- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
İradem harika da kilolar inatçı pes etmemem gerekHarika iraden var gerçekten. Bazen işyerine (400mt) bile arabayla gidesim var . Okadar tembelim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İradem harika da kilolar inatçı pes etmemem gerekHarika iraden var gerçekten. Bazen işyerine (400mt) bile arabayla gidesim var . Okadar tembelim işte
Saat 7.40 yatağa girdimMutfağı topladım.
Kahve yaptım, içtim.
30 sayfa kitap okudum.
Telefonda konuştum.
Uyuyana kadar yine bir şeyler içerim ağzım boş durmaz
Gidecek merak etme . İlk zamanlar çok ağır gidiyor sonra birden hızlanır kilo vermelerİradem harika da kilolar inatçı pes etmemem gerek
Ağzından bal damlıyor inş.canımGidecek merak etme . İlk zamanlar çok ağır gidiyor sonra birden hızlanır kilo vermeler
Boyun kaç kilon çok iyiYok ya ben dayanamam onlar yer ben yemezsem. Dün gece merak ettim tartıldım , 54 olmuşum
Olumlama yap canım.İradem harika da kilolar inatçı pes etmemem gerek
Canım 3 gündür gece gidiyorsunSaat 7.40 yatağa girdim
14.30 telefona uyandım
15. E kadar yatakta oyalandım
Kalktım kahve ve sandwich yedim.
Bir kaç telefon ve biraz kk oyalandım
Sonra tekrar yatağa geçtim
Az önce uyandım postaya baktım, dünden kalan yemeklerden ısıttım
Birazdan mutfağı toparlayıp bir kahve yapacağım sonra duş ve işe doğru yola koyulacağım. Zaman ne çabuk geçiyor , bunda sanki bir tuhaflık var gibi
Para su gibi gidiyor41 tl eczane
11 tl market
4.5 tl ekmek
Ecz. krem,ağrı kesici,aspirin
Marketten 2 tane dove sabun
168 tabi sonradan çekmediyseBoyun kaç kilon çok iyi
Olumlama yap canım.
Herhangi bir rahatsızlıgin yoksa verirsin.
Hep pozitif cümle kur.
Canım 3 gündür gece gidiyorsun
Neden öyle?
Saat farki çok değildir bizle diye düşünüyorum
Korkudan hastaneye gitmiyoruz ki canımBoyun kaç kilon çok iyi
Olumlama yap canım.
Hep pozitif cümle kur.
Neden öyle?
Yüzde 94 çalışıyorum yani yaklaşık ayda 16 gece yapıyor. Haftanın iki yada 3 gecesi çalışıyorum 3-4 hatta bazen bir hafta evdeyim . Ben sadece vardiyası yapıyorum . Türkçede doğru kullanılan bir kelime umarım, bazen yanlış cümleler kullanıyorumBoyun kaç kilon çok iyi
Olumlama yap canım.
Hep pozitif cümle kur.
Neden öyle?
Aslında gitmen lazım, ihmal etmemelisin. Şimdilik bizim hastaneler çok güvenli mesela . Eminim ordada öyledirKorkudan hastaneye gitmiyoruz ki canım
Troit yüksekti 3 yildir ilaç kullanıyorum
Bu arada yüksek tiroit mi var sende ?Korkudan hastaneye gitmiyoruz ki canım
Burda hic öyle değil canımAslında gitmen lazım, ihmal etmemelisin. Şimdilik bizim hastaneler çok güvenli mesela . Eminim ordada öyledir
Çok iyi ya suyu boşa harcamamışsın tasarruf iyi bişeyBana da 37 TL su faturası geldi şok oldum geçen ay 75 gelmişti ne oldu da yarı yarıya fark ettii
Son hamileliğimde 6 cıktı tsh öncesinde normaldiBu arada yüksek tiroit mi var sende ?
Hiç etik değil bu yaptığı. Hastaneden duyulsa eminim işinden olucak. Bizim tüm sağlık çalışanlarımız çok dikkatli korunuyor. Özellikle mesafe kuralı var mesela. Hastaya temas olsun yada olmasın süper korumalı giyiniyoruz . Hatta bazen konuşuyoruz kendi aramızda , pandemi sona erse bile biz hala bu şekilde devam ederiz diye. Artık öyle bir rutin haline geldiki dokunacağın her yerde virüs varmış gibi algılamaya başladık. Tüm hastanenin her bir köşesi günde iki kez dezenfekte ediliyor , düşün yani ...Burda hic öyle değil canım
Hastanede doktor hemşire kalmadı
Yan komşumun kızı buradaki devlet hastanesinde çalışıyor Her gün kapıya geliyor teyze şu olmuş şu ölmüş şu yoğum bakımda kızı teyze ye söylüyor teyze de bana
Biraz daha gitmeyi düşünmüyorum
Anlaşıldı neden kilo vermediğin. Bencede başka bir drla görüş canım. Bazen fikirler farklı olabiliyorSon hamileliğimde 6 cıktı tsh öncesinde normaldi
İlaç başladı dr 4 aylık hamileydim ilaç ile normal değerlerde
Ömür boyu kullanacaksın ilacı dedi
Bende ilacı bıraktırıp ilaçsız yine yükselme varmı diye yapmasını umdum ama hiç bırakırmadı
Biraz ortalık sakinleşsin başka bir dr gitmeyi istiyorum çok zor kilo veriyorum
Bizim doğalgaz 200Bizim de 329 tl geldi
Ben de tam tersi sabah 10 gibi kapattım akşamüstü 4 gibi yaktım tekrar. Gündüzleri sıcak oldu hep yakmaya gerek olmadı
Tam gün yaksak 500+ geleceği kesin.
Geçen sene 600 küsürleri görmüştük
Kız fıstik gibisindir168 tabi sonradan çekmediyse
İlacın dozu azalıp artıyor mu tahlile göre?Korkudan hastaneye gitmiyoruz ki canım
Allah yardım etsin canım işiniz çok yoğun ve yorucu.Yüzde 94 çalışıyorum yani yaklaşık ayda 16 gece yapıyor. Haftanın iki yada 3 gecesi çalışıyorum 3-4 hatta bazen bir hafta evdeyim . Ben sadece vardiyası yapıyorum . Türkçede doğru kullanılan bir kelime umarım, bazen yanlış cümleler kullanıyorum