🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bende kahvaltı edeceğim 3 gün izinliyim çocuğu okula bırakıp eve geliyorum kızımla yatıyoruz😂Şimdi kalkıp kahvaltı hazırlarım.Ceviz yumurta peynir havuç yerim hazırlayasım yok😂Çocuk köfte patates istedi en sevdiğim pratik yemek😂
Ohhh dinlen keyif yap , yeni yıla güzel gir .
Bende çocuklar yokken evde keyif yapmak istiyorum koca da olmayacak 🤣🤣

Kac aylık oldu canım 6 7 aylık oldu değil mi yürüyüşü felan değişti mi
7 aya girdi canım yürüyüşü değilde oturuşu sanki popoyu kaldırıyor gibi😅😅😅
Günaydın hanımlar 🙃🙃

Sabah buryan yedim saatlerce uyuyabilirjm 😁😁
Ohhhh missss afiyet olsun
Muhtemelen girmiştir yaa kıyamam ona ciftlestirmeyi düşünüyomusunuz kuzum eğer düşünmüyosan bitince hemen götür kisirlastirsinlar. Aşırı stres oluyorlar o dönemlerde yemek felan yemiyolar tüy döküyolar ekstra fazla. Şimdi benim kız bi sakinledi kilo aldı tosbik oldu 🥰
Aslında elim çiftleştirleim dedi bir de çocuğu olsun beraber yaşarlar demişti😅😅bilemiyorum
Oh alışveriş yapılmış 🧿
Ayyyy sorma bu ay battım yine😝😝

Selam kızlar sabah daha yataktan kalkmadan telefon trafiğim başladı eltim ablamlar derken bayağı bir konuştum😱😱kızla pazara gittim bikaç bişey aldım
Onu okula bıraktım annemle buluşup ablamın oraya gittik orda bir züccaciye var orayı gezdik yine aldım bişeyler🧐🧐🧐

Eve geldim kızı aldım koştur koştur mutfağa
Hamsi almıştım onu temizledim salata yaptım şimdi pişirmeye geçeceğim👍👍👍

7 aya girdi canım yürüyüşü değilde oturuşu sanki popoyu kaldırıyor gibi😅😅😅

Ohhhh missss afiyet olsun

Aslında elim çiftleştirleim dedi bir de çocuğu olsun beraber yaşarlar demişti😅😅bilemiyorum

Ayyyy sorma bu ay battım yine😝😝
E damat ariycan şimdi o zaman 😄

iyi akşamlar kızlar haftasonu kızları kursa götür getir derken zaman geçti pazar günü ven gitmedi temizlik yaptım mis gibi oldu kızlIrn odasını peteğini temizledim yatakların nefresimlerini yıka kurut geçir derken baya yoruldum sabah kalkamadım fıtığım şişmiş yürüyemedim oturamadım dün bugün daha iyiyim çok şükür.İş yerine dilekçe yazdım görev tanımımı istedim her işi resmiyette bana itelemişler ama yetki vermek akıllarına gelmedi galiba.Ya yerimi değiştirirler ya da başka sonuçlar çıkar bakalım ne olacak yeni müdür geldi pnunla konuşacaklarmış

iyi akşamlar kızlar haftasonu kızları kursa götür getir derken zaman geçti pazar günü ven gitmedi temizlik yaptım mis gibi oldu kızlIrn odasını peteğini temizledim yatakların nefresimlerini yıka kurut geçir derken baya yoruldum sabah kalkamadım fıtığım şişmiş yürüyemedim oturamadım dün bugün daha iyiyim çok şükür.İş yerine dilekçe yazdım görev tanımımı istedim her işi resmiyette bana itelemişler ama yetki vermek akıllarına gelmedi galiba.Ya yerimi değiştirirler ya da başka sonuçlar çıkar bakalım ne olacak yeni müdür geldi pnunla konuşacaklarmış
Hakkında hayırlısı kuzum❤️

İyi akşamlar

Bende bugün evi temizledim 2 gün ellemyince iyi dağılmış

Dün ıspanak almıştım pazardan harç hazırladım fırına götürdüm börek yaptırdım
Büyük kız aradı beşamelli tavuklu spagetti istiyor onu da yaptım geldi yemeğini yedi
Kardeşini aldı biraz parka gittiler

Duşumu aldım şimdi kahvemi içiyorum 😍😍

Günaydın canlar
Bugün hiç okula gidesim yok izin mi alsam acaba 🙃🙃okul açıldığından beri hiç izin istemedim öyle bir huyumda yok vicdan yaparım gitmeyince ama iyi de değilim sanki bilemedim .
Dün botoks yaptırdım 😎😎😎geçen yıl başlamıştım iyi oluyor alın için .

Günaydın canlar
Bugün hiç okula gidesim yok izin mi alsam acaba 🙃🙃okul açıldığından beri hiç izin istemedim öyle bir huyumda yok vicdan yaparım gitmeyince ama iyi de değilim sanki bilemedim .
Dün botoks yaptırdım 😎😎😎geçen yıl başlamıştım iyi oluyor alın için .
Ay bende alın bölgeme istiyorum iki kaş arasına orada çizgim var derinleşmeden yaptırsam süper olacak ama bil bakalım ne eksik para😂

Dün evin daskinı ve arabaya kasko yaptırdık bu ocakta onları yatıracağım.Eşimin maaştan kalanla sterlin alacağız İngiltere için.Subatta eşimin mezuniyeti var bide çocuğun doktoru var.Martta yurtdışı olacak kısmetse.Birikim pek olmaz ihtiyaç çok😂Çocuğun okul ne fiyat verecek bakalım.Belki tayin oluruz yaza hayırlısı hepimizin hakkında❤🌸

Ay bende alın bölgeme istiyorum iki kaş arasına orada çizgim var derinleşmeden yaptırsam süper olacak ama bil bakalım ne eksik para😂
Başla uygun bir zamanda ben biraz daha erken başlamadığını için pişmanım . Ben çok mimik kullanırım o yüzden bende vardı
Çok güzel olur giderseniz yakışıklı için de erken yaşta çok güzel bir tecrübe olur 💐🧿❣️

Başla uygun bir zamanda ben biraz daha erken başlamadığını için pişmanım . Ben çok mimik kullanırım o yüzden bende vardı
Çok güzel olur giderseniz yakışıklı için de erken yaşta çok güzel bir tecrübe olur 💐🧿❣️
O çok heyecanlı çok hevesli yavrum ya❤️İnş hayırlısı ile sağ saglım sağlıcakla gider geliriz güzel anılar biriktiririz

X