayran yaparım

Bu ay kart yine uçtu 😱😱

Aldığım nevresimler geldi çok güzel bayıldım 💕💕
Güle güle kullan canisi 🌺❤️🩷🧿

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar 🌸
İki gündür burda bir yağmur bir yağmur sormayın . Akşama ne yapacağım kararsızım bezelye yapayım en iyisi dolapta var .

Dun kantinciye sinir oldum normalden çok çok pahalı satıyor okul kantini olmasına rağmen , örnek vereyim bir çikolata dışarda 5 ise bu 12 ye falan satıyorldu r . Herseye yüzde 50 zam yapmış bir anda sebepte memurlar maaşı zamlı alacakmış . Bir çikolata olmuş 20 lira ayran 20 lira . Herkes birbirini nasıl somurecek fırsat kolluyor

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar 🌸
İki gündür burda bir yağmur bir yağmur sormayın . Akşama ne yapacağım kararsızım bezelye yapayım en iyisi dolapta var .

Dun kantinciye sinir oldum normalden çok çok pahalı satıyor okul kantini olmasına rağmen , örnek vereyim bir çikolata dışarda 5 ise bu 12 ye falan satıyorldu r . Herseye yüzde 50 zam yapmış bir anda sebepte memurlar maaşı zamlı alacakmış . Bir çikolata olmuş 20 lira ayran 20 lira . Herkes birbirini nasıl somurecek fırsat kolluyor
Günaydın canım dünde bırda yağdı biraz

Evet herşeyin fiyatı gün geçtikçe aşırı artıyor 🥹🥹

Akşama awm ye gideceğiz
Yemek derdim yok 🤪🤪

Günaydın canlar
İyi hafta sonları
Bahardan kalma bir hava var masalah .
Benim kursum var büyük kızın veli toplantısı var eşim katılacak, yoğun bir gün bizi bekliyor .
Yemeğim dünden var ol akşama yemek derdim yok .

Selam kızlar
Pazar günü nasıl geçiyor ? Hafif kırgınlık var üzerimde kendimi pek iyi hissettirmiyorum .
Geçmiş olsun canım ilaç c vitamini filan depola kendini

Bizde mangal yakacaktık eşimde kendini iyi hisseetmiyor heryerim ağrıyor dedi tüm gün yattı dışardan söyledik
Büyük kızda biraz öksürüyor ilaçlarını verdim şimdi duşlarını alıp yatacaklar

Geçmiş olsun canım ilaç c vitamini filan depola kendini

Bizde mangal yakacaktık eşimde kendini iyi hisseetmiyor heryerim ağrıyor dedi tüm gün yattı dışardan söyledik
Büyük kızda biraz öksürüyor ilaçlarını verdim şimdi duşlarını alıp yatacaklar
Size de geçmiş olsun cnm hemşire velim
Var dün konuştuk kadin diyor ki acillerde yer yok hep hasta . Herkes kovid gibi diyor ağrılar için .

Günaydın hanımlar 😎😎

Sağlıklı , bereketli , bol eğlenmeli güzel bir hafta olsun . Bu hafta tüm Türkiye çok soğuk olacak deniliyor ayy hadi kar yağsın ❄️⛈️⛈️⛄

Aksama menü kuru fasülye pilav kereviz salatası
Dün Migros’tan çamaşır suyu yüzey temizleyici falan istedim , taşıması zor olan şeyleri istiyorum .

Günaydın hanımlar 😎😎

Sağlıklı , bereketli , bol eğlenmeli güzel bir hafta olsun . Bu hafta tüm Türkiye çok soğuk olacak deniliyor ayy hadi kar yağsın ❄️⛈️⛈️⛄

Aksama menü kuru fasülye pilav kereviz salatası
Dün Migros’tan çamaşır suyu yüzey temizleyici falan istedim , taşıması zor olan şeyleri istiyorum .
Tünaydın canım mutlu huzurlu sağlıklı hafta❤️❤️❤️

Bursa da yağmur başladı kar hayal de🤪🤪

Bende ağır olanları sipariş ediyorum 👍

Yemek de valla dün fazla söylemişiz yemeği yanına bir çorba yapacağım yeter👍👍

Tam kizı iyilestirdik derken oğlan boğulacak öksürükten...
Yarın doktora goturecem .doktor bile diyor ogluma sen ne kadar hastalaniyorsun😏
Temizlik yaptım ev pırıl pırıl
Yemek ise yüzük çorbasi ve tavuklu dövme pilavi tursu.
Oh be esim evdeyken yemek yapak ve yemek daha anlamli💕

Tam kizı iyilestirdik derken oğlan boğulacak öksürükten...
Yarın doktora goturecem .doktor bile diyor ogluma sen ne kadar hastalaniyorsun😏
Temizlik yaptım ev pırıl pırıl
Yemek ise yüzük çorbasi ve tavuklu dövme pilavi tursu.
Oh be esim evdeyken yemek yapak ve yemek daha anlamli💕
Yaaaaa kuzum düzelemediniz bir 🥹🥹

Ohhhh ellerine sağlık 🥰🥰

Selamssssssss
Sabahtan yemeğimi yaptım kelle paça🤣🤣🤣
Büyük kız yemez ona da peynirli malarna yaptım

Çamaşır as katla yerleştir derken akşam oldu
Güzel yağmur yağıyor☔☔

X