• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçen sene benim laptopa şarj kablosu almıştı, oda baya pahalı. Ama daha çok kendisi kullanıyor diye 😅
Senin çocuk da kunduz ha 🤭🤭
Burcu ne ?
Aç kalmaz kız 😂

Sen bu doğumgünü ne ortak kullanacak iyi bir şey iste🤭

Artık her şey pahalı zaten az önce broşür gözüme ilişti bulgur bile indirimde 7 lira olmuş gariban ne yesin?

Sizin para birimi kron mu?

Senin çocuk da kunduz ha 🤭🤭
Burcu ne ?
Aç kalmaz kız 😂

Sen bu doğumgünü ne ortak kullanacak iyi bir şey iste🤭

Artık her şey pahalı zaten az önce broşür gözüme ilişti bulgur bile indirimde 7 lira olmuş gariban ne yesin?

Sizin para birimi kron mu?
Başak Burcu, ama hiç özelliklerini taşımıyor. Çok dagınık hatta pasaklı . Aldım aldım , çift gövdeli elektrikli diş fırçası aldım. Biri ona biri bana 😂😂🙈🙈

İyi akşamlar . Yoğun bir akşam olmuş . Bende uyanır uyanmaz kahvemi içirtim tekrar yatağa geçtim. Çocuklar bu gün babalarında söyle biraz rahatça tembellik yapayım dedim işe gitmeden önce :)
Sen yazınca aklıma geldi kahve içmediğim :) yarın cuma oturmak biraz surelerden dua etmek istiyorum çocuklar fırsat verirse inşallah. Haftada 1 gün mü babalarındalar

Kız daha küçük yaşı 13 muydu 11 mi?Söylemiştin de şimdi hatırlayamadım 😁
13. Ay yok ne küçüğü. Şimdiden öğrenmezse hic bir zaman sorumluluk almayı öğrenemez . O yüzden o oda temiz olmadan asla arkadaş çağırmayacaksın kuralı koydum. Ben malum herseye yetişemiyorum. Hani sadece dağıttıklarını toplasalar o da yeter.

Sen yazınca aklıma geldi kahve içmediğim :) yarın cuma oturmak biraz surelerden dua etmek istiyorum çocuklar fırsat verirse inşallah. Haftada 1 gün mü babalarındalar
Hayır canım , normalde haftanın iki günü tamamen babalarında ama ben gece çalıştığım icin akşamları babalarına bırakıyorum. Orda yatıyorlar sabahta okula ve kreşe gidiyor çocuklar . Bende uyanınca tekrar alıyorum ve döngü böyle devam ediyor .

Başak Burcu, ama hiç özelliklerini taşımıyor. Çok dagınık hatta pasaklı . Aldım aldım , çift gövdeli elektrikli diş fırçası aldım. Biri ona biri bana 😂😂🙈🙈
Benim kızımda başak 7 yaşını bitirdi odasını hergün 2 defa süpür sil yapıyorum dolabının içini ellemiyorum günde en az 4 defa kıyafet giy çıkar yapar hiç bana çekmemiş düzen yok temizlik yok pasaklısın diyorum kime çekmişim diyince pasaklı halana diyemiyorum dilimi ısırıyorum inşallah çekmez büyüyünce düzelir

Benim kızımda başak 7 yaşını bitirdi odasını hergün 2 defa süpür sil yapıyorum dolabının içini ellemiyorum günde en az 4 defa kıyafet giy çıkar yapar hiç bana çekmemiş düzen yok temizlik yok pasaklısın diyor kime çekmişim diyince pasaklı halama diyemiyorum dilimi ısırıyorum inşallah çekmez büyüyünce düzelir
Sanırım mutasyona uğramış bir jenerasyon bunlar 😅😅

Hayır canım , normalde haftanın iki günü tamamen babalarında ama ben gece çalıştığım icin akşamları babalarına bırakıyorum. Orda yatıyorlar sabahta okula ve kreşe gidiyor çocuklar . Bende uyanınca tekrar alıyorum ve döngü böyle devam ediyor .
İyi yapıyorsun gece yalnız kalmasınlar ben gündüz yalnız bırakıyorum ama aklım hep evde

Back
X