• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kız fıstik gibisindir 💕💕
Doğumda 1 er cm kısalabiliyor.
Ama öyle bile olsan harika bir fizik 💕💕

İlacın dozu azalıp artıyor mu tahlile göre?

Allah yardım etsin canım işiniz çok yoğun ve yorucu.🥰🥰
Bu tempoda hangi arada kilo alacaksın 🙄
Alma zaten ama ölçülerine ba-yil-dim💕💕
Maşallah diyeyim 🥰🥰
Teşekkürler ☺️

Hiç etik değil bu yaptığı. Hastaneden duyulsa eminim işinden olucak. Bizim tüm sağlık çalışanlarımız çok dikkatli korunuyor. Özellikle mesafe kuralı var mesela. Hastaya temas olsun yada olmasın süper korumalı giyiniyoruz . Hatta bazen konuşuyoruz kendi aramızda , pandemi sona erse bile biz hala bu şekilde devam ederiz diye. Artık öyle bir rutin haline geldiki dokunacağın her yerde virüs varmış gibi algılamaya başladık. Tüm hastanenin her bir köşesi günde iki kez dezenfekte ediliyor , düşün yani ...
Buradakilere etik de o kim derler 😂😂😂
Halk çok rahat 😡😡😡
Komşumun eşi hastanede memur adam maskesiz gezdi ortalıkta en son covıd oldu duyan o geç bile kaldı dedi ev oturmaları mı dersin düğünler mi dersin
Şu an inanılmaz fazla ve hala millet dışarıda maskesiz geziyor 😡😡

Kız fıstik gibisindir 💕💕
Doğumda 1 er cm kısalabiliyor.
Ama öyle bile olsan harika bir fizik 💕💕

İlacın dozu azalıp artıyor mu tahlile göre?

Allah yardım etsin canım işiniz çok yoğun ve yorucu.🥰🥰
Bu tempoda hangi arada kilo alacaksın 🙄
Alma zaten ama ölçülerine ba-yil-dim💕💕
Maşallah diyeyim 🥰🥰
Canım yüksek doz kullanmıyorum 50 mg günlük bir tane en son bu şekilde normaldi hastaneye uzun zamandır gitmedim ilacımı alıp kullanıyorum

Anlaşıldı neden kilo vermediğin. Bencede başka bir drla görüş canım. Bazen fikirler farklı olabiliyor
Aklıma başka birşey gelmiyor önceden çok hızlı kilo verirdim doğum öncesi kilona dönerdim son doğumdan sonra öyle olmadı
Kesinlikle gidicem ama şimdi değil

Halk çok rahat 😡😡😡
Komşumun eşi hastanede memur adam maskesiz gezdi ortalıkta en son covıd oldu duyan o geç bile kaldı dedi ev oturmaları mı dersin düğünler mi dersin
İsvec dünyada en az önlem alan ülkelerden biri mesela. Hiç bir kurum kapanmadı , maske zorunluluğu yok . Ama insanlar kendileri bilinçli zaten. Gerekmedikçe bende dahil kalabalık ortama gitmiyoruz. Herkes birbiriyle mesafeli ve iş yerlerinde katı kurallar var. Örneğin ufacık bir semptomda dahi evde kalıyorsun ve testin cevabını bekliyorsun. Test negatif olsa bile semptomlar geçtikten 48 saat sonra işe başlayabilirsin.
gecenlerde biri koruma kıyafeti giymeden hastalara yaklaşmıştı , hemen apar topar işten uzaklaştırıldı ve soruşturma açıldı .

İsvec dünyada en az önlem alan ülkelerden biri mesela. Hiç bir kurum kapanmadı , maske zorunluluğu yok . Ama insanlar kendileri bilinçli zaten. Gerekmedikçe bende dahil kalabalık ortama gitmiyoruz. Herkes birbiriyle mesafeli ve iş yerlerinde katı kurallar var. Örneğin ufacık bir semptomda dahi evde kalıyorsun ve testin cevabını bekliyorsun. Test negatif olsa bile semptomlar geçtikten 48 saat sonra işe başlayabilirsin.
gecenlerde biri koruma kıyafeti giymeden hastalara yaklaşmıştı , hemen apar topar işten uzaklaştırıldı ve soruşturma açıldı .
Burda da adamda tüm belirtiler var teste gitmiyorlar polis ambulans aynı anda gidiyor götürebilmek için vatandaşı 😂😂😂
Neden?
Çünkü pozitif çıkarsa 14 gün evde kalmak zorunda ortalıkta fink atamayacak 😡😡

Halk çok rahat 😡😡😡
Akıllanmadıkları için ben hiç acımıyorum

Canım olan bizlere oluyor eve haps olduk
Çocukların eğitimi aksadı bir nesil geri kaldı 😕😕
Bir hastaneye gitmeye korkuyoruz 😡😡
Haklısın
Tatile gidenler bayramlaşmaya gidenler yüzünden oldu hepsi 😤
Ben bile gitmiyorum dişim agrıyor ama randevu yok korona yüzünden 😞

Canım olan bizlere oluyor eve haps olduk
Çocukların eğitimi aksadı bir nesil geri kaldı 😕😕
Bir hastaneye gitmeye korkuyoruz 😡😡
Umursamayanlar genelde farkında olmadan hastalığı geçirenler oluyor. Nasıl olsa bana bulaşmıyor diyip ama diğer taraftan başkalarına bulaştırıyorlar .

Bense ailemi görmedim bir yılı askın süredir . Farkında olmadan bulaştırmayayım diye ...
2019 ağustostan beri bizde gidemek onlar istanbulda biz doğudayız

Kız kardeşim geldi erzurumda bir yıldır gidemedik yanına oda izin zamanı yaklaşıyor çok özledi annemleri ama gidemeyecek 😢😢

Herkese iyi akşamlar hanımlar 🙋herkes iyidir inşallah 💐daha ne var ne yok okuyamadım ama önce yazayım sonra okuycam ☺️biz dün kv gittik demiştim zaten bugun akşam üzeri evimize donduk.Gayet güzel ve keyifli geçti bizim zaten orada kendimize ait yatak odamız var eşimin genç odasına biz evlenince çift kişilik baza eklenmişti ve tek kişilik zaten vardı eşimin bekarlık bazasi oglusum icin duruyordu.
İyi geldi dün sabahtan bu akşama kadar mutfak derdim olmadı 🤹sadece topla temizle makinaya yerleştir işlerine yardımcı oldum sağolsun kv o konularda iyi çok güzel ve temiz yapar zaten cok titiz yapmayi yedirmeyi sever.
Kp ogluslara yılbasi hediyesi 500 er TL verdi banada 200 TL verdi🤩
Desi bebisime 2 paket bez almış bizde almistik 2 paket yaklaşık 2 ay bez almayacagiz.5lt sıvı yağ,5kg pirinç,12li kağıt havlu ve 50 adet kuru yufka almış dün eşim alışverişe getirmişti kp bizede almış kendine alırken sagolsun.demistim çok harcadık ama +
Parayla doneriz diye😄
Elektirik çalışması var mahallemizde Bugün sabah 9 dan akşam 7 ye kadar kesikti elektirik geldiğimizde ev buz gibi olmuş elektirik olmayınca 4 de geldik cantalari bosaltirken zaman geçti hava karardı yemek yapamadım dışardan pizza soyledik mecburen 64 TL bugün ki harcamamız.

Herkese iyi akşamlar hanımlar 🙋herkes iyidir inşallah 💐daha ne var ne yok okuyamadım ama önce yazayım sonra okuycam ☺️biz dün kv gittik demiştim zaten bugun akşam üzeri evimize donduk.Gayet güzel ve keyifli geçti bizim zaten orada kendimize ait yatak odamız var eşimin genç odasına biz evlenince çift kişilik baza eklenmişti ve tek kişilik zaten vardı eşimin bekarlık bazasi oglusum icin duruyordu.
İyi geldi dün sabahtan bu akşama kadar mutfak derdim olmadı 🤹sadece topla temizle makinaya yerleştir işlerine yardımcı oldum sağolsun kv o konularda iyi çok güzel ve temiz yapar zaten cok titiz yapmayi yedirmeyi sever.
Kp ogluslara yılbasi hediyesi 500 er TL verdi banada 200 TL verdi🤩
Desi bebisime 2 paket bez almış bizde almistik 2 paket yaklaşık 2 ay bez almayacagiz.5lt sıvı yağ,5kg pirinç,12li kağıt havlu ve 50 adet kuru yufka almış dün eşim alışverişe getirmişti kp bizede almış kendine alırken sagolsun.demistim çok harcadık ama +
Parayla doneriz diye😄
Elektirik çalışması var mahallemizde Bugün sabah 9 dan akşam 7 ye kadar kesikti elektirik geldiğimizde ev buz gibi olmuş elektirik olmayınca 4 de geldik cantalari bosaltirken zaman geçti hava karardı yemek yapamadım dışardan pizza soyledik mecburen 64 TL bugün ki harcamamız.
Güzel alış veriş olmuş . Hatta alışlar daha güzelmiş 😂😂

Kızlar bu arada burdan tır gidecek İstanbul’a . Eğer isteyen varsa filtre kahve yollayabilirim . Buranın filtre kahvesi oldukça meşurdur ☺️

Back
X