Çok küçükler idare edebiliyorlarmı ? Yemek vs kısmını falan ?7 ve 4
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İdare ediyorlar kahvaltıları masada hazır oluyor yiyorlar film açıp izliyorlar bazen ya da çizgi film öğlen eşim geliyor yemeklerini yediriyor tekrar işe gidiyor evde 1 tane kamera var telefon var sadece bizi arayabildikleri 1 tane daha kamera alcaz mutfaga koymak içinÇok küçükler idare edebiliyorlarmı ? Yemek vs kısmını falan ?
Çok iyi ozaman. Senin içinde çok zor iyi anlıyorum seni. Sürekli aklın onlarda kalıyordur , acaba napıyorlar başlarına bişey gelirmi diye ....İdare ediyorlar kahvaltıları masada hazır oluyor yiyorlar film açıp izliyorlar bazen ya da çizgi film öğlen eşim geliyor yemeklerini yediriyor tekrar işe gidiyor evde 1 tane kamera var telefon var sadece bizi arayabildikleri 1 tane daha kamera alcaz mutfaga koymak için
Kmsl Hnd
tavugu yaptım yanına paten değil erişte yaptım mükemmel oldu tavsiye ediyorum
Zeynolin44
cocujlar eminim cok sevecek .
Ben una bulamadan biraz dolapta beklettim sosuyla gayet güzel oldu .
makineyi boşaltıp yenilerini yerleştirmem lazım ama hiç halim yok eşimde canlı derste ona da yaptıramam is basa düştü
makineyi boşaltıp yenilerini yerleştirmem lazım ama hiç halim yok eşimde canlı derste ona da yaptıramam is basa düştü
Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 salatalık
5zeytin
1 fincan cay
1 yumurtadan omlet
Öğlen;
Yoğurtlu ıspanak
Sade Türk kahvesi
Ara;
1 su bardağı süt
2 petibör
Aksam;
1 kase tarhana corbası
Yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu ispanak
şimdi bitki çayı veya filtre kahve içerim.
100ip atladım biraz karın egzersizi yaptım.
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 salatalık
5zeytin
1 fincan cay
1 yumurtadan omlet
Öğlen;
Yoğurtlu ıspanak
Sade Türk kahvesi
Ara;
1 su bardağı süt
2 petibör
Aksam;
1 kase tarhana corbası
Yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu ispanak
şimdi bitki çayı veya filtre kahve içerim.
100ip atladım biraz karın egzersizi yaptım.
Bence 1 kgdan fazla vermişsindirYarın tartı günüGüzel kilo verdiysem 500gr üzeri cumartesi hamburger patates kola ödülü belirledimHamburger ekmeği köftesi falan alırız
Afiyet olsun canım deneyecegimKmsl Hnd tavugu yaptım yanına paten değil erişte yaptım mükemmel oldu tavsiye ediyorum Zeynolin44 cocujlar eminim cok sevecek .
Ay inşHiç vermedi gibi hissediyorumBence 1 kgdan fazla vermişsindir
Sana demiştim canım çok beğeneceksiniz diye afiyet olsunKmsl Hnd tavugu yaptım yanına paten değil erişte yaptım mükemmel oldu tavsiye ediyorum Zeynolin44 cocujlar eminim cok sevecek .
Kuşbaşı tavuktan yapılıyordu değil mi canımSana demiştim canım çok beğeneceksiniz diye afiyet olsun
Bende cumartesiye hamburger odulu koydum ama odulu oylesine... kilo verdiysem filan degil ya kendime guldum yazarkenYarın tartı günüGüzel kilo verdiysem 500gr üzeri cumartesi hamburger patates kola ödülü belirledimHamburger ekmeği köftesi falan alırız
Insallah kilolar gider yaa
Evet canımKuşbaşı tavuktan yapılıyordu değil mi canım
Oo süpermişYok her gün olmaz , ozaman tamamen kovar adam beni. Cumadan Cuma’ya diyelim . 100 çeşit pizza , döner, lasagne , burger falan fistan ne ararsan var
Kız evde yemek yapmaya ne gerek her çeşit varmış
Zaten yoğunsun maliyetine verse adam yine iyi
Öyle ama ev yemeği daha sağlıklı . Hem hergün bunlardan yersem seneye 100 geçerimOo süpermiş
Kız evde yemek yapmaya ne gerek her çeşit varmış
Zaten yoğunsun maliyetine verse adam yine iyi
Sen yeme evdekiler yesinÖyle ama ev yemeği daha sağlıklı . Hem hergün bunlardan yersem seneye 100 geçerim
Yemek yapmak da yorucu ya öncesi bulaşık sonrası bulaşık
Diyet yemeği kendine yap ayrı onlara yap ayrı yorucu olur
Diğer türlü daha az iş
Kaç kilosun ki?
Harika iraden var gerçekten. Bazen işyerine (400mt) bile arabayla gidesim var . Okadar tembelim işteYürüdüm 1 saat 15 dk ama şarjım bitti adımları tam sayamadı adım ölçerim
Yok ya ben dayanamam onlar yer ben yemezsem. Dün gece merak ettim tartıldım , 54 olmuşumSen yeme evdekiler yesin
Yemek yapmak da yorucu ya öncesi bulaşık sonrası bulaşık
Diyet yemeği kendine yap ayrı onlara yap ayrı yorucu olur
Diğer türlü daha az iş
Kaç kilosun ki?