Ya iste bol proteinli beslenemiyorum ben mesela unsuz sekersiz de yapamiyorum abartmiyorum ama yemeden de duramiyorum menulerimi az cok biliyosun .Tabiki canım arada vücudu şaşırtmak lazım lazım form çayları yeşil ay yoğurt kürü filan denemelisin
Ben bol proteinli beslediğim zaman daha çabuk kilo veriylrum
Offf yaaaaa bu yürüyüşlerine bayılıyorum çok iyi
Kahve yaninda cikolataa ah ahh naslda anlarim hemennAslında son makarna olmasa ve akşam başka bir alternatif olsa menü bence süper . Ama şekerli şeyleri çıkarın bence . Dido kahve ne bu arada ?
Bagımlılık yapıyor maalesef. Onun yerine kefir , probiyotik yoğurt hatta ev yoğurdu en iyisi bunları yiyinBana şimdilik iyi geldi bırakınca ne olur bilemiyorum
Ben senin gibi yapsam çabuk veririm akşamları 2 tane ceviz içini 1 bardak suya koy sabahları aç karnına onu iç canım çok güzel tuvalete çıkarıyor insanı bende kendi mi iyi hissedince başlıcam diyeteSelam dostlar menum
Sabah
2 ks kahvaltılık sos
1 tatli ks bal
1 ks tulum peyniri
5 yesil zeytin
2 dilim b.ekmegi
3 br cay
Ara
Form cayı
Aksam
5 ks nohut
Bol salata
1 dilim ekmek
1 br ayran
Su 2 lt
Eki Görüntüle 2735658
İnşallah canım,Evet aynen öyle canım
Sen bir ayda halledersin istersen işlerini hallette başla
Dido çikolata var ya yanında nescafeAslında son makarna olmasa ve akşam başka bir alternatif olsa menü bence süper . Ama şekerli şeyleri çıkarın bence . Dido kahve ne bu arada ?
Evet almamak da büyük bir marifet canımYa iste bol proteinli beslenemiyorum ben mesela unsuz sekersiz de yapamiyorum abartmiyorum ama yemeden de duramiyorum menulerimi az cok biliyosun .
Bende en azndan erkenden bitiriyim yeme isini diyorum bu 2.hafta bakalm ama haftasnlari esim evdeyken yapamam salarimvermesekte almasam yeter
Dido çikolata ve nescafe tüketmiş arkadaşAslında son makarna olmasa ve akşam başka bir alternatif olsa menü bence süper . Ama şekerli şeyleri çıkarın bence . Dido kahve ne bu arada ?
Kahvenin ezeli düsmanıDido çikolata ve nescafe tüketmiş arkadaş
Dimi boğaza gelince herşeyi bilirizKahve yaninda cikolataa ah ahh naslda anlarim hemenn
Ohhhh çok iyi canım benim küçüğü ablası uyutuyor yineKızımı uyutayım bir kitaplığa göz atayım güzel kitaplar almıştı eşim bugün başlayayım düzenli okumaya ancak yatmadan önce okur yatarım
Bence gayet güzel daha ne olsun kızzzOooo hayirli isler hayirli isler dostum ya madallah sen iyi boyle yemeye
Ben sabah
1 haslanmia yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
3 zeytin birazda beyaz peynir
Ara 1 buyuk fincan kahve komsum ekler gondermis 2 kucuk ek yedim
Ikindi et sote az ekmekle
Pilav yogurt
5 bucuk kucuk kahve 1 cikolata
Ve simdi 2 bardak cay yarim elma 3 5 ceviz
Nasil
Bende sabah koca fincan filtre kahve daha kahvem bitmeden hopp tuvaleteBen senin gibi yapsam çabuk veririm akşamları 2 tane ceviz içini 1 bardak suya koy sabahları aç karnına onu iç canım çok güzel tuvalete çıkarıyor insanı bende kendi mi iyi hissedince başlıcam diyete
Benm skntm var sirf o yuzden 1 aydir evde yogurt yapmaya basladim yineBagımlılık yapıyor maalesef. Onun yerine kefir , probiyotik yoğurt hatta ev yoğurdu en iyisi bunları yiyin
Boyun ve kilon kaçBende sabah koca fincan filtre kahve daha kahvem bitmeden hopp tuvalete
Ben 45 sayfa okudum dizi izliyorum okuyabilirsem yatmadanda okuyacağım.Kitap listeside yapalım ayda 2-3 kitap bitirelim.Kızımı uyutayım bir kitaplığa göz atayım güzel kitaplar almıştı eşim bugün başlayayım düzenli okumaya ancak yatmadan önce okur yatarım
5 buçuk kahvemi ?Oooo hayirli isler hayirli isler dostum ya madallah sen iyi boyle yemeye
Ben sabah
1 haslanmia yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
3 zeytin birazda beyaz peynir
Ara 1 buyuk fincan kahve komsum ekler gondermis 2 kucuk ek yedim
Ikindi et sote az ekmekle
Pilav yogurt
5 bucuk kucuk kahve 1 cikolata
Ve simdi 2 bardak cay yarim elma 3 5 ceviz
Nasil
Ya ben cok sis hissediyorum canim suan dunyayi yemisim sanki oyleyimBence gayet güzel daha ne olsun kızzz
Keten tohumu da çok iyi gelir bagırsaklara . Kuru kayısı da iyi ama o bende karın agrısı yapıyor .Benm skntm var sirf o yuzden 1 aydir evde yogurt yapmaya basladim yine
Saat 5 bucukta5 buçuk kahvemi ?
Evde spor yap canım ben leslie ile çok güzel kilo vermiştim biraz da mekik çektin mi çok güzel giderYa ben cok sis hissediyorum canim suan dunyayi yemisim sanki oyleyim
Gobegmi bi eritebilsem ahh su cay icsem bile sis davul gbi hissediyorum