🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın canlar
Bugün hiç okula gidesim yok izin mi alsam acaba 🙃🙃okul açıldığından beri hiç izin istemedim öyle bir huyumda yok vicdan yaparım gitmeyince ama iyi de değilim sanki bilemedim .
Dün botoks yaptırdım 😎😎😎geçen yıl başlamıştım iyi oluyor alın için .
Oooo botoks mu tatlım ihtiyacın yok ki❤️❤️

Dışardayım hadi gel sana kahve ısmarlayım😘😘

Selam kızlar sabah annemle babam geldi beraber kahve içtik sonra gittiler bende kuzenle buluştum bişeyle üçtik mağaza gezdik biraz sonra kızı aldım okuldan eve geldim

Kıza balık kızarttım kendime tavuk🤣🤣
Büyüğe de makarna var

Bulaşık makinasın çalıştırdım
1 makina çamaşır katladım
1 makina serdim

Yarın anneme gidecem canım lahana sarması istiyordu benim kızlar yemiyor anneciğim yapıyor orda yicem😜😜😜

Öğlen anneme gittim yemeğimi yedim kızlarla beraber kedoşumun aşısı vardı gittik yaptırdık mama kabı aldım yeni😜😜
Küçüğün hulolopu kırılmıştı yeni aldık
Eve geldik👍👍

İyi akşamlar kızlar sabah eşim süpriz yapmış geldi🤪🤪

Kızı jimnastiğe götürdüm geldim
Netten karacanın 1 nevresim takımını,,1 de pikeli nevresim takımını sipariş ettim 1800 tl onlar gelsin
Trendyol u silecem artık ya gerçekten çok almaya başladım durdurmam lazım kendimi

Menü köfte,,pülav,,,salata,,,ayrandı👍👍👍

sen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak
Canım bende çok yiyordum önüne geçmek için Spora başladım bir ay oldu 6 kg gitti biraz rahatladım 10 nisana kadar üyelik yaptırdım baya rahatlamış olur inşallah vücudum imkanın varsa şiddetle tavsiye ederim kuzum.Kizlar nasıl herşey yolunda mi

X