• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok küçükler 😕 idare edebiliyorlarmı ? Yemek vs kısmını falan ?
İdare ediyorlar kahvaltıları masada hazır oluyor yiyorlar film açıp izliyorlar bazen ya da çizgi film öğlen eşim geliyor yemeklerini yediriyor tekrar işe gidiyor evde 1 tane kamera var telefon var sadece bizi arayabildikleri 1 tane daha kamera alcaz mutfaga koymak için

İdare ediyorlar kahvaltıları masada hazır oluyor yiyorlar film açıp izliyorlar bazen ya da çizgi film öğlen eşim geliyor yemeklerini yediriyor tekrar işe gidiyor evde 1 tane kamera var telefon var sadece bizi arayabildikleri 1 tane daha kamera alcaz mutfaga koymak için
Çok iyi ozaman. Senin içinde çok zor iyi anlıyorum seni. Sürekli aklın onlarda kalıyordur , acaba napıyorlar başlarına bişey gelirmi diye ....

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 salatalık
5zeytin
1 fincan cay
1 yumurtadan omlet

Öğlen;
Yoğurtlu ıspanak
Sade Türk kahvesi

Ara;
1 su bardağı süt
2 petibör

Aksam;
1 kase tarhana corbası
Yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu ispanak

şimdi bitki çayı veya filtre kahve içerim.

100ip atladım biraz karın egzersizi yaptım.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd tavugu yaptım yanına paten değil erişte yaptım mükemmel oldu tavsiye ediyorum Zeynolin44 Zeynolin44 cocujlar eminim cok sevecek .
Ben una bulamadan biraz dolapta beklettim sosuyla gayet güzel oldu .
makineyi boşaltıp yenilerini yerleştirmem lazım ama hiç halim yok eşimde canlı derste ona da yaptıramam is basa düştü 😂
Afiyet olsun canım deneyecegim 👍

Kmsl Hnd Kmsl Hnd tavugu yaptım yanına paten değil erişte yaptım mükemmel oldu tavsiye ediyorum Zeynolin44 Zeynolin44 cocujlar eminim cok sevecek .
Ben una bulamadan biraz dolapta beklettim sosuyla gayet güzel oldu .
makineyi boşaltıp yenilerini yerleştirmem lazım ama hiç halim yok eşimde canlı derste ona da yaptıramam is basa düştü 😂
Sana demiştim canım çok beğeneceksiniz diye afiyet olsun😘😘

Yarın tartı günü🤓Güzel kilo verdiysem 500gr üzeri cumartesi hamburger patates kola ödülü belirledim😂Hamburger ekmeği köftesi falan alırız😁
Bende cumartesiye hamburger odulu koydum ama odulu oylesine...😀😀 kilo verdiysem filan degil ya kendime guldum yazarken
Insallah kilolar gider yaa

Back
X