Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 50 yeter çok verirsen onu harcar daha fazla istemeye başlarsa sen limiti az tut zamanla artırırsınKızlar 13 Yaşındaki erkek çocuğuna haftalık 100 lira çokmu? Bu arada okulda yemeği ücretsiz kahvaltıyı evde yapıyor ve ulaşım icin ücret ödemiyor ...
Bence fazla değil artık büyüyorlar kızımda okula gitseydi bizde o kadar verecektikKızlar 13 Yaşındaki erkek çocuğuna haftalık 100 lira çokmu? Bu arada okulda yemeği ücretsiz kahvaltıyı evde yapıyor ve ulaşım icin ücret ödemiyor ...
Dimi , banada fazla geldi ama babası yok erkek çocuk parası herzaman olsun diyor. Ayrıca harcamalarını nasıl yapıyor onuda söylemiyor. Belki aynı gün saçma sapan seylere harcıyordur ...Bence 50 yeter çok verirsen onu harcar daha fazla istemeye başlarsa sen limiti az tut zamanla artırırsın
Biriktirse seve seve vereceğim hatta daha fazlasını ama bunun saçma bir harcama huyu var. Geçen gün borç para istedim cüzdanımı evde unuttum diye bana demesin param yok diyeBence fazla değil artık büyüyorlar kızımda okula gitseydi bizde o kadar verecektik
Çok sağlıksız beslenmediği sürece sıkıntı olmamalı bence her daim yanında parası olsun benceDimi , banada fazla geldi ama babası yok erkek çocuk parası herzaman olsun diyor. Ayrıca harcamalarını nasıl yapıyor onuda söylemiyor. Belki aynı gün saçma sapan seylere harcıyordur ...
İşte olmuyor para . 100 de versen harcıyor 500 de versen harcıyor. Bunun bir dengesi yok. Nasıl para harcayacağını öğretmem lazım.Çok sağlıksız beslenmediği sürece sıkıntı olmamalı bence her daim yanında parası olsun bence
Evet o konuda haklısın idare etmeyi ve azla yetinmeyi bilmeli Di ben hep kızıma söylüyorum ufakta olsa biriktirme lazımİşte olmuyor para . 100 de versen harcıyor 500 de versen harcıyor. Bunun bir dengesi yok. Nasıl para harcayacağını öğretmem lazım.
İyi akşamlar . Yoğun bir akşam olmuş . Bende uyanır uyanmaz kahvemi içirtim tekrar yatağa geçtim. Çocuklar bu gün babalarında söyle biraz rahatça tembellik yapayım dedim işe gitmeden önce :)İyi akşamlar kızlar yemegi yedik masa toplanacak temizlik yaptım eşim nöbetten geldi uyudu öğleden sonra bende heryeri süpürdüm mopla sildim toz aldım tuvalet banyo lavabolar derken yoruldum 1 makina kuruyan çamaşır vardı onları katladım yerleşecek dolaplara önce sofrayı toplayıp biraz dinlenmek istiyorum sonra çay demlerim cevz üzüm leblebi koyarım yeriz çocuklarda meyve ödevi var kızımın valla ben yapsam daha iyi delirtiyor beni
Ben de yedim çay keyfi şu anYemeğimizi yedik mutfak beni bekler
Kahvemi içiyorum
Ohhhh menü çok güzel afiyet olsun olsun canımBen de yedim çay keyfi şu an
Mutfak daha erken içecek fasli bol olur bugün
Akşam yemeği ton balıklı salata idi .
Zaten acil durumda hemen anne yardım hattı var. Esek sıpası babasının doğum günü hediyesini bile bana aldırttıEvet o konuda haklısın idare etmeyi ve azla yetinmeyi bilmeli Di ben hep kızıma söylüyorum ufakta olsa biriktirme lazım
Verdiğin 100 TL den her hafta belirli bir miktar biriktirmelisin demelisin
Benim eşimde öyle kızıma hep fazla verir
Hep acil durum parası olur çantasının bir kenarında
Ahahaahçok fena şimdiki çocuklarZaten acil durumda hemen anne yardım hattı var. Esek sıpası babasının doğum günü hediyesini bile bana aldırttı
Afiyet olsun canım. Ton balıgını pizzadada dene harika oluyorBen de yedim çay keyfi şu an
Mutfak daha erken içecek fasli bol olur bugün
Akşam yemeği ton balıklı salata idi .
Senin doğum gününde pahalı bir hediye aldirsa bari babasınaZaten acil durumda hemen anne yardım hattı var. Esek sıpası babasının doğum günü hediyesini bile bana aldırttı
Geçen sene benim laptopa şarj kablosu almıştı, oda baya pahalı. Ama daha çok kendisi kullanıyor diyeSenin doğum gününde pahalı bir hediye aldirsa bari babasına
Sen doğum günü yaklaşınca pahalı bir şeyi almak iste söyle dur
Yaa denemedim hiç .Afiyet olsun canım. Ton balıgını pizzadada dene harika oluyor
Sadece pizzanın ana malzemeleri , peynir domates sos gibi ve ton balıgı. İstersen zeytinde ekleyebilirsin ve biber .harika oluyorYaa denemedim hiç .
Başka ne katicam içine?
Klasik pizza seviyor benimkiler.
Sucuk, kaşar, zeytin ,mısır.
Sebzeli biri yese öbürü yemez bende herkesin yiyeceği işime geliyor
Ama yeni tatlara açığım çok.
Karantina zamanı 89 çeşit yiyecek pişirdim hiç yapmadığım
Bazılarını iyice öğrenip ustalastim
Bazılarını da sadece denedim bıraktım.