- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
Ne edim ben nerelere gidim aynı boydayız
Bende emzirerek hemen kilolarımı vermiştim . Kilo vermek isteyen bolca emzirsin bence :)Yok canım benim ki emmedi zaten. Daha yeni verdim Ağustos ayından bu yana. Şimdi tekrar alacağım hepsini ama
Olsun can sagligi olsun yine verirsin 2 cockla daha tempolu bi hayatta daha kolay verirsin belki kim bilirYok canım benim ki emmedi zaten. Daha yeni verdim Ağustos ayından bu yana. Şimdi tekrar alacağım hepsini ama
Ama canım sen yeni doğum yapmışsın kiloların normal benceNe edim ben nerelere gidim aynı boydayız
Ama sende çok zayıfsın canım
Bebek emerse emzirsinler emmezse napsalar bosBende emzirerek hemen kilolarımı vermiştim . Kilo vermek isteyen bolca emzirsin bence :)
Zaten kızımda da bu kiloyla başlamıştım. En azından isteyince gittiğini görmüş oldumOlsun canım böyle Kilolar gelsin
Ozaman yapacak bişey yok.Bebek arabasıyla Bol bol yürüyüşBebek emerse emzirsinler emmezse napsalar bos
Bende emzirerek hemen kilolarımı vermiştim . Kilo vermek isteyen bolca emzirsin bence :)
Emmeyince sagiyorsun, sağinca azalıyor, bitmesin diye ne bulduysan yiyorsun döngüsüne kapılmıştım benBebek emerse emzirsinler emmezse napsalar bos
İnşallah canım. Bu sefer doğumdan sonra abartmayacagim ama.Olsun can sagligi olsun yine verirsin 2 cockla daha tempolu bi hayatta daha kolay verirsin belki kim bilir
Çok iyi canım aslında diyet değilde gerçekten sağlıklı beslenşrsek gidiyor kilolarZaten kızımda da bu kiloyla başlamıştım. En azından isteyince gittiğini görmüş oldum
Aaa çok duygusal bu bölüm kız netten izlesene.Yaptım sporumu 100tanede ip atladımBizim televizyon masumlar apartmanını açmıyor ya yağmur yağıyor ya yayın gitti
Sporunu yaptın mı canım
Bebek sagılan sütü içince de kilo emilmiş kadar çabuk veriliyor. Büyük oğlum emmemişti bende sağmıştım bir yıl boyunca , inanın bana aynı hızla verdim. Ayrıca süt azalmıyor dogru şekilde sagılırsaEmmeyince sagiyorsun, sağinca azalıyor, bitmesin diye ne bulduysan yiyorsun döngüsüne kapılmıştım ben
Evet sağlıklı ve dengeli beslendin mi oluyor canım. Bir süre sonra alışkanlık oluyor zaten.Çok iyi canım aslında diyet değilde gerçekten sağlıklı beslenşrsek gidiyor kilolar
Eee buraya takılıyorum netten izleyememAaa çok duygusal bu bölüm kız netten izlesene.Yaptım sporumu 100tanede ip atladımDuş aldım kremlendim pamuk gibi oldum Yeşil çay içiyorum yatmadan senin yogırt kürünü yiyeceğim 2 günde bir yiyiyorım
Ay hiç sorma.sabah 9dan 1e kadar dersteyiz .1.sınıf olunca yanindan da kalkamiyorum.derslerle mi ugrasacaz evimi temizlicez. Yemek bulaşık. Bide oğlum var 6ya gidiyor.onunla da zaman gećiremiyorum.çocuk derse giriyor çıkıyor.Anneler ilk ögretmen ama covid bizi bu sene daimi öğretmen etti gözün çıksın korona
Yok be spor yoruyor valla ben kendimi yormayı sevmem hiçEee buraya takılıyorum netten izleyemem
Gerçekten işe yarıyor o yoğurt kürü ohhhhhh ne güzel dinlemişsindir spor sonrası
Benim ki 7 ayda bitti maalesef. Düzenli sağmama rağmenBebek sagılan sütü içince de kilo emilmiş kadar çabuk veriliyor. Büyük oğlum emmemişti bende sağmıştım bir yıl boyunca , inanın bana aynı hızla verdim. Ayrıca süt azalmıyor dogru şekilde sagılırsa
Çokta yeni değil 26 aylık kızım ama ancak rahatladık sağlık sorunları yasadı kızım huzursuz yemeyen bir bebekti çok şükür şimdi iyiyiz kendime zaman ayırıyorumAma canım sen yeni doğum yapmışsın kiloların normal bence
Belki emzirincede bitecekti ... tek cocukmu?Benim ki 7 ayda bitti maalesef. Düzenli sağmama rağmen