- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
Tamam kitap listesini sen yapBen 45 sayfa okudum dizi izliyorum okuyabilirsem yatmadanda okuyacağım.Kitap listeside yapalım ayda 2-3 kitap bitirelim.
Sikiliyorum 1 odada leslie yapmaya daraliyorum iste yoksa iyi aslnda daEvde spor yap canım ben leslie ile çok güzel kilo vermiştim biraz da mekik çektin mi çok güzel gider
Erken yemenin çok faydası oluyor canım. Bende evde ne piştiyse yedim azar azar. Makarna, pilav, hamurişi falan da yediğim oldu. Sadece ekmek yemedim. Belli bir saatten sonra da yemedim. 14 kilo gitti.Ya iste bol proteinli beslenemiyorum ben mesela unsuz sekersiz de yapamiyorum abartmiyorum ama yemeden de duramiyorum menulerimi az cok biliyosun .
Bende en azndan erkenden bitiriyim yeme isini diyorum bu 2.hafta bakalm ama haftasnlari esim evdeyken yapamam salarimvermesekte almasam yeter
Kalkar kalkmaz turk kahvesi icsem oda iyi gelirmi ki acabaKeten tohumu da çok iyi gelir bagırsaklara . Kuru kayısı da iyi ama o bende karın agrısı yapıyor .
Ayran olur mu yoğurttan çok ayranı seviyorum koyu bir şekilde yapıyorumBagımlılık yapıyor maalesef. Onun yerine kefir , probiyotik yoğurt hatta ev yoğurdu en iyisi bunları yiyin
Bizim televizyon masumlar apartmanını açmıyor ya yağmur yağıyor ya yayın gittiBen 45 sayfa okudum dizi izliyorum okuyabilirsem yatmadanda okuyacağım.Kitap listeside yapalım ayda 2-3 kitap bitirelim.
Supersinnn insallah benimde gider bakalim sevdimde yani acikmiyorum da iyi gidiyorErken yemenin çok faydası oluyor canım. Bende evde ne piştiyse yedim azar azar. Makarna, pilav, hamurişi falan da yediğim oldu. Sadece ekmek yemedim. Belli bir saatten sonra da yemedim. 14 kilo gitti.
Kilon kaç canımSabah kocaman fincan filtre kahve yanına tam tahıllı ekmekli sandviç .
Öğlen..... yarım fincan kahve
akşam pilav yanına tavuk ve sebzeli Wook
Yemekten sonra çay yanına allah ne veriyse
En sağlıksız beslenen benim sanırım
Üzerine bol su içmeniz lazım, yoksa ters etki yapar . Evet Türk kahveside olurKalkar kalkmaz turk kahvesi icsem oda iyi gelirmi ki acaba
Kayisi pek etkilemiyor keten tohumu da hamileyken yemistim bi fark gormedim ama alirim yine olmadi
Gunune gore degisir canm bakma bugunluk yazdik biz deSabah kocaman fincan filtre kahve yanına tam tahıllı ekmekli sandviç .
Öğlen..... yarım fincan kahve
akşam pilav yanına tavuk ve sebzeli Wook
Yemekten sonra çay yanına allah ne veriyse
En sağlıksız beslenen benim sanırım
Deneyeym bakalm tsk lerÜzerine bol su içmeniz lazım, yoksa ters etki yapar . Evet Türk kahveside olur
Evet olur tabi, hatta iyice eskitilmiş yoğurttan yapınAyran olur mu yoğurttan çok ayranı seviyorum koyu bir şekilde yapıyorum
53Kilon kaç canım
Çok severimEvet olur tabi, hatta iyice eskitilmiş yoğurttan yapın
168Boy kaç
Yok canım benim ki emmedi zaten. Daha yeni verdim Ağustos ayından bu yana. Şimdi tekrar alacağım hepsini amaSupersinnn insallah benimde gider bakalim sevdimde yani acikmiyorum da iyi gidiyor
Emziriyormuydun ama o donemdw
Ya ben emziriken 49 kiloya kdr dustum hicbi ozel sey yapmadan huysuz bi bebek uykusuz kalmak vs ile
Olsun canım böyle Kilolar gelsinYok canım benim ki emmedi zaten. Daha yeni verdim Ağustos ayından bu yana. Şimdi tekrar alacağım hepsini ama