🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar yemegi yedik masa toplanacak temizlik yaptım eşim nöbetten geldi uyudu öğleden sonra bende heryeri süpürdüm mopla sildim toz aldım tuvalet banyo lavabolar derken yoruldum 1 makina kuruyan çamaşır vardı onları katladım yerleşecek dolaplara önce sofrayı toplayıp biraz dinlenmek istiyorum sonra çay demlerim cevz üzüm leblebi koyarım yeriz çocuklarda meyve ödevi var kızımın valla ben yapsam daha iyi delirtiyor beni

Dimi , banada fazla geldi ama babası yok erkek çocuk parası herzaman olsun diyor. Ayrıca harcamalarını nasıl yapıyor onuda söylemiyor. Belki aynı gün saçma sapan seylere harcıyordur ...
Çok sağlıksız beslenmediği sürece sıkıntı olmamalı bence her daim yanında parası olsun bence

İşte olmuyor para . 100 de versen harcıyor 500 de versen harcıyor. Bunun bir dengesi yok. Nasıl para harcayacağını öğretmem lazım.
Evet o konuda haklısın idare etmeyi ve azla yetinmeyi bilmeli Di ben hep kızıma söylüyorum ufakta olsa biriktirme lazım

Verdiğin 100 TL den her hafta belirli bir miktar biriktirmelisin demelisin

Benim eşimde öyle kızıma hep fazla verir
Hep acil durum parası olur çantasının bir kenarında

İyi akşamlar kızlar yemegi yedik masa toplanacak temizlik yaptım eşim nöbetten geldi uyudu öğleden sonra bende heryeri süpürdüm mopla sildim toz aldım tuvalet banyo lavabolar derken yoruldum 1 makina kuruyan çamaşır vardı onları katladım yerleşecek dolaplara önce sofrayı toplayıp biraz dinlenmek istiyorum sonra çay demlerim cevz üzüm leblebi koyarım yeriz çocuklarda meyve ödevi var kızımın valla ben yapsam daha iyi delirtiyor beni
İyi akşamlar . Yoğun bir akşam olmuş . Bende uyanır uyanmaz kahvemi içirtim tekrar yatağa geçtim. Çocuklar bu gün babalarında söyle biraz rahatça tembellik yapayım dedim işe gitmeden önce :)

Evet o konuda haklısın idare etmeyi ve azla yetinmeyi bilmeli Di ben hep kızıma söylüyorum ufakta olsa biriktirme lazım

Verdiğin 100 TL den her hafta belirli bir miktar biriktirmelisin demelisin

Benim eşimde öyle kızıma hep fazla verir
Hep acil durum parası olur çantasının bir kenarında
Zaten acil durumda hemen anne yardım hattı var. Esek sıpası babasının doğum günü hediyesini bile bana aldırttı 🙈

Afiyet olsun canım. Ton balıgını pizzadada dene harika oluyor 😋
Yaa denemedim hiç .
Başka ne katicam içine?

Klasik pizza seviyor benimkiler.
Sucuk, kaşar, zeytin ,mısır.🍕
Sebzeli biri yese öbürü yemez bende herkesin yiyeceği işime geliyor 🤪

Ama yeni tatlara açığım çok.
Karantina zamanı 89 çeşit yiyecek pişirdim hiç yapmadığım 🤭
Bazılarını iyice öğrenip ustalastim😍
Bazılarını da sadece denedim bıraktım.🤪

Yaa denemedim hiç .
Başka ne katicam içine?

Klasik pizza seviyor benimkiler.
Sucuk, kaşar, zeytin ,mısır.🍕
Sebzeli biri yese öbürü yemez bende herkesin yiyeceği işime geliyor 🤪

Ama yeni tatlara açığım çok.
Karantina zamanı 89 çeşit yiyecek pişirdim hiç yapmadığım 🤭
Bazılarını iyice öğrenip ustalastim😍
Bazılarını da sadece denedim bıraktım.🤪
Sadece pizzanın ana malzemeleri , peynir domates sos gibi ve ton balıgı. İstersen zeytinde ekleyebilirsin ve biber .harika oluyor

X