🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamssssss kızı okula bıraktım geldim başladım temizliğe şimdi bitirdim yemejleri de yaptım kızı almaya çıkacağım nerde dinlenme🤣🤣🤣

Dimi ya adım atsan para rabbim kesemize bereket nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Hahahhah yakalarım tabikisi de🤣🤣🤣

İyiiyz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl❤️
Bizler de iyiyiz cnm ayni kosturmaca iste bu sene kizim sabahci erken kalkmak zor olsada gun daha bereketli geciyor sukur .

Bizler de iyiyiz cnm ayni kosturmaca iste bu sene kizim sabahci erken kalkmak zor olsada gun daha bereketli geciyor sukur .
Sabahçılıkta vakit daha iyi ya
Benim kız akşam geç yatıyor sabah da geç uyanıyor bazen kahvaltı yapmaya zaman bulamıyoruz😔😔😔

İyi akşamlar bizde yemek yedik mutfağı topladım ödevleri bitirdik şimdi dinlenme moduna geçeceğim

Bugün iskender yaptım uedik

Üfff hergün ne yemek yapsam derdi🤣🤣🤣
Yarında kolay olsun yoğurtlu makarna mı yapsam acaba😃😃

Selam kızlar napiyorsunuz
Büyük kızım beni çok zorluyor , sürekli isyankar bağırıyor kitap okumak odev yalmak
İstemiyorum diyor .terzi kendi söküğünü dikemez derer ya bizimki o hesap , anne baba öğretmen güya . Dersleri çok iyi ama asla çalışmıyor , çalışmak istemiyor . Hadi şimdi yapıyor ama üst sınıflarda böyle olmaz .

Kocayla da tartıştım , gündüz 12 de evde . Ben sabah 8 de çıkıp 4.30 da geliyorum , yemek yapmamış oluyor .yas ilerleyince tahammülüm de kalmıyor milletin saf oğlunu eğitmemem

Ayyyy ne çok sızlandım kusura bakmayı kızlar 🥲🥲🥲

Selam kızlar napiyorsunuz
Büyük kızım beni çok zorluyor , sürekli isyankar bağırıyor kitap okumak odev yalmak
İstemiyorum diyor .terzi kendi söküğünü dikemez derer ya bizimki o hesap , anne baba öğretmen güya . Dersleri çok iyi ama asla çalışmıyor , çalışmak istemiyor . Hadi şimdi yapıyor ama üst sınıflarda böyle olmaz .

Kocayla da tartıştım , gündüz 12 de evde . Ben sabah 8 de çıkıp 4.30 da geliyorum , yemek yapmamış oluyor .yas ilerleyince tahammülüm de kalmıyor milletin saf oğlunu eğitmemem

Ayyyy ne çok sızlandım kusura bakmayı kızlar 🥲🥲🥲
Neden acaba ki canım kaça gidiyordu

Eşinde yardımcı olması lazım aslında ufak ufak görevler versen belki yapar 🤣🤣🤣

Selamssssssslarrrr❤️❤️❤️

Bi uyandık saat 12 kızı jimnastiğe de götüremedim

Kargolalarımız vardı hepsi aynı anda geldi🤣🤣🤣

Çarşafları değiştirdim kahvaltı yaptık mutfağı topladım kahvemi içtim şimdi ödeve geçtik👍👍👍

Aklama menü tavuk midye,,,karnabahar graten,,,makarna👏👏👏

X